Bugüne kadar söYLenmeyip içimde sakLanmış olan Bütün güZel sözler şimdi sana söyLeniyor .. Beynimle kalbim arasında yaşadığım bütün savaşlar Sona erDi..Çünkü manTığım da duyGuLarım da doĞru kişiYi sevdiğimi söYlüYor... BugünekadarbenimmutLuolmamiçinduaedenherkes,suSTu.. Şimdi büTün gözLer mutluluğumu(zu) izLiyor .. Bugüne kadar sevdiğine kavuşamayanların döktüğü tüm gözyaşları kurudu , Artık herkes yaLnızca mutlulukTan ağlıyor ... BugÜn hergünDen FarKLı bir gün... BuGün ,şimdiye kadar yaşanmış tüm güzel günlerden daha çok anLam taşıyor... AdıMayaKışIrbirseviNÇYaşıYorum, SevGimiTaşıYanLa...
Kapıları araladığımda gözlerimi alan her satırda aşk yatıyor.. Aşk çıkıyor karşıma okuduğum her kelimede.. Her cümle kendini doğuruyor yalnızlığından.. / Bir zaman geliyor ki, unutturuyor kendini bana.. / Kelimeler eriyor sevdanın düşlerinde.. / Ne bırakıyor geriye.. Ben biraz daha olgun, biraz daha yaşlanırken bu sürgitin avuçlarında../ Uzak yine uzak kalıyor hayata.. / Biraz daha uzaklaşarak.. Uzaklığın acısını yaşamak, artık yok satıyor aşk.. / Aşk yoksa, yoksa zaman mı daha uzak../..
İkimiz için yazılmış senaryoda iki acemi aşığın üstlendiği rolün altında ezildik.. Yanlış zamanlarda, yanlış yerlerde repliklerimiz ezberimizi bozdu.. Rolümüzü yanlış oynadık.. Perde acımasızca kapandı yüzümüze, bir daha açılmamak üzere.. Üzerimize yıkılan dekorun altında kaldık.. Harap oldu duygular,ezildi umutlar, kırıldı can.. Ve can kırıkları batmaya başladı en can alıcı yerlere..
Hadi gidin yalancı gözler,bakmayın ardınıza Benim yitikliğimden size ne!! Kim bilir hangi yürekte zevktesiniz Kim bilir omzumu yıkayan ağlamalarınız Alnıma değip içime akan kahkahalarınız şimdi hangi ''gerçek'' bedende ifşa oluyor!? Ve kim bilir siz kendinizi nasılda umarsızca avutuyorsunuz derin dalgaların vurduğu limanlarda!? Ve siz kimdiniz aslında!
Sayende aşk özürLüyüm.. özür diliyorum ... Şimdi aşkına kör bakıyorum.. geçmiş olsuna bile gelme , geç/m/ez..!
Bugüne kadar söYLenmeyip içimde sakLanmış olan Bütün güZel sözler şimdi sana söyLeniyor .. Beynimle kalbim arasında yaşadığım bütün savaşlar Sona erDi..Çünkü manTığım da duyGuLarım da doĞru kişiYi sevdiğimi söYlüYor... BugünekadarbenimmutLuolmamiçinduaedenherkes,suSTu.. Şimdi büTün gözLer mutluluğumu(zu) izLiyor .. Bugüne kadar sevdiğine kavuşamayanların döktüğü tüm gözyaşları kurudu , Artık herkes yaLnızca mutlulukTan ağlıyor ... BugÜn hergünDen FarKLı bir gün... BuGün ,şimdiye kadar yaşanmış tüm güzel günlerden daha çok anLam taşıyor... AdıMayaKışIrbirseviNÇYaşıYorum, SevGimiTaşıYanLa...
*Dünya Yıkılsa,Yıkılmaz Aşkın Bende... Leyla Yeniden Can Buldu Bak Sayende...* Terkedilmiş Bir Mazide Yeniden Bulmak O'Nu Ve Yeniden Doğmak Mıdır O'Na...? Siyah'ı Beyaz'a Vurgun O Gururunu Bir Daha Asla Dönemeyeceğin Bir Yolda Ezip Geçmek Midir Aşk...? Leyla Mı Daha Çok Mecnun Olmuş... Yoksa Mecnun Mu Leyla'Ya... Hiç Hesapsız-Kitapsız Bir Günün Sabahından Başka Bir Sabahına Kadar Sadece O'Na Pervane An'Lar Biriktirmek Midir Tarihimizde...? *Verdiğim Söz Hükümsüz,Geçmedi Gönül Senden... Ettiğim Ah'a İnanma, Sana Hiç Bir Kötülük Gelmez Benden...*
Sömürüden çıkmış bir kentin lisan- ı haliyim. Küçük puntolarla yazılmış büyük bir sonun eşiğinde savuruyorum kendimi. Büyük puntolarla yazılmış küçük bir hayalin hükümranlığındayım. İdamlığım, ilmeğim boynumda… Bir elin ucunda son nefeslerim. Güneşin yüzünü görmeyen mahkûmluğum asılsız gölgelerin içine gömdü irikıyım ütopyalarını.
Acıdan dolma bir masaldan, satır arasına gözyaşlarımla mim düşüyorum. Dili binlerce kez sürçmüştür mutluluğun. Yakasına çengelli iğne ile bağlanan mutsuzluklardan lâl olmuştur. Buna rağmen iç cebimde sakladığım mutlu hayat tariflerini uygulamaya çalışıyorum. Tutturamıyorum kıvamı…
soruLarın muhattabı oLmaktan bıkmışken,içimde voLta atan soru işaretLeriyLe doLuyum. aynada baktığım çökmüş bu yüz benimmi ? Bu kaçıncı eziyet ettiğim küL tabLası ? sigaramdan çektiğim kaçıncı nefes ? kaçıncı kendime küsüşüm ? avucumu kanattığım kaçıncı kaLem ? Kaçıncı intihar provam ?
''İnsan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı" bazen! Hem de tam beklerken ve de tam o gelecekken...
sana atfediLen bedduaLarın tesciLLi bir gerekçesi vardı kaLbimde Lekeni tükürdüm ciğerimin en temiz köşesinden
...dibi delinince aldanışların, küçük bir çocuk gibi inandığım sözler kıyıya vurdu, gidip bakmadım gömdüm ihanetleri../..kimse başlarında ağlamasın dünde bıraktım saflığımı, acı(ya) madım
Sarı sayfalarda adresi yok hüznümün çobanların kavalından süzüldüm ve geçtim tenime değmeden utandı yanık ezgiler ah dilim..! ..Ben sana “seviyorum” deme demiştim yüksek sesli konuşmalar geceyi uyandırdığından beri uykusuzum çelişkiler aşk’ın yolunu kesmiş Sen bana bakma ey sâki..! . Demindeyim vedaların ve huysuzum seni, diline biber süremediğim yalancı anıların yanına koydum süt düşüm kurallara uy, konuşma ! seslensen de dönüp arkama bakmayacağım