0.1.1.1: -bug fix for providers associated to emulators. 0.1.1.1: sa layıcıları emülatörlerine birleştirmek için hata düzeltme. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
[Serv_whateveryouwishforyourservername1] Server=CCCam:eu.mine.nu:15000:0:camci:02temmnu2009:no yapayan arkadaşlar hadu dosyasını açın içini tümüyle silin kaç ccline kullanıyorsanız bu şekilde alt alta ekliyerek kullana bilirsiniz ben bu şekilde kullanıyorum süper çalışıyo kolay gelsin
arkadaşlar ben bu konular hakkında hiçbişe bilmiyorum eskiden arkadaşların paylaştığı plugins klasörünü indirip izlerdik bu haduda işler baya karışık öncelikle account nasıl alıcaz yardımcı olur musunuz?
takıldığın yerde burdan sorabilirsin zaten sayfaları incelerseniz olayı çözersiniz zaten accountu bu sayfadan istemeyeceksiniz!!!isteyeceğiniz yer Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! tıkladıktan sonra PM (Özel mesaj) ATMAK İÇİN TIKLAYIN... böyle bir başlık var ona tıklıcaksınız ve yazacaksınız cline istiyorum diye ancak 15 mesajı doldurmak için aynı yere veya aynı şeyi yazmayın böyle yapanlara account verilmiyor.
Selamlar. arkadaşlar bu konularda yeniyim. Daha önceki şifreleme sistemlerinden ayrı birşey galiba. Yardımlarınızı bekliyoruz. Selamlar.
Şifrelemem sistemleriyle alakasız konu.bu program internet üzerinden kart paylaşımı yapılmasını sağlamakta digital tv kartları için:thumb_up: