Sessiz Kalmayalım Arkadaşlar...!!!

Konu, 'Forum Duyuruları' kısmında AloneFanky tarafından paylaşıldı.

?

Mail Göndererek Destek Verecek Misiniz.?

Anketin kapanma tarihi 16 Ekim 2007.
  1. Evet tabiki..!!

92,0%
  2. Beni karıştırmayın..!!

8,0%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ozkanel

ozkanel Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLU OLSUN TÜM ARKADAŞLARA İYİ BAYRAMLAR DİLERİM:ty14:

EDİT: Sayın üyemiz, siz evde duşunuzu mutfakta mı alıyorsunuz . Cevabınız HAYIR mu.!

Öyleyse bayramımızıda forumda ona uygun bölümde kutlayınız.

Saygılar...

2. yakupyurt

yakupyurt Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    arkadaşlar biz burada yırtınıp feryadı fıgan ederken devlet büyüklerimizden hala çıt yok bence bunların amaçları farklı ben didimde yaşıyorum bir olay yaşadım devletin ormanlarını talan edip bodrum a.ş diye bir şirket kurmuşlar etraftaki bütün köylere şirin görünmek içinde okul falan yapmışlar köylüyü ormanda taş toplatıyorlar bütün ormana giriş yönlerine nizamiye kurmuşlar bekcilerin altında sıfır kilometre arabalar orda çok deişik şeyler yaşanıyor bence yahudi kuruluşlar ermeniler soyan gurubu gül ve erdoğan oranın ortağı diye duydum orayı yetkili kişilerin araştırmasını bekliyorum sanki orda insanları hırıstıyanlaştırıyorlar ellerindeki araziler küçümsenecek miktarda deil konuyla ilgisi yok ama bir yerlerden başlamak gerekiyor iki taş toplamak insana 50 ytl vermezler bütün şehgitlerimize allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyorum ne mutlu türküm diyene ve diyebilene yaradanım türkü korusun ve yüceltsin

3. talipygt

talipygt Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    saygıdeğer arkadaşlarım hüzünlü bir bayram gecirmekteyiz dışarda dostu olmıyan bir TÜRKİYE gibi görünüyoruz herkes kuzey ıraka girmeyin diyor fakatçözümden yanada yardımcı olmuyorlar bizim bizden başka gerçek dostumuz yok çözümüde ancak bizler bulacağız amerikanın istilasına bir kurşun sıkmadan teslim olan ıraklılar türk askerini çiceklerle karşılamayacağız diyorlar onlar unutmasınlarki bir zamanlar saddamın elinden biz onları korumaya alarak kurtarmıştık şimdi bize kurşun sıkmaya hazırlanıyorlar yazıklar olsun.Biz yinede tarihte olduğu gibi açze düşmüş olanlara zülmetmeyiz vatanımıza göz diken lerede bu vatanın bir noktasını vermeyiz Biz savaş meydanında öldürmek üzere olduğu hasmının yüzüne tükürmesi sonucu öldürmekten vaz gecen Hz.Ali gibi,İstambulu fetih sonucu ele gecirdiğinde gayri müslümlere bırakın istedikleri gibi inançlarına devam etsinler diyen Fatih sultan Mehmetlerin evlatlarıyız her yerde adaletle hareket etmesini biliriz dışardan engellemeler bizleri yıldıramaz yeterki bir olalım birlik olalım terörün her şekline karşı duralım sessiz kalmıyalım yazacak çok söz var hepinizi saygıyla selamlıyorum hayırlı bayramlar

4. yakupyurt

yakupyurt Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    onlara köpek demek hayvanlara hakaret olur oysaki köpekler çok sadık bir dostumuzdur yıllardır bu devleti olmayan çapulcular bizim kapımızda it idi it sahibine hırlamaz ama görünkü bu köpek bozuntuları bize devamlı rahatsızlık vermektedir bu itlerden ve *** kurularından kurtulamanın zamanı geldi millet olarak tepkimizi gösterip bu *** kurularına lanet olsun diyelim yaradanım türkükorusun yar ve yardımcısı olsun ne mutlu türk üm diyebilene

EDİT: YAzdığın cevaplarda daha duyarlı olmanı bekliyoruz. Burası istediğini söyliyebileceğin bir yer değil. Kuralları okumanı tavsiye ederim. Yada susmanı.

5. AloneFanky

AloneFanky Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Sayın üyelerimiz;

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürlerimizi prosatforum yönetimi adına sunarım.

Fakat konunun amacı dışına çıkarılması dolayısı ile konuyu kapatma kararı aldım.

Saygılarımla..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş