sayın elophidae sorunuzu yanlıs yerde sormussunuz sorunuzu tasıdım ve cevabını verdım lutfen konuları uygun yerde soralım buradan bakabılırsınız Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
22 Ekim Plugin plugınındekı serverlar hala aktıfdır sadece D + keylerını yuklemenız yeterlı olacaktır ıyı seyırler
24 Ekim Plugin TPS au Absat au D+ Srgswis Rai Slovenya 1-2 ART Full s.view Full MCT Full Redliht Full Dorcel Freextv 1-2 xdream Inxtc HBO Animal Planet Filmnet1 Vplug 1.9.4 eklendi..! Her 2 dosyayıda progdvb içine atın...! MCT ve Redlight için kanal özellikleri 23B00 satırı çift tıkla uygula ve tamam..
28 Ekim Plugin Premier TPS au Absat au D+ Srgswis Rai Slovenya 1-2 Dorcel Freextv 1-2 xdream Inxtc MctAmateur Fılmnet1 S.vıew Tv Anımal Planet Hbo
Sevgılı dostum dosyalarınızı upload sıtelerı var Z SHARE , RAPIT SHARE gıbı oraya gondereceksınız dosya gonderım ısı bıtınce sıze verılen DIREK LINK kısayolunu buraya yapıstıracaksınız hepsı bukadar ayrıca konu burada ıslenıyor konunuzu tasıdım lutfen konu acmadan once formu arastırınız arama butonunu kullana bılırsınız selamlar saygılar
29 Ekim Plugin TPS au Absat au D+ Srgswis Rai Slovenya 1-2 MTV FULL GAME ON Nickelodeon ART Full Cyfra Full (11005 port 00065 ident) Nova Full (11000 port 00000 ident) Dorcel Freextv 1-2 xdream HBO Animal Planet Filmnet1
tps ok d+ ok biss full ok rai ok srg ok cryptoworks ok Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
31 Ekim Plugin TPS au Absat au D+ Srgswis Rai Slovenya 1-2 AXN TVN Full Cyfra Full (8803 port) Nova Full (8801 port) ART Full (9899 port) Showtime (9898 port) Inxtc (8809 port) Dorcel Freextv 1-2 xdream HBO Animal Planet Filmnet1
2 Kasım Plugin TPS au Absat au premier Digi tv D+ Srgswis Rai Slovenya 1-2 AXN TVN Full ART Full (9899 port) Showtime (9898 port) Dorcel Freextv 1-2 xdream HBO Animal Planet Filmnet1 vplug 1.9.5 eklendi..TPS Full ok..
tv kartını yeni aldım nasıl yukarıdaki dosyayı indirdim nasıl yükleniyo veya nasıl oluyor yardım.(skystar-2)