Server Hesabı Dağıtımı!

Konu, 'UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server' kısmında pipirim tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. astronot07

astronot07 Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    hocam yııların üyesiyim.
    şubat ayında netin kapanması sonucu siteye ve servere veda ettim. ama artık şu anda netime ve siteye kavuştum. ve inşallah en kısa zamandada serverime kavuşucam.
    bu konuda site yönetimi sanırım gereken ilgiyi gösterecektir.

2. hoşseda

hoşseda Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Arkadaşlar her ne kadar siteye üyelik tarihim pek eski olmasada türkiye ve dünya genelinde birçok foruma üyeliğim mevcut yabancı forumlara dil -lisan geliştirmek ve onlarında bilgi birikimlerinden faydalanmak amacı ile üye oldum şu ana kadar hemen hemen her foruma böyle bir kaç tane nane olan ama kendini maydonoz sanan :D: çıkıyor ; çıksın tabiki buda tadı tuzu olayın sonuçta:puah:
    Üzücü olan şey ise foruma üye oluyorsun olacaksın tabi ama zorla değil bu işler , belli bir kuralı kaidesi var onada uyacaksın elbette. Paylaşım yapmak zorunda değilsin tabiki ama paylaşılandan almak istiyorsan bak bir örmek vereyim hayvanlar aleminde bile karnını doyurmak için sıra beklerler paylaşımdan yararlanmak için ki hele hele bunu sağlayan arkadaşımızın da bu işten hiç bir karı olmadan adı üstünde ücretsiz verdiği ve zaman zaman vermeyede devam ettiği hizmetten üç beş mesaj yazdın diye hak iddia eder gibi mesaj yazman komediden başka bişey değil.her serverin belli bir kapasitesi vardır şuan bu hizmetten yararlanan arkadaşların süresi dolduğunda paylaşım yapan arkadaşımızda devam etmek isterse ücretsiz server dağıtma işine neden sende faydalanmayasınki net olarak ifade edeyimki kimseye forum içerisinde ayrıcalık yapılmaz zaten ayrıcalık yapılacak kadar samimiyet oluşmuşsa bu foruma aksettirilmedende halledilir içiniz rahat olsun.Paylaşım yapanada paylaşılandan faydalanmaya gelenede sonsuz selam ve saygılarımı sunuyorum :sunglasses2:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş