Kimin neyin hangi yazılımını kullandığınızı bilmiyorum bu yüzden sorunuz yanıtsız kalacak:staff...Reklam koymamızın nedenide art niyetli kişilerin alıp yazılımı kendisi yapmış gibi dağıtmasıdır:thumb_up:
işin aslı bende uydu antenciden yazılım attırınca gördüm senin yazılımı... ordan öğrendim bu siteyi.. rs kablosu alıp kendim atıom şimdi yazılımları...senin yazılımı yükledim şimdi ama arka fona resim koyacak programı kuramadım hata verdi...resmi dönüştürdüm ama KaonCDH yi kurarken " Component 'compressZIT.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid " die bi uyarı veriyor.... ingilizcen vr mı bilmiom tabii
Hergün absat yazılımı yükleyecekseniz mecburen o resim olacak çünkü dediğim gibi önlem amaçlıdır.Kaon cdh ile sorununuz sistem kaynaklarından olabilir...Yetersiz ram, yetersiz alan veya sistem dosyası eksikliğinden olabilir...ingilizce olayına gelince hiç anlamam ingilizceden...ipo
Kendi yazılımlarım için bunu söyledim...Verilen yazılımlar 2 günlük geçerli sadece bundan dolayı sürekli güncellemek gerekiyor absat izlemek istiyorsanız
absat noluyo.... yazılımı atıom ama nie attığımı bilmiom pek... heralde bi işe yarıyodur die atıom... gerçi yazılım ve keyleri attıktan sonra xxl açıldı bide bu sayfadaki verdiğiniz yazılım ne işe yarıyor Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Hayır sadece bir defa yapmanız yeterlidir...Bir uyarıda bulunayım ...ben yazılımlara polsat keylerini fixledikten sonra değişti keyler güncel kke key yükleyiniz ve sakın load defaul yapmayınız kke yükledikten sonra
ok... anladım ama ntvspor keylerinde sorun vr sanırım... biss menüsünde en üstte 000000 00 A021230035461400 şeklinde olması lazım ama kke key yükledikten sonra gidiyor keyler.. her seferinde elle girmek zorunda kalıyorum... bide Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bu sitedeki yazılım ne işe yarıyor hala sölemedin....
Kke için gereken düzenlemeyi yapacağım uyarı için teşekkür ederim..Diğer sorunuza gelince konudada belirttiği gibi ordaki yazan kanalları açıyor ..digitv için özellikle verildi o yazılımlar
i akşamlar bişey sormak istiyordum iki gün önce cine fx cine polar tmc vs... bu kanalları izliyodum sanırım kilitlendi polsatlar falan hepsi gitti şifre değişti sandım ama sarı-mavi-yeşil-menü yaptım hiç biri yok hemen load yaptım geldi tekrar şifre girdim ama bu sürekl i oluyo bunun sebebi nedir acaba birde bu dediğim kanalların eele girme şansımız varmı varsa nasıl tarif edebilirsiniz acaba teşekkürler
Polsat paketi yaklaşık 2 günde bir şifre değiştirmektedir...Bizlerde iki günde bir burada keyleri yayınlıyor manuel girmek için yada aşağıdaki linkteki hazır şifre dosyaları hazırlayıp veriyoruz..bunları cihazınıza yükleyerek yada kendiniz keyi girerek izleyebilirsiniz....key girmek için sarı mavi yeşil menü yaptıktan sonra nagravision bölümüne gelin 007101 identini bulun forumda verilen key 00 keyi ise 00 ve 01 numaralı satırlara forumda verilen key 01 ise 10 ve 11 numaralı satırlara girip kaydedip izleyebilirsiniz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
size bişi sormak istiyorum... evde iki ayrı tv iki ayrı uydu alıcı ve tek bi kablo vr... bu kabloyu herhangi bi cihaza bağlayıp iki uydu alıcısına birden çıkış verip her iki uydu alıcısınıda birbirinden bağımsız olarak kullanabiliceğim bi cihaz vr mı...