1. Nagra ProvID hatası düzeltildi 2. Sky UK hatası düzeltildi. 3. Flycccam uyku sorunu düzeltildi. 4. CCCam sürümü 2.1.1 yükseltildi. ************************************ 1. fix Nagra ProvID error 2. fix sky uk problem 3. fix flycccam sleep problem 4. change cccam version to 2.1.1 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
onun için burda Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! andlinux kurulumunu anlattım:thumb_up:
ilk başta banada zor gelmişti ama çok basit aslında açtığım konuda tüm inceliklerini ve kurulumu açıklayıcı bir şekilde sundum yapamassanda oraya yaz yardımcı olurum!
Arkadaslar flycam dan sasmayın lınux ve andulux eklentileri xp altyapı tabanına zarar veriyor ve xp zamanla yavaslıyor pc ye zarar veriyor bizzat denedim 1 ay içersindede formatı bastım bilginize, flycamda tek dikkat edilecek husus plugins klasöründe sadece flycam olsun yeterli gercegi ben prog dvb de flycam + wincsc yani newcamd 5,25 protocol ile kullanıyorum sıkıntı yok... Bende sadece v pluguns de hata verdiriyor zaten v plug ta sadece 1 derecedeki thor uydusu için ilaç oluyor , saygılar...
alakası bile yok söylediğiniz şeylerle bende flycccamdan andlinux a geçtim ve uzun süredir kullanıyorum kaldı ki andlinux flycccam dan daha stabil çalışmaktadır insanların flyccam tercih sebebi sadece kurulumumsuz olmasıdır ve artık ücretli yarım saat sonra kapanıyor kaldı ki bu da çok sürmez hiç göstermicek yakında türkiyede ücretli satılmaya başlamış bi kaç forumda gördüm onun için andlinux şart zaten cccam andlinux ile meşhur oldu flyccam sonra çıktı ortaya!!!
ya arkadaşlar flycccam indirdim cfg ye c: pass girdim ama yine de açamıyorum yardımcı olurmusunuz..teşekkürler
ya birde pegasus dvb-s kartım var hotbird te takılı..şifreli kanalları nasıl izlerim? yardımcı olurmusunuz teşekkürler.