Gs - Tobol Maçı Şifresiz

Konu, 'GALATASARAY' kısmında Ertan AKTEPE tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. aymurat

aymurat Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    galiba khabar tv dede yayınlanmayacak şu anda haber proğramı gibi bir şey var

2. şenköylü

şenköylü Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Bende baktım yok.

3. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    arkadaşım bildiğiniz bişey varsa buyrun paylaşın ama yok ise yazılanlara saygı duyun düşünceniz sizde kalsın !!!!!!!!!!!!!!

4. yakupyurt

yakupyurt Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    yalan adamı dört ayak yapar salllaaa boşa sallllla eli olan yazıyor yalan yanlış kaynak göstermeden

5. gotfather

gotfather Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bu ceavap kendini ne oldum budalası zanneden kırmızı yazı ile yazanlaradır biz burda bilgi kirliliğini yok edelim diye yazdık.anlamadan iyi okumadan yazma .

6. blacks07

blacks07 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    yayınlanan kanal yokmu dsmart harici saygılar

7. Ertan AKTEPE

Ertan AKTEPE
    UyduTürk
    Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    19
    Bana bu işi sen öğretemezsin .Kimsin sende bana budala diyorsun? Bilgi kirliliği dediğin olay ne? Birşey duydum ve paylaştım ki ben forumda bildiklerimi hep paylaştım senin bildiklerinin 100 katı kadar paylaşım yaptım.Şİmdi seviyesizliği kes ki benimde seviyemi düşürme.Doğru rengim kırmızı ama haksız olduğumda susarım ve bilmiyorsam öğrenirim sizin gibi bilmediğim halde ahkam kesmem.Sırf senin gibi kendini bilmez asalaklardan dolayı forum ve paylaşımdan soğuyorum.

Genel olarak kusura bakmayın arkadaşlar yanlış bilgiymiş hepinizden özür dilerim.Ama yapılan doğru paylaşımlar olduğu gibi yanlışlarında olması kaçınılmazdır.

8. Örnek

Örnek Guest

BU YAZIYIDA KIRMIZI OLARAK YAZIYORUM VE BU SİTEDEN BENİDE ATACAKLARINI BİLSEMDE SENİ BANLAYACAĞIM SÜRESİZ BİR ŞEKİLDE ACCOUNT KULLANIYORSANDA İPTAL ETTİRECEĞİM ÖNCE ADAM OL BANA SANAL DELİKANLILIK YAPMA KONUYU AÇAN ERTAN SİTENİN SAHİPLERİNDEN BİRİ SENİN GİBİ EMBESİLLER DAHA KONUYU KİMİN AÇTINIĞINI BİLE BİLMEDEN BOŞ BOŞ KONUŞUYONUZ O ERTAN'NIN SÖYLEDİĞİ KANALDA VERMEDİ NE OLACAK ŞİMDİ BİRTEK HATAYI KULLANICILAR MI YAPAR BEN BU SİTEDE YÖNETİCİYSEM SENDE BURDAN SONSUZA DEK DEFOLUP GİDECEKSİN YA SEN GİDERSİN YA DA BEN :angry26:

9. Örnek

Örnek Guest

Ertan arkadaş bana söyliüyodu kırmızı ile yazı yazan bendim gotfather süresiz banladım değil modluktan alınmak siteden atılacamı bilsemde umrumda değil cinnet modundayım adama bak ya sanki bana hayat memat meselesi altı üstü bir maç yayını

10. Ertan AKTEPE

Ertan AKTEPE
    UyduTürk
    Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    19
    Dostum teşekkürler.Ama olayın site sahibi,admin yada mod olmayla alakası yok.Paylaşım yapan kim olursa olsun kimse bu şekilde konuşamaz.Forumlar paylaşım içindir doğru paylaşımlarda olur arada hatalarda sonuçta hayatta hiçbirşey kesin değidlir.
    Bakın örnek olarak liveonsat maç başlamadan maçı ntv spor ve stv yayınlıyacak yazmıştı ki o site bu iş için açılmış bir sitedir.Demekki herkes yanılabilir.Kimse mükemmel değil:thumb_up:

11. Mu®aT

Mu®aT <b><font color="red">System Administrator</b></fon Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şu foruma 3 kuruşluk faydan varmı yok!!!!!!

Üstüne buradan yararlanırsın sonrada insanlara hakaret edersin. Dört ayak senin giblerdir. Defol buradan istemiyoruz senin gibi saygısızları burada :devilprv:

Konu Önemini Yitirdiğinden kapatılmıştır

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş