Kişi sevgisi kadar mutlu, Bilgisi kadar kararlı, Ürettiği kadar onurlu, Merhameti kadar saygın, Paylaştığı kadar insandır... Ve kişi yüreği kadar sever, yüreği kadar yaşar.. G Ü N A Y D I N Dostlar.
"İnsanoğlu şu dünyada neyi arar? Arasa arasa dostluğu, kardeşliği arar, sözü çok uzatmak neye yarar. . ." Yaşar Kemal Yeni bir gün, bolca umut, bir bardak çay, bir parça deniz.. Günaydın.. Günaydın dostluğa, kardeşliğe, BARIŞa... This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 960x611.
Güneş diyor ki.. Bak ben kapkaranlık bir gecenin arkasından doğdum. Sende onlarca dertlerin arasından umuduna sarılarak yeniden yepyeni olarak doğabilirsin!... Günaydın güzel insanlar....
Soluk soluğa yaşamalı insan. Her sabah yeni bir şeyler görebilmeli. Ve cehenneme dönse de bir ömür, Mutlaka bir şeyler değişmeli her/gün... Ahmet Telli Mutlu pazarlar.
Güneş bir gün herkese eşit doğacak, Ama o günü görmesek de 'Bir umuttur yaşamak.' Nazım Hikmet Günaydın güne...güneşe.. Sevgiden yana, umuttan yana, ne varsa İnsanlığın can bulduğu gün olsun.... Gün aydın olsun Dostlar.....Gün UMUT olsun...
Günaydın This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 748x681.
Keşke sizler gibi erkenci olsam...Olsun,ben akşamları da severim.Şayet soğumadıysa çayların da yandan çarklısını;şekere diyetliyim Cam vazoda bir demet mor begonvil, Kurumuş dallarda sukabağı Günışığı oynaşırken sularla, Arzuladığım tek şey bir duble rakı...
Sevgili dostum bu senin için Yarasın... Yeni doğacak güneşin yeni umutlar& yarınlar getirmesi dileğiyle.... Huzurlu uykular, iyi geceler...
Günaydın This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x481.