merhabalar bende sunny at-8020 dcı var buna yazılım yüklettirdim adam key falanda girdi ama key girdiği yeri şimdi açamıyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler
yaptım fakat kanal kilitli diyor sanırım yazılımı atan adam şifre koymuş bunu nasıl değiştirebilirm...:yes:
Key menüsündemi şifre var:e010:.. Menüde şifre var ise aşağıdaki işlemi uygulayıp kanal kilidini aktif edebilirsiniz Cihazda hangi yazılım yüklü?
usta şifre değişmedi daha doğrusu olmadı fakat sistem bilgisine girdiğimde aynen bunlar yazıyor model: AT-7010DCI2 INFO: Prosatforum.com S/W:V02.00.07 H/W:V12.CA.A5 LOADER:V2.1.9v3 C.A: 2.2.5
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ tuşuna basıp ke_y menüsüne giriş yapın sonra sarı tuşa basıp ok deyin ve ke_leri load defaulta getirin..Cihazı fişten çekip geri takın menü sistem ayarlarından kanal kilidini aktif edin:thumb_up:..
abi ben baktım şimdi özel kilit kodu değişmiyo herhangi bi şifre değiştirmek istediğimde de değiştiremiyorum bide keyleri girdim fakat kanallar açmadı yine yanlış bişey mi yaptım acaba tarif edebilir misin ??:yes:
Yeni bir yazılım yükleyin Aşağıdaki linkten sonra güncel bir kke yükleyin açılabilen tüm kanalları açar Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !