1- Öncelikle kumandadan MAVİ tuşa basın. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 2- Gelen Panelde KIRMIZI tuşa basın. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 3- Karşınıza gelen kısımdan MANAGE DEVİCES kısmına girin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 4-Buradan USB-PEN SETUP (SDA1) seçeneğine girin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 5- Buradan FORMAT USB PEN (DISK) seçeneğini seçin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 6- Karşınıza usb belleği formatlamak istediğinizden emin olup olmadığınızı soracaktır.Buna EVET'i seçiniz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 7- Formatlama işlemi başlıcaktır. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 8- İşlem tamamlandığında ekranda Yeşil Renk ile TAMAM yazıcaktır.Kumandadan YEŞİL tuşa basın. 9-Karşınıza gelen ekranlardan EXIT diyerek tamamen çıkınız ve MENÜ'ye girin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 10-Kuruluma girin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 11-Sistem e girin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 12-Bu ekrandan Recording Patch e girin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 13-Varsayılan Film Konumu üstünde OK deyiniz.Ve kumandanın CH - tuşuna basarak alt dizine geçiniz.Oradan üst klasor diyerek en başa gelin ve İnternal Flash içinde Media içine girip Flash belleğinizi seçip YEŞİL tuş ile TAMAM deyiniz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 14-Anlık Film Konumu kısmı içinde aynı konumu izleyiniz.Flash belleği seçip YEŞİL tuş ile TAMAM deyin. 15-Ekranlardan EXIT diyerek çıkın ve bir kanal açıp kumanda üzerinden RECORD tuşuna ( Sağ en alt ta bulunan kırmızı noktalı tuş ) basınız. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Alıntıdır.
dün akşam kayıt kaptım HDD ye gayet başarılı paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler.. uydu alıcıyla ilgili pek fazla bilgim yoktu dm800 hd clon almayı düşünüyordum.450-500 tl arasıydı. bende orjinal bir uydu cihazı almaya karar verdim dm800 hd çok pahalı olduğundan bu cihaza yöneldim 550 tl made in germany 2 yıl garantili ısınma problemi yok enigma 2 harika birşey. modül girişi ve kart girişi mevcut ısınma problemi kesinlikle yok.... yazımlımsal olarak destek ileride daha fazla olacaktır saygılar
hdd ye HD kayıt yaptıktan sonra izlediğim zaman takılma ekranda bulanıklık oluyor akıcı değil HD kaydı. normal kayıtta herhangi bir problem yok. deneyen arkadaşlar varsa yazarsa buraya daha sağlıklı olur
arkadaşım o hdd nin ya da flash diskin hızından dolayı oluyor ( takılma, donma) , ayar yaparak bilgisayarını hdd gibi kullanabilirsin , o zaman takılma yada donma gibi problemler olmuyor
gigablue 800UE de openRSI yazılımında USB ye kayıt nasıl yapılıyor bilen arkadaşlardan rica ediyorum.