cihazım 12.01.a5 kuru kafayı yükleyemiyorum.diger absat yazılımı yükleniyor sorun yok fakat kuru kafayı bir türlü yükleyemiyorum.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür.
cihazımıa tps auto yükledim ve hazır kanal listesi attım.neticede hotbord tamam ama turksat ya 2 kanal var yada hiç yok? tarattım ama turksat kanllarının yarısını görmüyor?bu olayı çözemedim gitti.bana yardımıcı olurmusunuz.teşekkürler...
cihazınıza yazılımı attıktan sonra güncel bir kanal listesi yüklerseniz türksatta hotbirdde yüklenir....yüklediğiniz kanal listesinde türksat eksik olmasın sakın...ayrıca stream yazılımlarda kanal arattırdığınızda tam olarak bulmaz yani eksik gelir kanallar:tup:
merhaba ben BM-8300ci_12.01.a5_070828.rar yazılımı 12 03 A5 sky modüllü risivırıma yükledim ama kanallar açmıyor bilgi verebilirmisiniz neden acaba teşekürler..veya modülü nasıl iptal edebilirim
eline sağlık üstad. sizin gibi seçkin bi topluluk la beraber olduğum için mutluyum. çalışmalarınızın devamını diliyorum
selam ustad calışmaların guzel bu benim 1030sky cihaza hangi yalımı atmalıyımki stream menulu yalızılımı atmalıyım normal yazlımı haftada atıyorum tşkler
usta stream yazılımını yükledikten sonra hiçbir kanal kalmıyor.hw:12.c1.a5 kendi kanal listemi de denedim sizin vermiş olduklarınızıda. kanal yükleme editörü ile yüklüyorum,yükleme oluyor. fakat cihazda çıkmıyor? şimdiden teşşekkürler.
Kanla listesini hemco kanal editörü ile yükleyiniz....sunny ile yüklerseniz kabul etmez daha doğrusu yükler ama tekrar siler...:tup:
teşekkürler usta eline saglık.kolay gelsin.bu arada tüm halkımızın ve prosatforum ailesinin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun.
BM-8200ci_12.01.a5_070828.rar (826,7 KB (Kilobyte), 363x kez indirilmiştir) BM-8300ci_12.01.a5_070828.rar yazılımları hemco (12.01.a5)yükleyemiyorum kup230 açtığımda dosya görünmüyor.yardımcı olursanız sevinirim *
bu iki yazılımda zup yazılımlarıdır....kup230 a gerek duymadan yüklenir....yazılımları zip dosyasından çıkarın üstüne çift tıklayın good file yazısını görünce zzzup yazın cihazınızı fişe takın yükleme yapacaktır:tup: