murat kaardeş carıya kulak ver bana yardımcı ol. AT1030 DCİ SKY YAZILIMI .hangisi sunny strean yazılımları teşekkurler?:secret:
üzerinde modül varsa yükleyemezsiniz..modülü iptal edrseniz...12.01.a5 yazılımını yükleyebilirsiniz...modül iptal etme resimli olarak forumda var:tup:
önce kurukafa yükleyiniz sonra bin uzantılı olan cihazınıza uygun yazılımı indirip engineer modda yükleyiniz:tup:
kanal kilidini aktif duruma getirin öyle bir deneyiniz...ben kendim denemedim şimdi ama deneyip bilgi veririm
cihazım hw 12.01.a5 şu an absat yazılımı var.yeni tps yazılımlarını nasıl atacagız.Kuru kafa yüklenmiyor.ayrıntılı yazarsan sevinirim.
kurukafanın yüklenmemesi için iki sebep vardır...birincisi bağlantı hatasındandır.yani com ayarlarından yada rs232 kablosundandır...ikincisi ise cihazınızın malesef flashı arızalanmıştır...kurukafayı yüklemek için cihazınızı kapatın sonra bl 2.19 kurukafa programını çalıştırın com ayarını yapın (genelde com1 dir) sonra cihazınızı açın otomatik yükleme yapacaktır:tup: