Inpax düşünme, direk 500s klon al...Inpax ta muhatap bulamazsın. Şu forumlara bak, 500s için bir sürü theme, setting vs var.. Hiçbir sorun olmaz 500s le..2 senedir sorunsuz
Inpax'larda aşırı ısınma oluyor diye duydum tereddüt oluştu bende şimdi... yine dm500'e yöneldim bir yandan da next 2000 super hdtv alsam mı diyorum 500 tl'ye inmiş fiyatı onda da cccam ve newcamd var.. e-sata destekliyor ne dersiniz??
dün dm-500 klon aldım 1. kaliteymiş şimdi onunlar uğraşmaya başlıcam üzerinde gemini 4.20 yüklü forumdaki temiz 4.60'ı yüklesem mi bilmiyorum eğer yüklemesem bile diğer addons'ları yüklerim herhalde... ccam2.01 yüklü idi sanırsam yoksa 2.1.1 miydi? unuttum yahu
beyler hepsi çin malı hepsi aynı kalite hiçbirine inanmayın.Bazıları 2. kalite derken 2. el malı satıyorlar aradaki fark bu.
Bu aşırı ısınma nasıl bir şey? Bende de Skybox var üstü bayağı sıcak oluyor el değdirince; orjinal 500s'lerde sıcaklık olmuyor mu ya da klon 500s'ler de çok mu az oluyor? Bir de klon 800hd veya klon 70xx'lerde de ısınma sıkıntısı var mı orjinale nazaran. Yani Klon 70xx'e 500 civarı vermek yerine 800 verip orjinal mi almak lazım. 800 HD orjinalde de ısınma sıkıntısı var diye biliyorum o yüzden onu sormamış da sayabilirsiniz.
Aşırı ısınmaktan kastım cihazın donması veya kendini resetlemesi (kapanım açılması)sorunlarının olması idi ancak artık önemi yok dreambox aldım şu an onu keşfetmek ile uğraşıorum oldukça güzel bir makine gerçekten
kendi kendine resetlenme ısınma problemini siz kendiniz çözebilirsiniz .. gereken malzeme 12 volt adaptör ve bir pc fanı .. adaptor yerine usb kablo ile fanı çalıştırabilirsiniz cihazın içine monte edebiliyosanız içine edemiyorsanız üstüne bantlayın fanı .. cihazın içini soğutucaktır .. ben bu sekilde kullanıyorum ve cihazım hiç resetlenmiyor kilitlenmiyor donmuyor