sevgılı eskales hocam hepsı acık ama bır turlu dorselı acamıyorum nedendır acaba bı el atarsan sevınırım
Baktım bende açık dostum sen hotbird transporder dosyasını bi at bi dene link için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
sevgılı dostum kanal ozellıklerıne gır once soltaraftakı uydu sec bolumunde hordbırd 2678 olsun sonra uygula de daha sonra gene kanal ozellıklerınden 24400 ıdentını cıft tıkla ve monıtordende 24400 ıdentını cıft tıkla acılır
dostum işin kısası asagıdakı prog dvb yı ındır sendekını sıl bunu yapıstır dorcele tıkla kanal ozellıklerı guncelle sonra uygula de bu sefer ok sınyalın var sanırım Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
sevgılı dostlar yenı plugınsı verdın yukardakı bolumde yazılan kanallar ok dır ıyı seyırler Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
serverları soruyorsan degıl d+caboları ve tpsler ıcın guncel keylerı ındırerek seyredebılırsınız ıster otomatık key ındırme programı ıle ınıdrın ıstrrsenız asagıdakı lınkten tercıh sızlerın selamlar saygılar Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
kanallar guncellenmıstır butun adauldlar acıktır adres degısıklıgı oldugundan csc yı yenıden ındırın ve ana dızıne kopyalayın Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
30.09.2007 Plugin TPS Polsat Digi tv Absat D+ Cabo Srgswis Rai Slovenya 1-2 Cyrfa Dorcel Freex1-2 xdream Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Tps ve polsatları seyredemıyenler bu plugınsı ındırerek seyredebılırler hepsı ok dır Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !