sunny 1030 Cihazına Günçel Bis Key Nereden Bulabilirim Veya Bilen Varsa Keyi Verebilirmi; sunny 1030 Cihazı İle Şifreli Kanal İzleme Şansımız Varmıdır, Varsa Nasıl İzliyebilirim. Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum. Saygılar...
sunny 1030 Cihazına Günçel Bis Key Nereden Bulabilirim Veya Bilen Varsa Keyi Verebilirmi; sunny 1030 Cihazı İle Şifreli Kanal İzleme Şansımız Varmıdır, Varsa Nasıl İzliyebilirim. Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum. Saygılar... Arkadaşlar Bu Sorduğum Soru Hakkında Bilgi Sahibi Olanınız Yokmu Bilen Varsa Lütfen Bilgi Verebilirmi Bana Açil Gerekiyor Çook Rica Ediyorum...
13.03.2011 Astra 19.2* 11973 V 27500 MTV Idol MTV Pulse ok bulsat için yazılım atıp bu keyleri yükle arkadaşım.
Çook Teşekkürler Ellerinize Sağlık; Kısmetse Herhangi Bir Aksilik Olmaz İse Akşama Deniyeçeğim Saygılar.
Arkadaşlar StarTv Deki Chelsea / Manchester United Macını İzliyemiyorum sunny 1030 Cihazına Günçel Bis Key Verebilirmisiniz.
elmdeki dekoder modeli aşağıdadır buna nasıl ve hangi programıyükleyebilirim. teşekkürler model AT-7010DCIZ info 10.05.21-CF-CB S/W VO2.00.07 H/W V12.01.A5 loader V2.1.9 v3 c.a 2.2.5
slm izmirden basri ben. sunny cihazım var dsmart uyumlu.2 gün evde yokken fişini çektim,yeniden açtıgımda bu kanalı izleme yetkiniz yok yazısı cıktı ekranda.kartı çıkardım kanallar geldi.fakat bu seferde ekranda kartı takın yazısı hiç silinmiyor.ne müsteri hizmetlerine ne yerel yetkililerden bi çözüm bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.tşkr ediyorum şimdiden.kolay gelsin
evet bu tür dsmart çihazlarında bunlar yaşanır ve çözümüde bence yoktur eğer varsa paylaşın.size zahmet bize eziyet))