bende kaon ksf 220z var hw:v1a.80.85 buna uyumlu hangi yazilim cihaza atabilirim lutfen yardim ederseniz cok tesekur
degerli arkadaslar test amaclimi yoksa normal olarak calisan bir yazilimmi ben yukledim ama premiere dieyer arkadasinda yazdigi gibi 2dakika gosteriyor sonra kesiliyor vede update key yaziyor ve bir muddet sonra geri aciliyor vede boyle devam ediyor insallah ilerde duzelir ama her halde bu duzeldigi zaman premiere nagra 3 gecer vede kaon cular gene bakamaz
murat abi tum softverleri ve hw sizin siteden kaon cihazlara attim fakat yazilim attiktan sonra cihazda yalniz nokta kaliyo ve cihaz islemiyor diger forumlardan yazilim aldim bu problemi halletim lutfen yazilimlari kontrol edin ve lutfen beni yanlis anlamayi prosat forum ili makedonyada guru duyuyoruz
aşağıdaki linklerde buyrun:tup: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
bildiğim kadarıyla açmaz ama emin de değilim:e00: ama eurosportu izlemek istiyorsanız tps paketindekiler açılıyor zaten:tup:
eurosport türkçe varmı tps paketinde galiba yok benim anlamadığım konu şu stream yazılımı atılıyor cihaza ve bu yazılım eurosportları açmıyor classiconun versiyonu açıyor ama bu sefer de key geldiği zaman adult kanallarını desteklemiyor classico yazılımı ustalar bu yazılımlarda farklar ne acaba yani her ikisinde de fixed cw sistemi var şifreleme sistemi çok karma karışık bişey
eurosportları izlemek istiyosanız clasico yükleyiniz...hem menü güzel hem tüm açılabilenleri açıyor ...stream yazılımda donmalar yapıyor ayrıca...hiç uğraşmayın ve clasico yazılımı yükleyiniz:tup:
murat kardeş clasico yazılımı yüklemiştim önceden ve donmalar onda oluyordu ne garipse bende bildiğim kadarıyla cw sistemini desteklemiyor classico ondan stream yükledim menü hoş olmasada streamda idare eder benim cevap almak istediğim bu değil ne fark var arlarında stream la classiconun?
yazılım tabanları hakkında temel bilginin ne kadar oldugunu bilmeden bu konuyu cvplamam biraz zor arkadaşım kusura bakma bu konu hakkında yardımcı olamadık sana
yanlış biliyosunuz clasico cw sistemini desteklemektedir:tup:...menüleri farklıdır...clasico hw ayrımı yapmaz stream yapar, açılan kanal olarakda stream premier paketini desteklemektedir başkada bi farkı yoktur...clasicodaki no av hatası düzeltilmiştir (v3.1)...streamda ise gerek tps paketinde gerekse premier paketinde donma yapmaktadır:tup:....ayrıca eurosport sormuştunuz tps paketinde mevcuttur eurosportlar ve tükçe olanı açılmıyor malesef:tup:
Daha stabil çalışması için reset atmanız gerekmektedir bu yüzden silinecektir...yedeğini alıp tekrar yüklerseniz sorun olmaz:tup:...yedek almak için chanel editörünü kullanınız..forumda mevcuttur:tup: