Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Android telefon veya tabletinizde çektiğiniz fotoğrafları bu uygulama ile profesyonelce düzenleyebilirsiniz Özellikleri Hızlı düzenleme, renk efektleri, portre, metin, fotoğraf arttırma, çerçeve ve sahne, diğer etkileri, albüm yönetimi, fotoğraf paylaşımı ekleme 1, Hızlı düzenleme Fotoğraf döndürme Fotoğraf kesim Boyut ayarı Parlaklık ayarı 2, Renk efektleri filtre efektleri Boyama Yerleşimi etkileri 3, Portre Yüz ve vücut süsleme Akne ve kırışıklık kaldırılması Göz zoom Yüz beyazlatma ve saç boyama makyaj Göz postiş Allık 4, Metin ekleme Ortak metin 5 Foto arttırıcı Hava özellikleri Sahne değişiyor Portre Diğer 6, Çerçeve ve sahne Çerçeve Sahne 7, Diğer fonksiyonlar Graffiti Mozaik Bokeh Balık gözü objektif Uygulamayı İndirmek İçin; Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Uygulama Nasıl Kurulur 1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.) 2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır. 3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz. Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ; Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !