kurarken hiç bir hata ile karşılaşmayan kurulumu tam yapanlar,yine çalıştıramazsanız format atıp denesinler...
arkadaşım bişey sorabilirmiyim andlinüx ü kurdum C line mi yazdım kanalları seyrediyorum ve peşine dyndns adresimi aldım şimdi soruma gelelim F:....... satırını nasıl oluşturacagım karşı tarafa C line vermek için ve nereye yazacagım türkcesi C line nasıl verilir.teşekkürler
günün en anlamlı sorusu buydu ünal valla o konuda tam bir bilgim yok resimli anlatım vardı bir kaç yerde ama ben bilmiyorum.en kısa zamanda resimli anlatımı buraya eklerim hep beraber deneyerek çözmeye çalışırız artık
bu kadar çabuk cevap beklemiyodum dogrusu teşekkürler inşallah ilerde hangimiz erken ögrenirse burda paylaşırız iyi geceler.
nedemek konuyu ben açtığım için buralardayım ben gece resimli anlatımı yaparım artık denemeler başlarız
andlinux tan paylaşım verme diye bişey buldum ama eksik gibi duruyo anlamadım ki nasıl olacak açsammı açmasam mı diye düşünüyorum.şimdi herşey tamam anlatımda test olarak cline nerden nasıl ayarlıcaz o yok :asking01:
ya olayın inceliklerini bilen varda paylaşmak mı istemiyor nedir konu çok kısıtlı bakalım araştırmalarım devam ediyor soruşturacağım biraz daha...
AP-Colinux baglanmadığı zaman yapılması gerekeni açtığım konunun sonuna ekledim kuramayanlar bir göz atsın
güvenlik duvarı ve antivirüs programından kaynaklanıyordur bu güvenlik duvarını kapat anti virüsten izni ver...
yok hocam ya bu format istiyor.kotam sınırda olduğu için format atamıyorum ayın 1 ini bekliyorum.format attığımda bazı güncellemeler yapıyorda bu da kotaya yansıyor...
yaşasın en sonunda oldu 3 gün uğraştım en sonunda başardım.teşekkürler örnek kardeş senin yardımların çok oldu bana....
olmasına sevindim hadi hayırlı olsun ben güncelleme falan kullanmıyorum format atıp güncellemeleri kapatıyorum yaklaşık on senedirkota sorunun varsa sende öyle yap service pack 2 yi kur yeter!bi de bu cccam da kota harcıyor çok fazla değil sanırım ama sen genede dikkat et!