Gülüşünün haylazlığını, gözyaşlarının tuzlu tadını tatmak istediğim için "aşk"a düştüm bu deli oyunun kucağında... Bir senfoninin çok sesli ritminde, hayalini giyinip süslü bir elbise gibi üzerime, sonsuzluğa uzanan adımlarla dans etmekti istediğim... Sımsıkı sarıldığım bir beden yetmezdi ki bana... Kurallarla sınırlanmayan, dokunmakla doyulmayan bir eşti beklediğim... İşte tam bu yüzden sendin istediğim! İşte bu yüzden seninim! ѕєηιη ιçιη tüт zαƒєяℓєяιм! ......
ÖzLem sadece bir keLime , Adının yanında devrik bir cümLeye dönüşen ! De ki özLeme ,, özLemek haram . AsLı yok ,, gördüğü rüyanın hükmü yok , Hadi boşa tek ceLsede senimi benden
Artık bir düşünce kozmosunda,yitip giden benden izler arama...detayları yine kendime yar ettim,bütünlerin senin olsun..ben yine söylerim ezberlediğim türkülerin nakaratlarını...yine dillendiririm sevdiğim şairlerin şiirlerini..yine seçerim cümlelerin en güzellerini..sen seçtin gitmeyi..ben de senin istediğin gibi yaptım,aldım ve kalbimi bir boşluğa attım..bir şiir dillendirdim seni anlatsın diye ardından.. Boşlukta uçuşan sencil benler şiire düştü..... “Başardın sevgili.. son kurbanındı seçtiğin,kalbim... senli izleri,bırakınca tek bir kelam etmeden gittin.. Başardın sevgili.. Bu senin kim bilir kaçıncı zaferin.. Doyurdun mu ruhunu Sevdamı yeni şiirlerine mi işledin.. Başardın sevgili... Koskoca bir yokluk bırakıpta,ezdin.. Zamansız ayrılığı dillendirip, Kendini aklayıp (da), beni sildin.. Başardın sevgili... Hiçbir şey olmamış gibi gittin.. Dönersen,şiirlerin bayramı... Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin.” Sen başardın.... Ey zamanın kuşattığı kalbim...yolları mı engel koydun yoksa sevdama...her aşkın sonunda hazırladığım idam sehpasında, kaçıncı tekmem bu yalnızlığa...,her kaçtığım yoldan, kaçıncı kendime çıkışım.. Ey aşk!!bu kaçıncı gidişin benden,uzaklara... Sen Başardın... Kendimi yine kendimde yok ettim.. Bu aşktaki intiharına şimdi kocaman bir “Eyvallah”
Ağladığını görmek istemem ben ölürsem. Beni en sevdiğin halimle hatırla. Uzak bir yerde çalıştığımı düşün. Hayatta olduğuma inan Bir gün gelir kendiliğinden Geçer bütün üzüntün Her yeni gelen günü Yeni bir ümitle beklemeli Her yeni gün yeni havalarla gelir Gece, yağan yağmurla uyursun Sabah, birde bakarsın odan güneşli. Her gelen vapur, tren Yeni insanlarla gelir... Ben esmerdim güzelim Bu sefer bir sarışını seversin Aşk yaşayanlar içindir...
İçimde doğasına aykırı büyüyen sevgilim.. Sen sevilmenin keyfini çıkartırken Ben elbet yarın yeniden sevebilmek için seni daha fazla Bugünümü yarına heba edeceğim..
Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi // Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet onur. . . Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur + Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur kal be gitme ne olur !! . . .Aylak saat durur. .
Ne sevdim diyorsun + nede sevmiyorsun !! kokmayan bir çiçek gibisin... Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat vazgeçilmez teK tesellimsiN..//
Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydiSevdiğim başka sevenim başka Sevdadandır sevdadandır Sevdadandır dedi annem aldırma //Aldırma gel yanıma //
Hiç gece olmaz Düşleri kararmış satırların yüzümde ki aynasında Gözlerimi öpen rüzgar Simsiyah bir kalp Uyuşmuş bedenimin göz altı mührüYarın yaşamak istiyorum Diplerdeyim dirilmeyi bekliyorum. Eksik bir şey var; Gökyüzü küsmüş ağlamıyor bana
Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm. Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair
Gide gele arıyorum ama aşk bile yok Ona buna soruyorum Sağa sola atıyorum ama zar bile yok Kumar oynuyorum
Anla artık! Sözler var ama satırlar yetersiz Düşünceler var ama sayfalar yetersiz. Duygular var ama mısralar yetersiz. Anla artık biliyorum bir sen var bir de ben..