kardeş keyleri yükledim... polsatı felan açtı ama cihazı kapatıp açınca gitti kanallar... tekrar yükleyip ayarları load deault yapim dedim yine gitti... irdeto, nagravision, seca viaccess, fixed cw, cryptoworks, biss ve conax menüleri vr.. irdetodan sonra nagravision u load default yaptıktan sonra gitti kanallar...
Hatayı kendi kendinize söylüyorsunuz yükledikten sonra kesinlikle load defaul yapmayın bütün keyleri sıfırlar çünkü:thumb_up:
gidio kardeş... az önce yine gitti... xxl kanalını açınca yeşil bi ekran geldi ve cihaz dondu kaldı... arkadan anahtarla kapayıp açtım yine gitti keyler şimdi tekrar yükledim...
xxl güncellenmedi bugün...yarından itibaren güncellenecektir:thumb_up:...anlık gösterip kapanması bu yüzden...yarından itibaren burdan yazılımı alıp yükleyebilirsiniz:thumb_up:
saol dostum bugünlük başka bi yerden buldum izliom şimdi....fransızlar hatunlarıda fena dilmiş.... cumartesi akşamları lasım böle kanallar
7010DZ uydu alıcım vr... menüde kanal arama yapma yeri vr mı... kanalın ismini yazarak bulabilir miyim... herhangi bi kanalı aramak istediğim zaman 1300 küsür kanalı tek tek bakmak zorunda kalıom her seferinde...
Arkadaşlar 1030sky cihazım var. üzerinde emu yazılımına manuel olarak key girmeye kalktığımda bisste kabul ederken cw de keyleri giriyorum fakat onaylamaya gelince işlem yapmıyor.dolaysıyla girememiş oluyorum. yardımlarınız için şimdiden tşkler.
ELLE FİX CW KEY GİRMEK İÇİN.. FİX CW KEY MENÜSÜNE KEY EKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KIRMIZI TUŞA BASIYORUZ SONRA İNDENTLERİ VE KEYLERİ YAZIYORUZ SONRA KUMANDA'DAN P+(CH+) TUŞUNA BASIYORUZ SONRA OK TUŞUNA BASIYORUZ İŞLEM TAMAM KEY EKLENDİ KOLAY GELSİN.. FREKANS EKLEME SORUNU YAŞAYANLAR araştırırsanız bulursunuz detaylı ögrenmek istiyorsanız burdan bakın:shake_it: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! alıntıdır:murat
sunny 9070 fta cihaz için keyleri elle mi gireceğim yoksa goldmaster 9040 serileri gibi default yapmak mı gerekli
sunny 9070 fta cihaz için keyleri elle mi gireceğim yoksa goldmaster 9040 serileri gibi default yapmak mı gerekli
Sunny 9070 fta uydu alıcısının elle key girmeden goldmaster 9040 serileri gibi menüden işlem yaparak star tv yi açabilirmiyiz.. Acil cevap....
7010dz uydu alıcım ve kanalların çoğu gitti... otomatik aramada türksat 1c uydusunda arama yapıyor ve 80 tane kanal buluyor sadece.... elle aramak istediğim zaman frekansları girdikten sonra arama yapmak isterken hata mesajı veriyor...