Sunny kaon absat yazılımlarında digitv ve premier açmamaktadır fakat stream günlük yazılımlarında pw paketi açmaktadır....Açıklama yeterlidir umarım:thumb_up:
SUNNY 9030 fta ekranda haıt yazıyor flaşı söküp dump dosyası attım yine aynı lütfen yardım basit soruya cevap varda bizim sorunumuza bir cevap yok
Gerekli açıklamayı konu olarak açtım dostum. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Bundan sonrası forumları aşar servislerin işi zaten
arkadaşlar bende 7400 cım var 1030dcıaz programı yükledim. Fakat yüklemenin sonunda başarısız diyo neden olabilir veya doğru yazılım nasıl yüklenebilir saygılarımla.
:shake_it:arkadaşlar bende sunny 8012 cihaz var ben hatalı yazılım yükledim şimdi sadece tek bir nokta ışık var menüsüz yazılım arıyorum lütfen yardım tşk
mrb arkadaşlar.... bendede digiline EK-60040D uydu alıcısı vr ve sanırım sunny 7010DZ ile aynıymış.... geçen uydu antenci yazılım mı ne attı... bazı değişiklikler oldu.... ses çubuğu felan değişti..yeni menüler açıldı(biss menüsü gibi ve keyler vrdı içinde) ben şimdi bütün bunları kendim yapmak istiyorum... bunun için rs kablosu aldım ve pc ye bağladım... yazılım ve key yüklemek yüklemek istiyorum...bunlar farklı şeylermi yoksa ikiside aynımı...yazılım atmak için kup230ep, yazılım atmak için KKE+_1.0.0 die bi program indirdim... merak ettiğim yazılım yüklemekle key yüklemek aynı şeymi... yazılım yükleyince key yüklemeye gerek vr mı... bide cihazım için yazılım ve keyleri nerden bulabilirim... şimdiden tşk....
Yazılımla key farklı değiller pek ama genelde yazılımlara anlık keyler edtlenmez.O Yüzden key atmanız gerekir ama 1 yada 2 günde değişen keyler için yazılım atabilirsiniz örneğin polsat Forumumuzda yazılım ve key dosyları mevcut. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
usta sanırım key dosyaları tüm sunny cihazlar için, yazılımlarda her cihaz için ayrı ayrı dimi? verdiğin ikinci linkte "A 7010DZ-HW-16.C0.A1-ABSAT AUTO POLSAT FiX SIRUS OK BISS OK -18 to 20.09.2008.zip" yazan dosyayı indirmem gerekio sanırım ama bende V16 yazıo..bişi farkedermi... benim cihazın sistem bilgisi bu ; MODEL : AT-7010DZ INFO : 10.05.21-CFCA S/W : V02.00.07 H/W : V16.C0.A1 Loader : V2.1.9.v3 bide yazılımı kup230ep ile, keyleride KKE+_1.0.0 programı ile atacam.. doğru dimi....
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! sayfalar açılmıyor....
Vbseo kurulduda linkler değişti.,, Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
selamlar... 10050 serisi yazılımlarını bulamıyorum ilk defa yükleyecem yardımcı olusanız sevinirim.:e010:
Sistem bilgisinden cihazın hw nosuna bakıp Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! linkten hw nize uygun yazılm yükleyebilirsiniz.:smiley: