Forumdan server alanlar bakınız

Konu, 'UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server' kısmında baranky078 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. kqkq

kqkq Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    baranky keşke ilk yazdıklarının arkasında dursaydın kardeş.
    Daha sonra yazdığın mesajlar senin sadece server,çıkar amaçlı burada bulunduğun belli oldu.
    Benim için açılıp açılmamasi fark etmez açıkcası ...Ben server kullanırkende her gün 30-dk ugrardım server yokkende.
    Bu dakikaya kadarda faydalandım hemde bedava ve stabildi.

2. Ertan AKTEPE

Ertan AKTEPE
    UyduTürk
    Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    19
    :apploud::apploud:
    Merak etmeyin aynı şekil faydalanmaya devam ediceksiniz siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlar.

3. turnasuyu

turnasuyu Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Örnek hocam bence de -eğer server verilmeye devam edilecekse - konu sayısının artırılması ve sınırlandırılmaması lazım. Örneğin bir arkadaş 15 konu yazıp aylarca uğramayabilir. Bunun sürekliliğini sağlamak için her ay belli kotanın doldurulması lazım. Mademki server ücretsiz veriliyor o halde herkes elini taşın altına koyup birazda forum için çalışmalı. Ücretli serverin herkes aşağı yukarı fiyatı bilir, onun için elimizi vicdanımıza koyalım.
    Ama serverinde çok fazla bekletilmeden verilmesi lazım. Eğer geç verilecekse aşağı yukarı bir tarih verilmeli ki yanlış anlaşılmalar olmasın.
    Eğer action, bir action daha yaparsa tabii:)

4. şenköylü

şenköylü Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    teşekkürler üstat

5. harami44

harami44 Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    üstatlar server çok güzel çalışıyordu hizmetlerin tekrar devam etmesini temenni ederim bence serverin devamı açısından formda konu açmanın yanında reklam linklerine tıkılamanın sayısının kişi bilgilerinin yanında görünmeliki belirli bir kotanın altında kalanlara server verilmesin serveri alanda formdan uzak kalmasın formda emeği geçen her bireye ayrı ayrı teşekkür ederim

6. kqkq

kqkq Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    tşk. adminim.

7. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Bir forumda gördüm 1000 mesaj limiti koymuşlar VIP server diye. Onun dışında da ilk başvuran 100 kişiye diye 4-5 gün süreli server dağıtıyorlar. Bu arada benim 1000 mesajım yok hiç söylemese miydim :e010: Hay aksi kaçtı ağızdan bir kez...

Yeri gelmişken Nova, JSC, Adult falan hepsi çok güzel de ben özellikle Baby TV için teşekkür etmek isterim ufaklığın adına. Server aboneliği almadığım zamanlarda dahi bu server sayesinde Baby TV keyfi hiç bozulmadı hatta şu an bile o açık izliyor... :thumb_up:

8. serhat26

serhat26 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    teşekkür ediyorum ben de forum yönetimine.

9. seak

seak Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ben başından beri bazı kurallar olmalı diyordum ama sıkıcı değil, bazı cezalar olmalı ama caydırıcı ve de herkes alınmamalı demiştim servere nihayetinde insan kısım kısım yer damar damardır....
    Bende yazabilirdim kıytırık kıytırık konular 15 tane ondan sonrada server isterdim...
    Önemli olan server alabilmek değil dileğim o ki insanlar dürüst olsun ve birbirlerini kandırmasın....
    Dilerim üstadlar düşünür ve en kısa sürede servere tekrar hizmete açarlar...
    Açmazlarsada canları sağolsun.. (Ha unutmadan bende prosatforum 'un serveri hiç olmadı olsun diye de bunları yazmadım...)
    Saygılarla...

10. imsel

imsel Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    sayın yönetici çok teşekkürler.

11. BİLO33

BİLO33
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    0
    :apploud::apploud::apploud::apploud:

12. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    Bizleri düşündüğün için Sağol dostum.

13. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    ustat bizim evde de durum ayni :) baby var huzur var

ana konuya gelince artik bir script mi yazilir ne yapilir bilmiyorum ama adam serveri alip online olmuyorsa kapansin cline'i. adam 15 mesaj yazmis kayip.
    serveri bir hak olarak degilde forumda ciddi anlamda paylasimda bulunacaklarin odullendirilmesi diye dusunelim. ben bu konu hakkinda baslik acip neden serverin direk verilmedigini neden bazi kriterlerin oldugunu yazmistim. halende arkasindayim.

eger server kapanirsa kapanir ama forum devam edecektir. kimse uyesi oldugu forumdan kendini daha ustun tutmasin. burasi bir forum, burasininda diger tum forumlar gibi kurallari var ve herkes bu kurallara tabi.

Kapanma ihtimaline karsi son olarak sunu soyluyorum bugune kadarki bu imkanlar icin foruma ve @action'a cok tesekkurler

14. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    aynen katılıyorum

15. Padisah

Padisah Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    :apploud: aynen katiliyorum :apploud:

16. bridge

bridge Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    cok sagolun hızmet ıcın, ben boyle bır sıte gormedım harıkasınız ıyı calısmalar

17. takea

takea Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    çok teşekkürler kıymetini gidince daha iyi anladık inşallah bir daha üzülmeyiz kolay gelsin

18. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    arkadaşlar elinizdekilerin kıymetini kaybetmeden bilin inannın kimse bu forumun size verdiklerini vermez ve lütfen mesajlarınızı kontrollu ve kimseyi kırıp rencide edici olmasın.

aramızda bazı arkadaşlar varki sırf server için burdalar hatta kimileri var server için yazıp çizdiler serveri aldıktan sonra forumu unutanlar var bunlara dikkat edelim forumun bize değil bizlerin foruma ihtiyacı vardır.

19. harami44

harami44 Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    üstat sana katılıyorum serveri alan arkadaşların bazıları forma uğramıyor bunu kalıcı olması için bazı kriterlerin olması gerekir diye düşünüyorum forma emeği geçenlere teşekkür ederim

20. emrah1982

emrah1982 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    forumda server için emeği olan herkese teşekkür ederim ve diğer forumlarda böyle kaliteli bir server yok. tekrar teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş