Galatasaray'dan Güncel Haberler

Konu, 'GALATASARAY' kısmında ENGİN02 tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Kewell oynadığı dönem Leeds United'ı çalıştıran David O'Leary, ilginç açıklamalar yaptı.

Bir dönem Leeds United’ın başında müthiş bir jenerasyon yakalayan ve önemli başarılar elde eden İrlandalı teknik direktör David O’Leary, o dönemki öğrencisi Harry Kewell hakkında çok ilginç açıklamalar yaptı. İngiltere’de yayınlanan Four Four Two Dergisi’nde taraftarların sorularını yanıtlayan O’Leary, “Kewell ilk patladığı dönemde muhteşem görünüyordu, ama bunu kaldıramadı. Sonunda onunla ilgili tüm fikirlerim değişti ve yönetici Ridsdale’a, onu satarak kendisinden faydalanmamız gerektiğini söyledim. Sanırım kendisini Zidane sanıyordu, ama değildi. Ayrıca soğuk ve umarsız bir oyuncuydu” dedi.

2. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Aslan'ın Brezilyalı yıldızı Elano'dan bomba açıklamalar... Fenerbahçeli Dos Santos'la yakın arkadaş olduklarını belirten Sambacı, “Galatasaray taraftarına saygımdan dolayı kendisiyle dışarıda görüşmüyorum” dedi.

Cim Bom’un bu sezonki flaş transferi Elano Blumer, Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’de forma giyen Brezilyalı futbolcularla görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine, “Özellikle Dos Santos yakın arkadaşım. Ancak Galatasaray taraftarına saygımdan dolayı, kendisiyle yüz yüze görüşmüyorum. Sadece telefonda konuşuyoruz” cevabını verdi. Elano, vatandaşı Alex’in de çok iyi bir futbolcu olduğunu, ancak Brezilya Teknik Direktörü Dunga’nın kendisini milli takıma almadığını ve almayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Messi mi, Arda mı?
    Arda ile Messi kıyaslamasına da değinen Elano, “Çok yanlış bir eşleştirme. Arda gerek saha içinde gerekse saha dışında çok fedakâr biri. Çok kaliteli bir futbolcu. Avrupa’daki her takımda çok rahat forma giyebilir. Messi’yle çok farklı özelliklere sahipler” ifadesini kullandı. Sambacı, henüz beklentileri karşılayamaması ile ilgili olarak da, “Türkiye’de çok mutluyum. Elimden geleni yapıyorum ama takdir edersiniz ki bir adaptasyon sorunu yaşıyorum. Bunları geride bıraktığımda her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum” diye görüş bildirdi.

Ne dediler?

Hoş görünme çabası
    Galatasaray taraftarı elbette saygı duyulması gereken bir topluluk. Ancak özellikle de UEFA’nın bu seneki ‘respect’, yani ‘saygı’ açılımı düşünüldüğünde, son derece gereksiz bir davranış olmuş bana göre. Tam tersine arkadaşınızla her ortamda beraber olmalısınız. Bu sadece kendi taraftarınıza değil, topluma gösterdiğiniz saygıyla doğru orantılı. İki kulüp arasındaki rekabet göz önüne alındığında, beraber görünmeleri toplumda da bir denge sağlar. Bu açıklama ortamı germekten başta hiçbir işe yaramaz. Bu, Galatasaray taraftarına hoş görünme çabasıdır. Ben ve benim gibi Galatasaraylılar’ın beklentisi, sahadaki futboluyla onların gözüne girebilmesidir. İkinci yarıda bunun gerçekleşeceğini umut ediyorum.

Hakan Şükür

Seviyesizce konuşmuş

Koskoca Brezilya Milli Takımı’nda oynayan bir adama bu konuşma şekli yakışır mı? Girdiği işlere bakın. Kesinlikle yakıştıramadım, eğer Elano böyle bir şey söylüyorsa, kendi kalitesini belli ediyor demektir. O ne demek öyle, “Taraftara saygımdan dolayı yüz yüze görüşmüyorum!” Gerçekten de inanılır gibi değil. Yani çok şaşırdım, açık konuşayım. Belli ki kendisini taraftara sempatik göstermeye çalışmış. Ama bana göre son derece seviyesiz bir düşünce, bu açıklamalarıyla daha da seviyesizleştirmiş. Kullandığı bu ifadeler kulüpler arasında ortamı germese de, kendi kalitesini, seviyesizleştiğini ortaya çıkarır. Bu kadar basit konuşmak, bu şekilde sempatik görünmeye çalışmak kesinlikle yakışmıyor.

Sergen Yalçın

Alkışlar Elano’ya...

Elano’nun sarf ettiği tüm kelimelere kefilim ülkemiz sınırları içinde. Edirne ötesi böyle bir hareket abesle-iştigal. Brezilyalı futbolumuza fazla alışamasa da, havasını suyunu fazlasıyla özümsemiş. Ya da birileri akıl vermiş haklı olarak. Necati Ateş örneğini hatırlayın, Fenerbahçeli dostlarıyla fazla haşır neşir olduğundan dolayı başına gelmeyen kalmamıştı. Uzağa gitmeye de gerek yok. Lincoln-Carlos ikilisinin Boğaz gecelerine aktığı ‘Katran karası geceler!’ Yok kardeşim bizim mahallenin raconuna ters bunlar. Ben olsam her iki takımın futbolcularına, karşı yakalara geçmemeleri için yasak koyarım, kimsenin başı ağrımaz. 2010 İstabul Kültür Başkenti, hoşgeldin Elano medeniyetin merkezine!

3. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Angola'da ölümden dönen Adebayor, Chelsea'nin yıldızı Drogba ile konuştuğunu, Fildişi Sahili'nde forma giyen futbolcuların eve dönmek istediğini söyledi. Canından endişe edenler arasında Keita da var.

Cabinda’daki terör örgütünün Togo kafilesine yaptığı silahlı saldırı ve 4 kişinin ölümüyle başlayan Afrika Kupası’nda kriz dinmek bilmiyor. Saldırıyı gerçekleştiren örgüt, Togo’yu hedef almadıklarını, tepkilerinin Angola Hükümeti’ne olduğunu açıklarken, yeni bir saldırı daha olabileceğini duyurdu. 20 dakika kurşun yağdırılan otobüste ölümden dönen Manchester City’nin golcüsü Adebayor, turnuvadan çekilen ülkesi Togo’da, Chelsea’nin yıldızı Drogba’yı telefonla aradığını belirterek, “Herkes endişeli. Fildişi Sahili forması giyen tüm futbolcular evine dönmek istiyor” dedi. Evine, daha doğrusu Türkiye’ye dönmek isteyen oyuncular arasında Galatasaray’ın yıldızı Kader Keita da var.

Tüm dünya tepkili
    Galatasaraylı yöneticiler, son durumu öğrenmek için sık sık tecrübeli futbolcudan bilgi alıyor. Güvenlik önlemlerinin artırıldığı bölgeye 50 bin asker takviyesi daha yapıldı. Yaşanan tüm bu hayati gelişmelere karşı organizasyonun başka bir kente alınmaması, tüm dünyanın tepkisini çekiyor.

4. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Aslan'ın genç yıldızı Arda, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “İkinci yarıda tüm finallere aboneyiz, kupaları kimseye kaptırmayacağız” dedi.

Liverpool’un transfer listesinde 1 numarada yer alan Galatasaray’ın genç yeteneği Arda Turan, ikinci yarı için iddialı konuştu. Antalya’da idmanları takip edip fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarışan taraftarlarla zaman zaman sohbet eden Kaptan, “Galatasaray’ın olduğu her yerde iddia vardır. Biz gücümüzü geçmişten alıyoruz. Çok iyi bir kadromuz var, çok da iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Sakatlıklar sona erdiğinde her şey yerli yerine oturacaktır. Elbette tüm finallere aboneyiz, Avrupa ya da Türkiye diye ayırt etmiyoruz. Amacımız kupaları kimseye kaptırmamak. Hiç kimse yenilmek için sahaya çıkmaz. Ama bizim kazanmak için önemli nedenlerimiz ve güçlü bir ekibimiz var. En büyük destekçimiz de taraftarımız” ifadesini kullandı.

5. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    A2 takımında forma giyen Galatasaraylı Emre Çolak, Rijkaard'ın şans vermesini bekliyor.

Sezon başında ilk kez Galatasaray kampına katılan Emre Çolak başarılı bir dönem geçirmiş, ancak takımda hücuma dönük orta saha oyuncularının çokluğu nedeniyle tecrübe kazanması için A2 takımına gönderilmişti. Genç oyuncu Antalya’da yapılan devre arası kampında da hocasının gözüne girmeyi başardı. Frank Rijkaard’ın ikinci yarıda ihtiyaç duydukça Çolak’ı A takıma davet edeceği ve gelecek sezonda düzenli olarak kullanacağı bildirildi.

6. eddik

eddik Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray'da Harry Kewell şoku!

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Orduspor ile oynadığı maçta ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Harry Kewell'ın sakatlığının ciddi olması teknik heyetin canını sıktı.

Kewell'ın ligin ilk haftasında oynanacak olan Gaziantepspor maçına kadar oynamasının zor olduğu açıklandı.. Hollandalı teknik adamın Avustralyalı futbolcuyu ligin ilk haftasında oynanacak olan Gaziantepsopr maçına yetiştirmesini istediği öğrenildi.

7. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Yoğun geçen kamp programına rağmen futbolcular çok istekli ve formda... Haliyle bu durum da Frank Rijkaard'ı mest ediyor, Antalya'da Sarı-Kırmızılı şenlik sürüyor

Son derece yoğun bir ilk yarı geçiren, ardından kısa bir tatilin ardından tekrar aynı temponun içerisine giren Galatasaray’ın ikinci Antalya kampı da hayli pozitif başladı. Karşısında beklediğinden çok daha istekli bir oyuncu topluluğu bulan teknik direktör Frank Rijkaard’ın morali kelimenin tam anlamıyla tavan yaptı. Her fırsatta yarışın ikinci bölümünde kendilerini daha sıkı bir mücadelenin beklediğini ve buna hazır olmak için kamp dönemlerinin çok önemli olduğunu dile getiren Hollandalı, kurmaylarıyla sık sık bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor. Futbolcuları emanet ettiği yardımcılarının detaylı gözlemleri Rijkaard için belirleyici unsur oluyor.

Biri ıslandı, diğeri alkışlandı
    Yardımcı antrenörler demişken, bu isimlerin ikinci kampın startında yaşadıklarından da bahsetmek gerekiyor. Sarı-Kırmızılı oyuncular, adeta pestillerini çıkarıp ağır bir antrenman yaptıran Alberto Puyol’dan intikamı fazla gecikmeden aldı. İdman sonrası soluğu hocalarının yanında alan futbolcular Puyol’u tepeden tırnağa ıslattı. Günün gözdesi ise diğer yardımcı antrenör Carlos Roca’ydı... Puyol’a ceza kesen takım, tempoyu rutinde tutan Carlos’u ise önce alkışladı, ardından da havaya atarak kutladı.

8. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Adnan Sezgin takımla beraber Antalya'da kampta ama aklı transfer çalışmalarında...

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Galatasaray’ı ikinci Antalya seferinde yalnız bırakmıyor ama kendisini görenler aklının pek de idmanlarda olmadığını kolaylıkla anlıyor. İşte bu anlardan biri de dün yaşandı. Antrenman sahasına takımı izlemek için gelen Sezgin’in telefonu neredeyse hiç susmadı. Sürekli cep telefonuyla görüşmeler yapan Adnan Sezgin’in bir yandan da elindeki kalem-kağıtla notlar alması dikkatlerden kaçmadı. Ancak idmanlardan sonra oyuncular ve teknik heyet ile görüşebilen Futbol A.Ş. Genel Müdürü, takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

9. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Döneminin en iyi orta saha futbolcularından biri olan ve Gençlerbirliği'nin teknik direktörlüğünü yapan Thomas Doll, Galatasaraylı Arda Turan hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.
    Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu olan genç çalıştırıcı, “Çok yetenekli bir oyuncu. Ancak Türkiye’de onun en iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Benim bu konulardaki düşünce tarzım daha farklı. Arda potansiyelini daha iyi kullandığında çok daha yükselebilir. Zaten Avrupa’da oynama ve burada başarılı olma durumu da buna bağlı” ifadelerini kullandı. Doll, Türkiye’de en beğendiği ismi ise belirtmedi.

10. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray kafilesi dün yoğun bir gün geçirirken, takımın neşesinin üst seviyeye çıktığı anlardan biri de kamp yapılan otelin Sarı-Kırmızılılar için düzenlediği barbekü partisi oldu.
    Futbolcular ve teknik heyet organizasyona büyük ilgi gösterirken, oyuncular yazı andıran bir Antalya günündeki yemeğin ardından odalarına çıkıp dinlendi. Bu arada Galatasaraylı oyuncular yine otel müşterilerinin ve çalışanlarının yakın ilgisiyle karşılaşıp bol bol resim çektirdi, imza dağıttı.

11. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid yaptığı transferlerle gücüne güç katıyor.
    Daha önce Juvenstus’un başarılı orta saha oyuncusu Tiago’yu kiralık olarak renklerine bağlayan İspanyol temsilcisi, Arjantin’in Lanus takımından Eduardo Salvio’yu da kadrosuna kattı. Atletico Madrid, Arjantin Milli Takımı’nda da forma giyen golcü futbolcunun bonservisine 11.5 milyon dolar ödedi. İki oyuncu da Galatasaray’a karşı takımlarındaki yerlerini alabilecekler.

12. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Sarı-Kırmızılılar'ın orta sahadaki dinamosu Barış Özbek, taraftarlara seslendi.
    Süper Lig’in ilk yarısında bekleneni veremeyen genç oyuncu, ikinci yarıda çok daha iyi olacağını söyledi. Galatasaray’ın kazanması için sahada terinin son damlasına kadar mücadele ettiğini ifade eden Barış, “Defansif anlamda sıkıntı çektiğimi düşünmüyorum. Ancak oyunu her iki yönüyle oynamalıyım. Hücumda daha üretken olmak için çabalayacağım” diye konuştu.

13. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    İlk maçında berabere kalan Fildişi Sahili, Gana'ya yenilirse, Kader Keita Türkiye'ye erken dönebilir.
    Afrika’da silahlar altında oynanan Uluslar Kupası’nda Abdel Kader Keita’nın formasını giydiği turnuvanın favorilerinden Fildişi Sahili, B Grubu’ndaki ilk karşılaşmasında Burkina Faso ile golsüz berabere kalarak, büyük hayal kırıklığı yaşattı. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu, takım arkadaşları gibi maçta etkisiz bir futbol ortaya koydu. Ancak Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Keita’nın bir an önce takıma dönebilmesi için Fildişi’nin başarısız olmasını istiyor. Cuma günü Gana’yla kozlarını paylaşacak olan Fildişi Sahili’nin, rakibine mağlup olması durumunda Afrika Kupası’na veda etme ihtimali bulunuyor. Bu durumda da Galatasaray’ın can güvenliğinden büyük endişe duyduğu Keita, Türkiye’ye erken dönmüş olacak.

14. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray'dan gönderilmesi muhtemel isimlerden biri olan Emre Güngör, uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı.
    Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olduğundan bu yana sık sık benzer sakatlıklar yaşayan deneyimli futbolcunun ikinci yarının başına yetişmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Ancak Emre Güngör’ün formaya ulaşması için arayı hızla kapatması ve büyük bir rekabete hazır olması gerektiği de gözleniyor.

15. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray'ın eski başkan yardımcılarından Turgay Kıran, genç kaptanın 'Taçsız Kral'ın boşluğunu dolduracağından emin: Pırıl pırıl, mütevazı, her yönüyle beyefendi ve camiamıza yakışıyor.
    Genç yaşta kaptanlığa getirilmesi bazı çevrelerce yanlış bulunan Arda Turan’a bir destek de, eski başkan yardımcılarından Turgay Kıran’dan geldi. Radyospor’a açıklamalarda bulunan Kıran, “Pırıl pırıl, her şeyiyle beyefendi bir insan, mütevazı ve Galatasaray’a yakışır bir oyuncu. Arda, biraz daha tecrübe kazanarak, kendini yetiştirerek ikinci bir Metin Oktay olacaktır” dedi. “Frank Rijkaard’ın Türkiye’ye gelmesi ve Galatasaray teknik direktörü olması futbolumuz açısından çok önemlidir. Umarım geçmişteki başarıları bugüne de yansır” diyen Kıran’ın, değişik konulardaki görüşleri özetle şöyle:

‘A.Madrid rakip olamaz’
    “Galatasaray’ın ligde şampiyon olacağına inanıyorum, ama Avrupa’da başarı geleceğine dair inancım daha yüksek. Avrupa Ligi’ni kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü bu kulvardaki rakipleri, takımımız daha az tanıyor. Bu turdaki rakip Atletico Madrid tabii ki kötü bir takım değil. Ama çok önemli bir rakip de olduğu da söylenemez. Turu rahat geçeriz. Haldun Üstünel son derece sessiz, çalışkan ve başarılı. Galatasaray’a yakışan bir yöneticilik profili çiziyor. Kendisiyle iftihar ediyorum.”

16. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Yönetimden Neill müjdesini alan Rijkaard, yönetime bir isim daha verdi: Giovani dos Santos.
    Hollandalı hocanın, Barcelona’dan öğrencisi olan Meksikalı forvetin transferi için hayli istekli olduğu öğrenildi. Hücumun her bölgesinde oynayabilen 20 yaşındaki futbolcunun bonservisi İngiliz ekibi Tottenham’da... Dos Santos, bu sezon ligde 1 maça çıktı, iki kez Lig Kupası’nda oynadı. Neill transferinin ardından kadrosundaki yabancı sayısı 8’e çıkan Cim Bom’un, Dos Santos’u alabilmesi için Linderoth’u göndermesi gerekiyor.

17. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray tarihine damgasını vuran Prekazi, Antalya'da Arda'yla bir araya geldi.
    Bir yanda 80’lerin sonlarına damgasını vurmuş ve Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan Cevad Prekazi, diğer yanda ise o yıllarda belki de henüz bebekliğinin emekleme dönemini yaşayan, ama günümüzün altın çocuğu Arda Turan... Dün bu ikili idman sonrasında bir araya geldi. Arda’nın ev sahipliği yaptığı Prekazi, Galatasaray’ın Panathinaikos maçında süper oynadığını, ligde yaşanan iniş-çıkışların ise, sakatlıklar nedeniyle normal olduğunu söyledi. Eski takım arkadaşı Nezih Boloğlu’yla da hasret gideren Prekazi, 1989 yılında Köln’de oynanan maçta Monaco’ya attığı unutulmaz golüyle ilgili olarak, “Galatasaray’ın ilk kez yarı finale çıktığı maçtı. O gün bir tarih yazdık. O yüzden belki o gol hiç unutulmadı. Yoksa attığım ne ilk, ne de son goldü” görüşünü dile getirdi. Efsanevi futbolcu, “Ben Galatasaraylı’yım” demeyi de ihmal etmedi.

18. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    'Top bir yere çarpar ve herhangi bir yere düşer. Önemli olan, o noktanın çevresinde hareketli olarak bulunmaktır'
    Bir golcü olarak ‘topun futbolcuyu sevmesi’ sözüne inanmadığını belirten Shabani Nonda, “Ben daha çok gol noktalarında yapmam gerekenler doğrultusunda bana öğretilenleri yapmaya çalışıyorum. Çok eskiden bir hocam sahada sürekli hareket halinde olmam gerektiğinden bahsederdi. Çünkü top hareketli bir nesnedir ve ne kadar çok hareket edersen topla buluşma şansın o kadar artar. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum ve sanırım başarıyorum da... Top bir yere çarptıktan sonra hiç beklenmedik bir noktaya düşebilir. Önemli olan o noktanın çevresinde hareket halinde olmaktır” dedi.

‘Krallıkta gözüm yok’
    Sonradan oyuna girerek bu kadar gol atacağını hiç beklemediğini de belirten tecrübeli oyuncu, “Benim gol krallığı diye bir hedefim yok. Galatasaray’ın şampiyonluğuna daha çok nasıl katkıda bulunabilirim, bunu düşünürüm” ifadesini kullandı.

19. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Antalya kampı Galatasaray'a yaradı. Futbolcuların fizik güç ve kondisyonlarının üst düzeye ulaştığı gözleniyor.
    Antalya’da bol bol kondisyon depolayan, güç toplayan ve taktik çalışmalar gerçekleştiren Galatasaray’da yine neşe hakimdi. Ağır idmanları bile sevdirerek yaptıran Cim Bom’un teknik heyeti, futbolcuların performansından bir hayli memnun. Frank Rijkaard’ın antrenman sonrasında bir toplantı yaparak, “Antalya kampının sonuna geldik. Çalışmalarımız verimli oldu. Şimdi sıra, bunu hem skora yansıtmaya, hem de futbolumuzla beğeni toplamaya geldi. Zorlu bir döneme giriyoruz. Hep birlikte, dayanışma ve yardımlaşmayla başaramayacağımız hiçbir şey yok” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

20. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Son Aslan Lucas Neill'ın geliş vakti belli oldu. Everton'dan transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, yarın saat 17.30'da Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak.
    Yabancı stoper arayışlarına Lucas Neill transferiyle nokta koyan Galatasaray’ın son bombası, yarın İstanbul’da olacak. İngiltere Premier Lig kulübü Everton’dan alınan Avustralyalı futbolcu, saat 11.30’da Manchester’dan hareket edip, 17.30’da Atatürk Havalimanı’na iniş yapacak. 31 yaşındaki oyuncunun eşyalarını otele yerleştirdikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’ne oyuncular ve teknik heyetle tanışmak için gideceği bildirildi. Galatasaray’da 12 numaralı formayı giyecek olan Neill, Sarı-Kırmızılı takımın yabancı kontenjanını da doldurmuş oldu.

Everton oynatmak istedi ama...

Bu arada Everton’un Neill’ı dünkü Manchester City maçında oynatmak istediği ortaya çıktı. Savunmanın önemli ismi olan Yobo Afrika Kupası’nda olduğu için sıkıntı yaşayan İngilizler’in bu isteği, Avustralyalı futbolcu tarafından kabul görmedi. Neill’ın, “Benim takımım artık Galatasaray. Bunu kabul edemem” dediği öğrenildi.

Sayfayı Paylaş