arkadaşım sen hem sunny uydu grubu olmuşsun hemde sunny 12 03 a5 yazılım çıkmıyormu diye başkalarına soruyorsun bu ne perhiz bu ne lahana
Her görevli arkadaş ilgili olduğu konuda herşeyi bilmek zorunda değildir zaten o yüzden bir bölüme birden fazla yönetici alınır ki birinin bilmediğini diğeri bilsin diye.Ek olarak kimse herşeyi biliyorum diyede iddaa etmesin bir soru sorarım apışım kalırsınız.Son olarak burda görevli arkadaşlarımız hiç bir çıkar beklemeden yardımcı oluyorlar herkese onlara karşı saygı duymuyan buyursun gitsin.Anlıcağınız görevlileri eleştirmek size düşmez. İyi günler.
merhaba arkadaşlar bende sunny at-8012 dcı var bunu STREAM menüye çevire bilirmiz olursa nasıl çeviririz şindiden ilginize teşekür ederim
HW uyduktan sonra her türlü yazılımı yükleyebilirsiniz sorun olmaz....kurukafa yükledikten sonra istediğiniz yazılımı atabilirsiniz cihazınızın hw sine uyan...:tup:
aşağıdaki linkte daha güncel yazılım var cihazınıza uygun vede türkçe:tup: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
en son 9000 seri tps auto yazılımları aşağıdaki linktedir:tup: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
bm_1100fta_16.c0.91--ZUP.zip (909,7 KB (Kilobyte), 43x kez indirilmiştir)...bunu yükleyebilirsiniz:tup:
SELAM CİHAZIMIN HW si 12 c1 a5 Kaon Sunny yazılımını yükleyemiyorum.Kurukafa yüklü sorun nerden kaynaklanıyor anlayamanmadım.Yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin.