ProsatForum Tekrar Sizlerle

Konu, 'Forum Duyuruları' kısmında Ertan AKTEPE tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. kurt30

kurt30 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    murat ustayada slem

2. özlem67

özlem67 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    yeniden geldik hayırlı olsun

3. uzay037

uzay037 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    oh be daha yeni girdim siteye ne oldu bole yaw bole host satan sitelererle iş yapılmaz insalllah sistem bole dewam eder ertan abi allah kolaylık versin kolay deil bunu atlatmak.

4. uğurgökşen

uğurgökşen Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arkadaşlar Geçmiş olsun İnşallah Bu Tür olaylar Bir Daha Yaşanmaz Çok Üzüldüm İnanın Forum Adına çok Güzel Forumumuz Var allahan İzni İle İnşallah Bir Daha Kesinti Olmaz Tekrar Online Olmazsıa Beni Çok Sevindirdi Ama Kaymıbız Var Canımız Sagolsun Tekrar Zamanla Dahada İyi Olur İnşallah Allahın İzniyle.
    Saygılar Sevgiler.

5. sungur

sungur Guest

bende uzun zamandır foruma giremiyordum.bir dostumun haber vermesiyle tekrar foruma geldim ve yeniden üye oldum.önemli olan tekrar birlikte olabilmek.hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.kolay gelsin.saygılar...

6. dıgılıne34

dıgılıne34 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    herkeze ayırlı olsun tekrar burda olmaktan mutluluk duyarım prosat forum ailesi

7. muzo

muzo Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.ertan seni sevindirecek haber var msn den yazdım oku.

8. Tiburon 3

Tiburon 3 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Dear friends to connect to the forum gives me an error that if I am SHARK III, III SHARK actually am, but I had problems with hotmail mail to change, however I am having mail hotmail, I am going to ask a favor : to see if you can change my nickname from Tiburon 3 SHARK III, as evidenced by the record time and with pots that had SHARK III, thanks in advance, a respectful greeting

9. Tiburon 3

Tiburon 3 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Valued friends, I am very pleased the power to contact you, I have asked several times to try to get my real nick SHARK III if I can because it happens in English indicais two issues.
    1 .- Unfortunately your language does not carry very well and nobody is worried about drawing a dictionary of the Turkish language, you do not understand technology are clumsy.
    2 .- The previous mail sharii ... ún what I have to inform you of this post if I want to confirm that SHARK III, this superencriptado Emali this because I took a chance. Please call to apologize for posting in this Sub is not a matter of order, but I can not post in other post, a big hug to my friends and brothers in Turkey, SHARK III

P.S. Friends need a dictionary of your language, salam
    Turquia+Spain=:thumb_up:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş