Prosatforum Ücretsiz +18 CCcam server

Konu, 'UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server' kısmında Ertan AKTEPE tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gencolar_25

gencolar_25 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0

arkadaşım ben pass isteyeli 15 gün oldu. hangi serverin kurallarından bahsediyorsunuz. birinci mesajı ne güzel buraya kopyalamıssınız. şartlar bunun neresinde. 250 kişilik kotayı anlıyorum da 10 günde bir kişiye mi pass veriliyor onu anlamadım. mesajlara cevap yazarken papağan gibi birinci mesajı tekrarlamayın. okuma özürlü değiliz. bahse konu birinci mesaj zaten her sayfa başında var. biz bunu anlayacak kapasitedeyiz. ama siz ukelalık yapmaktan vazgeçmeyecekseniz o başka tabi. pass almak için zaten sabrediyoruz daaaaa birazda merak ediyoruz haliyle sabıka kaydımızda bir sorunmu çıktı diye.
    haa bu arada o bahse konu 250 kişilik kota dolduda ben ve benden sonraki arkadaşların serverden yararlanma şansımız yoksa çıksın birileri bunu açık açık servere üye alımları bitti diye belirtsin. sabır sabır demesin.

2. avk.yusuf

avk.yusuf Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    şansım yok gibi görünüyor ama bu gün ertan beyden pass isteme şansını yakaladım. ama pass gelirmi bilmem. hadi hayırlısı.

3. avk.yusuf

avk.yusuf Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    arkadaşlar birde merak ettim +18 kanallar içerisinde hangi paketler var acaba. son bir haftadır freeX ler şifre değiştirdi sanıyorum. seyreden arkadaşlar uydu ve paketleri yazarlarsa sevinirim. asıl merakım hd kanallarda varmı aralarında.

4. gencolar_25

gencolar_25 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    arkadaşım, millet geçmiş tv nin başına serverin keyfini çıkartıyor. senin benim merakımlamı uğraşacaklar. şu serveri ücretli hale dönüştürselerde bizde paramızla bari pass alabilsek. başka şans görünmüyor bize. sayın adminler sabredin diyorlar, bu işin sabırla ne alakası var anlamış değilim. server çöktü yeniden kuruyoruz diyecek olsalar oda mümkün değil. zira aldıkları pass ile meşguller. sabrımızı deniyorlar bana kalırsa.

5. berkM58

berkM58 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    selam şuan serverler yok zaten 1kac saat aktif oldu bnde sonrası malum

6. gencolar_25

gencolar_25 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bak kardeşim ukelalığın gereği yok. ben kendimi senle kıyaslamıyorum ki sen kendini benle kıyaslıyorsun. bizde farklı bir şey demedik zaten adminler vip üyeler kullanıyor dedik zaten. benim ne zaman üye olduğum seni ilgilendirmez. serverde yer kaldımı yoksa bittimi diye sormuşum. iyi bir idareci, yönetici veya her ne halt isen ona cevap ver. engellenmem üyeliğimin yasaklanması umurumda değil zaten tek yaptığınız bu ukelalar.

7. avk.yusuf

avk.yusuf Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ne alaka şimdi 15 günlük üyeymiş bilmem ne. madem öyle özel üyelere bedava server olarak konu başlığı değiştirilsin. alın serverinizi tepe tepe kullanının. memlekette server kalmamış gibi. bu ne biçim forum anlşamadım. adam almış serveri birde ben bilmem kaç yıllık üyeyim diye ukelalık yapıyorsunuz. bu arada yönetici ve admin arkadaşlar uyuyacaklarına konu başlığı değiştirilsin lütfen. özel üyelere özel diye.

8. oguzturk

oguzturk Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    sayın aktepe,
    ilk mesajım sizin cevaplamanızdan bir hafta önce yazıldı, aradan 3 hafta geçmiş halen cevap yok...serverinizle ilgili güncel bilgi verseniz sayfa başına bizde sizi rahatsız etmeyiz....hepsi bu.. Bu arada kimse size zorla server ver demiyor.. Eğer sıkıntı yaşıyorsanız kaparsınız server paylaşımını olur biter. herkes de rahatlar....
    sayfalarca insanlar server isteminde bulunuyor...forum sayfa kalabalıklığı da olmaz böylece..

9. gencolar_25

gencolar_25 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    kapatılıp kapatılması benim hiç umrumda değil ama kapatılırsada en azından millet birbirine düşmez. bu arada benim yalanımı çıkartmak birilerinin haltına düşmez. öyleye ilgili arkadaşlar çıkıp birşeyler yazmazsa, ilgisi olmayan dangalaklar burunlarını biryerlere sokmaya devam ederler. evet ben pass isteyeli 15 günden de fazla oldu ama karganın hesabı arkadaşların sayesinde yasaklı üyeler arasına girdiğimden sonraki üyelik tarihim yakın bir tarih olabilir. önemli değil biliyorumki gine engelleneceğim zira lüzumsuz adminler sadece bu tür mesaj yazınca ortaya çıkıyorlar, üye yasaklıyorlar. öbür türlü açıklama yapmaya gelince bizlerden daha aciz duruma geçiyorlar. tabii ortalıkta kendini bilmezlere kalıyor. yok sen yenisin yok ben eskiyim hesabı. anlayan anladı.

10. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Arkadaşlar konu Ertan Adminin cevap vereceği zamana kadar geçici olarak kapatılıyor en doğru bilgiyi kendisi verecektir...

11. Ertan AKTEPE

Ertan AKTEPE
    UyduTürk
    Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    19
    Herkes arkamdan atıp tutmuş eyvallah hepsinin canı sağolsun ama biride dememiş ki bu adam foruma bile girmemiş hiç neden? Profilime bakanlar en son ne zaman foruma giriş yaptığımı görürlerdi ama bakmak yerine arkamdan atmak daha kolay olmuş.Ben server dağıtımını emaneten yapıyordum bunu çoğu mesajımda belirttim.Foruma girememe sebebime gelince boşverin açıklamaya gerek yok nasılsa herkes ben yokken atıp tutmuş.

Neyse kısaca ben emanetn yaptığım görevi asıl sahibine devrediyorum zaten ilk serverımızı kullananlar

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

ustamızı tanır.Tekrar dağıtımı kendisi yapacaktır ve yarın açıklama yapacak ve dağıtımı yapacaktır.Umarım tekrar sevgili dostum

u küstürmezsiniz.Bilen bilir kendisinin dağıttığı serverın kalitesini.

Bu arada benim verdiğim cline ları silmeyin onlar şuan aktif ve

ustamızın dağıtımında da aktif olacaktır.

12. Action

Action Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Server dağtımına yeni katılım kuralları ile 2 gün içinde başlanacaktır.Başlıkta yazdığı gibi serverımız +18 kanallar içindir diğer paketler ekstradır.Bu yüzden +18 olan paketler dışındaki paketleri istemeyiniz.Eğer mümkünse zaten eklemesini yaparım.

Yeni katılım kuralları mevcut cline bilgilerini almış kullananları kapsamamaktadır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş