digiline EK-60040D sistem bilgisi ; cihaz bilgileri MODEL : AT-7010DZ INFO : 10.05.21-CFCA S/W : VO2.00.07 H/W : V16.C0.A1 LOADER : V2.1.9 v3
mesela tele5 kanalı normal yayın yapar ama gece erotik film veya programlar verir... şu anda olduğu gibi:.. frekansı : 12558MHz, 27500, V, 3/4 olması lasım... bide Mediterraneo Sa die bi kanalda erotik program çıkıo... yine şu an olduğu gibi... frekasları 11295, 27500, H, 3/4... bide kanalları izlerken takılma yapıyor genelde... 4 lü lnb kullanıyoruz... 2 yuvasını biz 1 ini komşu kullanıyor... çoklu lnb lerde böle şeyler olabilir diolar... mesela habertükü izleyemiyorum... frekansları doğru ama göstermiyor.. skytürk te bazen gösterio ama çoğu zaman takılıyor... kraltv ve buket tv de öyle.... bu arada eroik ve p o r n o kanalları da unutma....
Şimdi cihazınıza aşağıdaki yazılımı yüklerseniz absat paketini yani içindeki xxl paketini izlersiniz ama iki günlüktür...Bunun haricinde başka polsat pakeyini açar ordada bişiler olması lazım...Diğer türk kanalları içinde güncel kanal yükleyin yada şebeke açık arama yaptırın büyük ihtimal frekansı değişti...bu cihazla ancak bu kadar olur Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
rs-232 kablosu aldım... usb dönüştürücüyü takıp tanıttım ve kabloyu uydu alıcısına başladım ama yazılım felan hiç bişi atmıo:S... programlardamı sorun vr yoksa uydu alıcısınamı bağlanamadım... MODEL : AT-7010DZ INFO : 10.05.21-CFCA S/W : VO2.00.07 H/W : V16.C0.A1 LOADER : V2.1.9 v3 atacağım yazılımı ve programı burdan verebilir misiniz...
Bu talimata göre Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Bu yazılımı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Bu programla yükleyiniz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Kolay gelsin :smiley:
dostum elimde 20 tane program oldu Kup230 Engineer Patched.exe bide Kup230ep.tr .exe vr... biriyle attım şimdi ama hangisiydi unuttum... com3 yapmak gerekiomuş... şimdi geldi günlük key atmaya... cihazım için güncel keyleri ve key yükleme programını nerden bulacam... bide hangi kanalları açıo verdiğiz keyler
Kup ların hepside aynı sadece dil farkı var...Diğer sorularınızın cevaplarını sunny ve kaon bölümlerinde bulabilirsiniz...Araştıralım lütfen forumu
biliosan söle kardeş... ben bulamadım... hortbird de 1300 tane kanal vr nerdeyse.... isimlerini ve frekansları olsa yeter...
Absat paketi ve polsat pekti istediğiniz kanallar:thumb_up: buyrun burdanda frekansalrı alabilirsiniz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
kardeş cihazın her yerine reklam koyduğun için yüklemek istemiyorum.. başka bi yazılım kullanıyorum şimdilik... yazılımı yükledikten sonra bütün menülerimi load default yapacaz... bende nagravision, seca, viaccess, fixed cx, cryptoworks, biss, conax ve irdeto menüleri vr...