Galatasaray'dan Güncel Haberler

Konu, 'GALATASARAY' kısmında ENGİN02 tarafından paylaşıldı.

1. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    "Galatasaray, Atletico Madrid'den daha büyük takım Onları eleriz. Finale çıkacağımıza yürekten inanıyoruz".

İlk yarının son haftalarında çıkışa geçen ve Galatasaraylı taraftarları umutlandıran Elano, uyum sorununu artık atlattığını söyledi. İlk yarıda kendisini başarılı gördüğü ifade eden Brezilyalı, "Uyum sağlamak, başarıyı yakalamak için süreye ihtiyacınız var. Belki kötü başladım ama son haftalarda iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum" dedi.

Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'i mutlaka eleyeceklerini ifade eden Elano sözlerine şöyle devam etti: "Atletico'yu büyütmeye gerek yok. Çünkü Galatasaray da büyük bir takım. Hatta Atletico'dan daha büyük bir takım. Zor olsa bile onları eler, Avrupa'daki yolumuza devam ederiz. Finale çıkacağımıza takım olarak yürekten inanıyoruz."
    Takvim

2. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    4 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer sezonunda Galatasaray'ın Lincoıln'den kurtulması bekleniyor.

Skibbe'nin teknik direktörlük koltuğunda oturduğu Frankfurt'un ısrarla istediği Brezilyalı yıldız, yıllık kazancında indirime yanaşmadığı için transfer sonuçlanmamıştı. 4 Ocak'ta başlayacak ara transfer sezonuyla işlerin çözüme kavuşması bekleniyor.

3. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Galatasaray, IFFHS'nin 2009 yılı kulüpler sıralamasında nice devi geride bıraktı.

İlk sıradaki Manchester United'ı, Chelsea ve Barcelona izlerken, Sarı-Kırmızılılar 10. basamakta yer aldı. Diğer Türk kulüplerinden Fenerbahçe 35. olurken, Beşiktaş ise hızlı yükselişine karşın 80.'liği elde etti.

Galatasaray, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) açıkladığı ?2009'un Dünya Kulüpler Sıralaması'nda, pek çok devi sollayıp 10. basamakta yer aldı. 1 Aralık 2008-30 Kasım 2009 tarihleri arasında kulüplerin lig ve Avrupa'da oynadığı maçların sonuçları baz alınarak gerçekleştirilen sıralamanın en tepesinde Manchester United bulunuyor. 317 puanlı İngiliz ekibini, 299 puanla yine Ada futbolundan Chelsea, 292 puanla da hem İspanya'yı, hem de dünyayı kasıp kavuran kupa canavarı Barcelona izledi.

Real Madrid'i solladı
    Türkiye'den en önemli dereceyi, 220,5 puanla Galatasaray elde etti. Roma, Bayern Münih, Liverpool, Porto, İnter, Sevilla, Fiorentina, Juventus, Real Madrid, Milan, Boca Juniors gibi güçlü takımları sollayan Sarı-Kırmızılılar'ın ardından, en yüksek dereceyi 165 puanla 35'inci sırada yer alan Fenerbahçe kazandı. Geçen yıla oranla 37 sıra birden çıkış yapan Beşiktaş 80'incilikle yetinirken, bu sezonun flaş ekibi Bursaspor 81,5 puanla 220'nci, Sivasspor 78,5 puanla 234'üncü ve Trabzonspor ise 73,5 puanla 261'incilikte kendilerine yer bulabildiler.

4. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Sarı - Kırmızılı yönetimin "Kendine kulüp bul" dediği İsveçli futbolcunun "Kulüp bulamadım" diye haber yolladığı ve Antalya kampına katılacağını bildirdiği öğrenildi.

Lig TV'nin haberine göre; Galatasaray'dan yılda 1 milyon 300 ben Euro alan Linderoth'un bu parayı başka hiç bir kulübün ödememesi nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi. Son olarak İsveç'in Eflsborg kulübüyle görüşen Linderoth, yine anlaşma sağlayamadı.

Kadrosunda Linderoth'la birlikte 7 yabancı bulunan Sarı - Kırmızılı kulübün bu nedenle sadece bir yabancı transfer edebileceği öğrenildi. Forvet arayışını rafa kaldıran Sarı- Kırmızılıların sadece stopere yöneldikleri ifade edildi.

Transfer görüşmeleri için bir haftadır yurt dışında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, hangi ülkede olduğunu bile gizlerken, sadece "Olumlu gelişmeler var" demekle yetindi.

Bu arada yönetimin kendilerine kulüp bulmalarını istediği Aydın, Emre Güngör, Serkan Çalık ve SerkanKurtuluş'un ve yaptıkları görüşmlelerden sonuç alamadıkları ve Antalya kampına katılacakları ifade edildi

İkinci yarı hazırlıklarına bugün başlayacak olan Galatasarayda Keita dışında tüm yabancıların bu akşamki antrenmanda yer alacağı bildirildi.

5. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    ManU ve Zenit'in Avustralyalı yıldıza talip olması camiayı ayağa kaldırdı. Taraftarlar, yönetime 'Kewell'la anlaşın' baskısına başladı.

Futbolunun yanı sıra, gerek saha içi, gerek özel yaşamındaki davranışları nedeniyle herkesin sevgisini kazanan Harry Kewell'ın, Manchester United ve Zenit'in transfer listesinde yer aldığı haberi, Sarı-Kırmızılı camiayı ayağa kaldırdı. Taraftarlar, ?Ne pahasına olursa olsun Kewell'ı bırakmayın' şeklinde yönetime ağır baskı uygulamaya başladı. Sezon sonunda serbest kalacak olan Avustralyalı yıldızın menaceri ile daha önce bir görüşme yapan Galatasaray Yönetimi, sözleşme uzatma teklifinde bulunmuş, ancak kesin bir sonuç alamamıştı.

Hem ailesinin İngiltere'de yaşaması, hem de Premier Lig tecrübesine sahip olması nedeniyle Alex Ferguson'un listesine giren Kewell'ın Manchester United'a sıcak bakacağı haberlerinin yer aldığı Avustralya basınında, ?Sir, Giggs'in veliahtı olarak Kewell'ı görüyor. Bonservis bedelinin olmaması da, Ferguson'un iştahını kabartıyor. Owen gibi, Harry'e de ikinci baharını yaşatmayı kafasına koymuş? şeklinde yorumlar yapılıyor. Galatasaray Yönetimi, tatil dönüşü yıldız oyuncunun menaceri ile yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.

6. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Genç yıldıza üst üste teklifler gelmesi üzerine harekete geçen Adnan Polat, futbolcusuna, 'Şampiyon olmadan asla gidemezsin' dedi. Yönetim, teklifleri sezon sonunda değerlendirme kararı aldı.

İngiliz basınında çıkan Arda Turan'ın işleri yolunda gitmeyen Liverpool için kurtarıcı olabileceği şeklindeki haberler ve genç kaptanın Avrupa'nın büyük kulüplerinin iştahını kabartması Galatasaraylı idarecileri tedirgin ediyor. Sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu toplantısında genç kaptanın durumunun görüşüldüğü, Başkan Adnan Polat'ın, teklifler konusunda 'Arda'yı devre arasında vermemiz söz konusu olamaz. Şampiyon olmadan asla onu bırakmam' dediği öğrenildi. Polat'ın 22 yaşındaki yıldız futbolcunun fiyatını ise 12 milyon pound olarak belirlediği ifade edildi. Bu arada daha önce verdiği demeçlerde Galatasaray'daki misyonunu tamamladıktan sonra Avrupa'ya transfer olmak istediğini belirten ve gönlündeki kulübü 'Liverpool' olarak açıklayan Arda'nın başkan tarafından dikkati çekildi.

TEPKİ VE KONGRE
    Adnan Polat'ın sık sık görüştüğü Arda Turan'a da 'Şampiyon olmadan gidemezsin' talimatını verdiği ileri sürüldü. Futbolcusundan transfer konusunda konuşmaktan kaçınmasını isteyen Polat'ın Arda'nın devre arasında başka kulübe gitmesine onay vermemesinin perde arkasında ise camiadan gelebilecek tepkilerden çekinmesi ve Mart ayındaki kongre olduğu iddia edildi. Öte yandan teknik direktör Frank Rijkaard'ın da Arda Turan'ın bu aşamada takımdan ayrılmasına şiddetle karşı çıktığı, böyle bir şeyin gerçekleşmesi halinde takım performansının olumsuz etkileneceği yönünde yönetime görüş bildirdiği öğrenildi.

Akşam

7. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Sarı kırmızılı yönetim, Beşiktaş'ın devreye girmesinin ardından Sercan'ın maliyeti artınca rotayı Gençlerbirliği'nin genç yıldızına çevirdi.

Sezon başından bu yana Bursasporlu Sercan Yıldırım'ı transfer etmek için yoğun çaba sarf eden Galatasaray, tam iş bitti derken, bu kez de Beşiktaş engeline takıldı.

Yeşil beyazlılara genç golcü için 4 milyon euro artı Aydın'ı teklif eden sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ın Batuhan, Serdar Özkan artık 5 milyon euroluk önerisi sonrasında geri adım atmak zorunda kaldı. Bursaspor'lu futbolcunun menajeri Metin Korkmaz, 'Galatasaray, Bursa Kulübü ile temasta. Ancak bizimle hiç görüşmediler. Öğrendiğim kadarıyla Beşiktaş'ın teklifi çok daha cazip' dedi.

Bu gelişmenin ardından Sercan konusundaki umudunu yitiren Cim Bom, rotayı Gençlerbirliği'nin genç golcüsü Mustafa Pektemek'e çevirdi. Sarı kırmızılıların hem Pektemek'in kendisiyle, hem de kulübü Gençlerbirliği ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtildi. Mustafa, hem kulübü hem de Ümit Milli Takım'da yaptığı çıkışla transferin gözde isimleri arasına girmeyi başarmıştı.

Akşam

8. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Gençlerbirliği Kulübü Menajeri Cem Onuk, Galatasaray ile Orhan Şam veya başka bir futbolcuyla ilgili anlaşmanın söz konusu olmadığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Onuk, Alparslan Erdem'in transferi sonrasında bazı senaryolar ortaya atıldığını anlatarak, şöyle konuştu:

''Orhan Şam veya başka bir oyuncuyla ilgili Galatasaray ile anlaşma olmamıştır. Alparslan'ın alımı sonrasında, 'sezon sonunda Galatasaray'a şu oyuncu söz verildi' gibi laflar dolaşıyor. Kesinlikle böyle bir olay yoktur. Serkan Çalık ile ilgileniyoruz, ancak şu ana kadar bir anlaşmaya varamadık. Galatasaray, bizden Mustafa ve Aykut'u istemiş. Böyle bir şey yok. Orhan Şam, ne devre arasında, ne de sezon sonunda Galatasaray'a gidecek. Transfer sezonunda böyle şeyler olabilir.''

ORHAN'IN GÖRÜŞLERİ
    Gençlerbirliği'nin başarılı sağ beki Orhan Şam da kendisiyle ilgili transfer dedikoduları için ''Bana veya menajerime doğrudan gelen bir teklif yok'' dedi.

Her iki kulübün görüşebileceğini ifade eden Orhan, ''Şu ana kadar bana ve menajerime bir teklif yapılmadı. Ben sadece tatilde teknik direktörümüzün bana verdiği programı uyguladım. Transferle hiç ilgilenmedim'' şeklinde konuştu.

9. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Sarı-Kırmızılı yönetim, talip olduğu Ali Turan'ı düşük maliyetle kadrosuna katmak için transferi askıya aldı.

Sarı-Kırmızılı ekip, son dönemdeki transfer politikasını tamamen değiştirdi. Yabancı oyuncu alırken hesapları tutmayan Adnan Polat yönetimi, yerli transferinde para harcamak istemiyor. Sezon başında Gökhan Zan ve Mustafa Sarp'ı bedelsiz olarak kadrosuna kadan Cim Bom, Kayserisporlu Ali Turan'ı da aynı yolla almanın planlarını yapıyor.

Galatasaray'ın transfer politikası, Adnan Polat'ın başkan olmasından sonra değişti. Yabancı futbolculara kesenin ağzını açan Polat yönetimi, yerli transferinde cimri davranıyor. Sarı-Kırmızılılar, bu politikanın son örneğini Kayserisporlu Ali Turan'da gösterdi. Cim Bom, önce bu oyuncu ile söz kesti, ardından kulübü, Ali Turan'ı kadro dışı bırakınca transferi askıya aldı.

Sezon başında Başkan Adnan Polat yönetimi, Teknik Direktör Frank Rijkaard ve ekibi olmak üzere Elano Blumer ve Abdul Kader Keita'ya transfer bütçesinin büyük bir bölümünü harcadı. Keita ve Elano'ya 15 milyon Euro bonservis ücreti ödeyen yönetim, yerli futbolcuları ise en az maliyetle takıma kazandırdı. Beşiktaş'tan Gökhan Zan ve Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı bedelsiz transfer eden Sarı-Kırmızılılar, Caner Erkin'i 250 bin Euro, Manisaspor'dan kaleci Ufuk Ceylan'ı da Mehmet Güven, Yaser Yıldız ve Orkun Usak karşılığında renklerine bağladı.

Yabancı oyunculardan Cassio Lincoln'e 6, Milan Baros'a 5,5, Shabani Nonda'ya 4 ve Linderoth'a da 3,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Galatasaray, sadece Kewell ve Leo Franco'yu kadrosuna bedelsiz kattı. Sarı-Kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezonlarda yerli transferin gözde isimleri Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Mehmet Yıldız ve İsmail Köybaşı gibi oyunculara da Ali Turan'da olduğu gibi talipli çıkıp, pahalılıklarını gerekçe göstererek almamıştı. Galatasaray, aynı taktiği Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'de de sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Sercan Yıldırım için son olarak 4 milyon Euro ile birlikte Aydın Yılmaz'ı teklif ettiği öğrenildi.

Galatasaray'ın el altından talip olduğu oyuncuların kulüpleri tarafından kadro dışı bırakılması da dikkat çeken bir başka nokta. Kayserispor, Ali Turan'ı kadro dışı bırakırken sezon başında da Manisaspor, Sezer Öztürk'ün takımdan ayrı çalışmasını istemişti. Geçen yıl ise Bursaspor'un genç sağ kanat oyuncusu Serkan Kurtuluş, kadro dışı kalmasının ardından Sarı-Kırmızılı takımla transferin son gününde anlaşmıştı. ZAMAN

10. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, ? kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi? diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

11. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Harry Kewell'a son taliplinin Rus ekibi Zenit olduğu ileri sürüldü.

Avusturalya'nın Daily Telegraph gazetesi, Kewell'ı daha önce Roma ya getirmeyi başaramayan İtalyan hoca Spalletti'nin, yeni takımı ile bir kez daha atağa geçeceğini iddia etti.

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Harry Kewell'ın peşinde birçok Avrupa kulübü var. Sarı kırmızılılar ile sözleşmesini henüz yenilemeyen Avustralyalı yıldızın son talibi, Rusya'dan Zenit St Petersburg oldu.

Paralar Gazprom'dan
    Avustralya'nın Daily Telegraph gazetesi, ünlü futbolcuya Fatih Tekke'nin takımının teklifte bulunmaya hazırlandığını yazdı.

Bu takımın yeni teknik direktörü Luciano Spalletti'nin, Roma'nın başındayken de Kewell'ı istediğini hatırlatan gazete, ?İtalyan hoca, Kewell'ı o zaman Galatasaray'a kaptırmıştı. Ancak Gazprom'un maddi desteğini aldığı yeni kulübünde para sorunu yok. Avustralyalı'yı bu kez transfer edebilir? yorumunda bulundu.

Ada'ya da dönebilir
    Kewell'ın kariyerini nerede sürdüreceği konusunda büyük bir karar aşamasına geldiğine dikkat çeken Daily Telegraph, oyuncunun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olmasının, şu an bile başka bir kulüple ön anlaşma yapabileceği anlamına geldiğini kaydetti. Gazete ayrıca, ailesinin İngiltere'de yaşaması nedeni ile Kewell'ın bu ülkeden bir takımla anlaşma ihtimaline de işaret etti.

12. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarına yarın(pazar) başlayacak.

Sarı-kırmızılı takım, ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde ilk antrenmanını, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saat 18.00'de basın ve taraftara açık olarak gerçekleştirecek.

Galatasaray, 4 Ocak Pazartesi günü Antalya'ya gidecek ve burada yapacağı kamp çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürecek.

13. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Anden Sezgin'in Sercan'la aynı dönemde Uludağ'da tati yapması transfer dedikodularını güçlendirirken, Sezgin, tüm bu iddiaları yalanladı.

Sercan'la görüşmediğni ifade eden Sezgin, "Burada başka futbolcular da var. Örneğin, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yozgatlı da Uludağ'da. Kendileriyle oturup sohbet ettik" dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yılbaşı tatilini geçirmek için geldiği Uludağ'da transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Uludağ'da, Sercan Yıldırım ile aynı dönemde tatil yapması transfer dedikodularını güçlendirirken, tecrübeli yönetici, "Sercan ile görüşmedim. Burada başka futbolcular da var. Örneğin, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yozgatlı da Uludağ'da. Kendileriyle oturup sohbet ettik" dedi.

"İSİM VERMEM"
    Transfer çalışmalarıyla ilgili soruları da yanıtlayan Adnan Sezgin şunları söyledi: "Gündemimizde sadece Sercan yok. Sezon başından, hatta geçen sezondan bu yana takibe aldığımız oyuncular var. Transferini düşündüğümüz futbolcularla temaslarımız sürüyor, ancak benden isim vermemi istemeyin. İmza için sizleri çağırdığımızda öğrenirsiniz. O zaman herkesin haberi olur."

22 Haziran'dan bu yana yoğun bir maç trafiği geçirdiklerini de sözlerine ekleyen Sezgin, "Yorucu bir ilk yarının ardından tatile girdik. Bir çok kulvarda yarışıyoruz. İkinci yarı daha da yorucu ve bir o kadar da zorlu geçecek. Transferi istediğimiz doğrultuda gerçekleştirip maratonun ikinci bölümüne daha zinde ve güçlü girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

DHA

14. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    CSKA Moskova maçında sağ ayak fibula kemiği kırılan Holosko, tatilde bile hırsla çalıştığını belirtip, ?Formamı çok özledim. 2. yarıda performansımın zirvesine çıkacağım? diye konuştu.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Filip Holosko, geri dönmek için gün sayıyor!.. Siyah-Beyazlı takımın, CSKA?Moskova ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında sağ ayak fibula kemiği kırılan Slovak oyuncu, tatillerde bile çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Yeni transfer gibi ligin ikinci yarısına başlamak istediğini belirten Holosko, ?Bomba gibi geliyorum? dedi.

SLOVAKYADA DA DURMAK YOK!
    Tatilini ülkesinde geçirdiğini vurgulayan yıldız oyuncu, ?Ama burada yan gelip yatmadım. Kondisyon çalışmalarımı aralıksız sürdürdüm. Milli takımın fizyoterapistleri ile her gün çalışmalar yaptım. İlk yarıda sakatlığım nedeniyle fazla oynayamadım ama bunun acısını ikinci yarıda çıkartacağım? ifadelerini kullandı.

SIRALAMA SİZİ ALDATMASIN
    İstanbul Büyükşehir maçında sahada olmak istediğini dile getiren Filip Holosko, ?Beşiktaş'a faydalı olduğum gibi milli takım için de beklentilere cevap vereceğim. Beşiktaş'ın puan sıralamasındaki yeri şu an için önemsiz. Çünkü geçen seneki tabloyu da biliyoruz. Şampiyonluğun ve kupanın en büyük favorisi biziz? dedi.

Star

15. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş, Bursasporlu Sercan Yıldırım'ı, Batuhan ve Serdar Özkan yanı sıra 5 milyon Euro vererek transfer etmek istiyor.

Radyospor'da Haber Özel Programı'na açıklama yapan Sercan'ın menajeri Metin Korkmaz, ?Ben Beşiktaş Kulübü'yle bu konularda önemli bir görüşme yaptım. Galatasaray'la ise İbrahim Yazıcı görüştü.

SERCAN, BURSASPOR'DAN AYRILIRSA BEŞİKTAŞ'A GİDECEKTİR

Şunu net olarak söyleyebilirim. Eğer Sercan Bursaspor'dan ayrılacaksa Beşiktaş'a gidecektir.

Yaptığım görüşmelerde verilen tekliflere dayanarak söylüyorum, Sercan Beşiktaş yolunda?

Değişik alternatifler üretiyoruz. Özellikle Batuhan'ın takas olarak bu transferde değerlendirilmesini istiyoruz. Bursaspor Kulübü'ne, Sercan'ın karşılığında Batuhan ve Serdar Özkan gibi iki oyuncu ve bir miktar para teklifi yapıldı.

Görüşmeler bu düzeyde, her iki takım da fedakârlık yaparsa Sercan'ın Beşiktaş'a transferi gerçekleşir.

YUSUF ŞİMŞEK FUTBOLU BEŞİKTAŞ'TA BIRAKACAK

Yusuf Şimşek, Denizlispor'dan teklif aldı. Başkan Ali İpek, Yusuf'a ?Takıma sahip çık. Abi vasfıyla, ileride yönetici olacak şekilde gel takımı sahiplen? dedi. Yusuf, b tekliften gururlandı; fakat biz bir toplantı yaptık ve şu karar çıktı: ?Yusuf Beşiktaşlı doğdu, Beşiktaş'ta futbolu bırakacak.?

Kongreden sonra mukavelesinin uzatılması konusunda Beşiktaş yönetimiyle görüşeceğiz. Yusuf futbolu Beşiktaş'ta bırakacak.

16. ats2017

ats2017 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    van nistelroy gemez

17. oguzhan788

oguzhan788 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    payşlaşım için tesekkürle

18. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Trabzonspor ve Orduspor maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan Caner Erkin, hem teknik direktör Rijkaard’ın hem de yöneticilerin gözüne girmeyi başardı. CSKA Moskova’dan kiralanan ve kontratında 3 milyon Euro’luk bonservis opsiyonu bulunan genç oyuncu için Rus kulübüyle pazarlıklara başlandığı öğrenildi. Menajerler vasıtasıyla gerçekleşen görüşmede, Sarı-Kırmızılı oyuncunun bonservisini alabilmek adına 2 milyon Euro önerildiği belirlendi. CSKA Moskova ilk etapta bu teklife sıcak bakmasa da, Caner kendi takımlarında faydalı olamadığı için anlaşma sağlanabileceği ifade edildi.

19. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Haldun Üstünel-Murat Yalçındağ ikilisinin çok gizli yürüttüğü operasyonun amacı Mısırlı forveti transfer edebilmek. İngiltere'ye demir atan iki yönetici, Middlesbrough'yla pazarlıkta...

Galatasaray’ın ara transferdeki en ciddi hedefini FANATİK ortaya çıkardı. Yılbaşından bu yana transferin iki patronu Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ aracılığıyla Avrupa’nın altını üstüne getiren Sarı-Kırmızılı ekibin son adresi İngiltere oldu. Kadrosunu bir savunmacı, bir hücumcuyla takviye etmeyi planlayan Galatasaray’ın çok gizli yürüttüğü operasyonun hedefindeki isim, bonservisi İngiltere Championship ekibi Middlesbrough’da olan Mısırlı forvet Mido.

Zamalek’te kiralık
    Asıl ismi Ahmed Hossam Hussein Abdelamid olan ve bu sezon başında ülkesinin önde gelen takımlarından Zamalek’e kiralanan forvet oyuncusu için pazarlıkların devam ettiği ortaya çıktı. Bonservisi 3 milyon Euro olan Mido, yakın bir süre önce Cim Bom’un listesine giren Amr Zaki’nin de oynadığı Zamalek’e 1 yıllığına kiralanmıştı.

Disiplin sorunu var
    27 yaşında olmasına rağmen Hollanda, İspanya, İtalya, İngiltere gibi dev liglerde boy gösteren golcü futbolcu, disiplinsiz tavırları nedeniyle gittiği her kulüpte sorun yaşadı. Mido, milli takım teknik direktörü Hassan Shehata’nın da gazabına uğradı. Shehata, 2006 yılından bu yana arasının açık olduğu golcü oyuncuyu Afrika Uluslar Kupası için belirlediği kadroya dahil etmedi.

Raşit Altun

Sabıka dosyası çok kabarık!

-Ajax’ta İbrahimoviç’e makas attı. Koeman’la sorun yaşadı, idmanlara çıkmadı. Sponsorların düzenlediği geceye gitmeyince, satışa kondu.

-İngiltere’de sakatlığı nedeniyle doktorlarla tartıştı. Newcastle tribünlerinin hedefi oldu.

-2006’da Afrika Uluslar Kupası’nda Senegal’le oynanan yarı final maçında oyundan alınınca hocası Hassan Shehata’ya tepki gösterdi. 6 ay milli takımdan uzaklaştırıldı. Shehata, kupa törenine katılmasına izin verince, özür diledi.

-Milli takıma alınmayınca sert çıktı. “Kimse milli takımın kapılarını bana kapatamaz” diyerek, teknik direktör Hassan Shehata’yı hedef aldı, ülke basınının gündemine oturdu.

Mido kimdir?
    Adı: Ahmed Hossam Hussein Abdelamid
    Doğum tarihi: 23 Şubat 1983
    Doğum yeri: Kahire (Mısır)
    Boyu: 1.88 m
    Kilosu: 80
    Kulübü: El Zamalek (Kiralık)
    Oynadığı takımlar: Gent, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Roma, Tottenham, Middlesbrough, Wigan Athletic

20. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ribery transferinde zarara uğradığını iddia eden Metz, Galatasaray'dan tazminat aldı.

2004-2005 sezonunun devre arasında Metz’ten 1 milyon Euro’ya transfer edilen Ribery, lig bitiminde kontratındaki açıktan faydalanıp Florya’dan kaçarcasına ayrılmıştı. Önce Marsilya’ya, sonra da Bayern Münih’e transfer olan Fransız yıldız aleyhinde açtığı her davayı kaybeden Galatasaray’a, bir şok da Metz’den geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün kendilerini zarara uğrattığı gerekçesiyle 1.1 milyon Euro’luk dava açan Fransız kulübü, 200 bin Euro almaya hak kazandı. Galatasaray Yönetimi, bu parayı iki hafta önce Metz kulübünün hesabına yatırdı.

Sayfayı Paylaş