Next 5000-7500 serisi için 2008 yazılımından sonra muhtemel bir yeni yazılım çıkma olasılığı var mı acaba?
firmanın bileceği bir durumdur....Büyük ihtimal olmayacak...Çünkü eski modelleri tasviye edecekki yenileri satılsın..kesin değildir bunlar
hangisini vede nasıl yüklemem gerektiğini belirtirsen çok sevinirim. yanlış yükleme yapmayalım... turksat hot bırd çanaklarla hangi kanalları seyredebiliyoruz...tps multi..euro sport falan şimdiden teşekkürler yardımın için....sağol kolay gelsin
hotbird de polsatı izlersiniz eurosport var polsatın içinde.Türksattada ntv spor u izlersiniz maç zamanlarında.:thumb_up: Cihazınızın modelinizi yazarsanız yükleme konusunda yardımcı olabilirim:thumb_up:
Peki her softcam attığımda bir önceki softcamı resetlemek yani silmek zorunda mıyım? Keymaker programında "add2stb" yaparak eski keyleri silmeden yeni keyleri üzerine ekleyebiliyorum fakat nereye kadar böyle olacak? Yani cihazın da belli bir kapasitesi var. Eski keyleri resetlemek istemiyorum çünkü Ntvspor'u açan bir softcam bulana kadar canım çıkmıştı...
Kapasite sorunu olmaz her attığınız dosya eskinisin üzerine yazılıyor zaten merak etmeyin siz:thumb_up:
Yani "add2stb" seçeneğiyle yüklersem eskisinin üzerine yazılır ve kapasite sorunu olmaz diyorsun değil mi?
evet arkadaşım aynı su dolu kovaya 1 kova su boşaltmak gibi yer değiştiriyor süperse 1.6 plus sa 2.0 editör
177 ci mesaj güncellenmiştir eklemeli olduğu için ilk mesaja eklemedim 177 ci mesajdan devam edelim arkadaşlar