G Ü N A Y D I N Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Günaydın This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x1109.
İyi yaşamak için acele et, Ve şunu bil ki , Her gün başlı başına bir hayattır.. Seneca Günaydın hayata...
Çay gibi insan oğlu. Ateşe düşmeden demini almıyor... Günaydın İnsanlık This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x750.
"Ateşe düşmeden demini almamak"..Sevdim bu deyişi..Bende resme bakıp mevsimin mi yoksa ömrün mü sonuna geldiğimizi düşünüyordum...Beni yine karamsar düşüncelerden kurtardın...Teşekkürler,sevgiler dost!..
Arkadaşlar,Günaydın... This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 664x663. _________________________________________________________________________
Günaydın This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 709x709. ________________________________________________________________________________
Evet,bir haftayı daha geride bıraktık.Dolu dolu yaşadık mı yoksa ömürden mi yedik bilmiyorum...Bildiğim şey hepimiz istisnasız siyasetçi gevezeliğinin bombardımanı altındaydık:"En iyi müslüman,en koyu milliyetçi benim, BEN!..Hepiniz hatta tüm Avrupalılar bile beni kıskanmaktan çaaat diye çatlayacaksınız!...Gününüz aydınlık,ruhunuz dingin olsun sevgili dostlar!...
' Medeniyet, insanoğlunun kalbindedir. Orada değilse hiçbir yerde değildir.'' Georges Duhamel Günaydın yüreği güzel insanlar...
Çok güzel be dost:Bir zamanlar eşiğini ziyaretgah yaptığımız ünlü bir mürşide kavuşmuş müridin mutluluğunu yansıtır gibi....
Sevdiğiniz insanların sevgisini hissetmek, Hayatımızı besleyen güneş gibidir…�� Pablo Neruda Günaydın güneşe..sevgiye...