Forumdan server alanlar bakınız

Konu, 'UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server' kısmında baranky078 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Örnek

Örnek Guest

ben böyle gereksiz üyeleri banlayınca tekrar üye olup sen banlamaya meraklı bir adamsın durma banla deyip duruyorlardı adımız çıkmıştı ben bu forumu haketmeyen insanları banlıyordum ama iyi oldu umarım şimdi herkes beni daha iyi anlar

2. baranky078

baranky078 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    usta iyi oldu diyosun birkaçtane serefsiz yüzünden bizim sucumuz ne başta ben olam üzere biz serverimizi geri istiyoruz bu olay bir örnek teşkil etmeli forum yöneticileri bu olayı bir örnek bir başarı abidesi olarak görmeli çünkü böyle bir hizmeti olan bir sitenin bu hizmrtini sonlandırmak tamam sonlandırabilirsin ama birkaç çabulcu yüzünden yapmak bence yanlış
    bu arada şu en son o mesajları yazan şerefsiz kimdi onun msn i falan varmı bilg. çökertiyim şunun bir daha bilg. giremesin varmı adresi vs. üye olurken vermiştir versenize sunu bana onu piiman ediyim
    biz servermizi geri istiyorum

3. Örnek

Örnek Guest

baranky bir bir kişilik bir iş değil ki evet bende istiyorum senin gibi serveri ama yapcak bir şey yok karar böyle...

4. baranky078

baranky078 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    yanlış çok yanlış

5. baranky078

baranky078 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    akşama kadar beklicem bakalım ne olucak

6. baranky078

baranky078 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    demekki o bir kişi site için önemli değil ve demekki o bir kaçtane serefsiz bizden daha değerli öyleyse benim bu sitede işim yok verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim site yöneticileri yapıcı olur yıkıcı değil birkaçtane kendini bilmez yüzünden bunlar yapılıyorsa o zaman bu kişilere güvenmeninde anlamı yok herkese iyi günler action ustaya teşekkür ederim bu mesajımı lütfen site yöneticilerine iletin ve asıl söylemk istediğim o kişilerden değersiz olmamız bu siteyi güzel bulmuştum ama artık benim için bitmiştir herkese kolay gelsin

7. Ertan AKTEPE

Ertan AKTEPE
    UyduTürk
    Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    19
    Eğer burası paylaşımdan ziyade sadece free server için sizin için varsa burası bencede sizin gözünüzde bitmeli.Forum paylaşım içindir paylaşımda karşılık beklenmez.Karşılık beklersek bu ticaret olur.
    Kimsenin değerini server la ölçmüyoruz ölçemeyizde.Biz burda bulunan her arkadaşa ne kadar değer verdiğimizi gösterdiğimize inanıyorum.Değer vermesek bu zamana akdar olan olaylara göz yumum serverı açık tutmazdık.Bazen kulağının üstüne yatmak gerekir ya biz bunu hep yaptık ama daha fazla yapmamız doğru olmaz.Ben burda kimseye hakaret ettirmem hele ücretsiz bir hizmet evren arkadaşıma hiç ettirmem.

8. blacks07

blacks07 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    her şey için teşekkürler iyi bile dayandınız, saygılar

9. Action

Action Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Uzatmayalım konuyu artık.Server geri açılacak ama ben kimseden hakaret işitmek zorunda değilim bunu herkes bilsin.Kimsi benim patronumda değil ağam da değil.Ben burda boşta olan serverı değerlendirip size katkımız olması için uğraşıyorum.Benim ve forum yöneticilerinin bundan bir çıkarı yok buna emin olun öncelikle.Şu mantıktanda vaz geçelim burası benim bildiğim 3yıllık bir forum yani server olayı olmasada kapanacak değil lütfen butür konuşmalardan kaçınalım.

Bu arada hakkınızı aramanız güzel ama arada empatide yapmak lazım.Neyse uzun lafın kısası isyan çıakrtan arkadaş başarılı oldu:D: Tabi işin şakası isyan kısmı:)

10. Mu®aT

Mu®aT <b><font color="red">System Administrator</b></fon Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ben bu konuda baranky e katılıyorum....Bir iki kendini bilmez yüzünden serverin kapanmasına bende razı değildim ama ücretsiz ve gönüllü bu işi yapan arkadaşımızıda kimseye ezdirmeyeceğimizi herkes bilmeli...Adı üstünde ücretsiz serverdir ve süresiz açılmış bir server....Arkadaşımızın işleri olabilir hastası olabilir yada başka bir sorunu vardır ondan girememiş olabilir...sabırla beklemek gerekirken isyan etmek yada hakaret etmek bence bencilliktir....Serverimizi istiyoruz !!!

11. Action

Action Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bu arada yönetici arkadaşlar lütfen butür konularda artık biraz daha katı olup süreli yada süresiz ban uygulayalımki diğer arkadaşların hakkı yenmesin.

12. Mu®aT

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Bu kısımla örnek ilgilenir sanırım yada ben büyük bir zevkle.:shake_it:

13. GürkaN

GürkaN Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    arkadaşlar bakın herhangi bir şikayetiniz varsa adabına uygun düzgün saygı sevgi çarceve içerisinde hakkımızı arayalım.lütfen hakaretli konuşmayalım

14. baranky078

baranky078 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ben ne diyorum sen ne yazıyosun sizi sitenizle başbaşa bırakıyorum

15. 05camci

05camci Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    selam aylardır bizlere ücretsiz olarak bu hizmeti sunan çok değerli arkadaşım emeğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır sağolun var olun inşallah kısa zamanda tekrar server açılır saygılar iyi çalışmalar

16. Action

Action Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    İyi günler dileriz size...

Ertan kardeşim sevrerı açma konusunu bir daha düşünelim kimseye yaranamıyoruz zaten nasıl işse.En azından boşa yorulmamış oluruz.

17. Mu®aT

Beğenilen Mesajlar:
    1

Hadi bizi baş başa bırak ve daha fazla uzatma :nono:

Bir adamı kırk sene sırtında taşı 10 dakika yoruldum dinlenem de indir senden kötüsü olmazmış...Yazık insan yapısı hep böyle

18. imsel

imsel Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    abi çok harikasınız.tüm yönetici ve server sahibiarkadaşa çok teşekkürler.kolay gelsin:apploud:

19. Örnek

Örnek Guest

murat adiminin dediği gibi ben ilgilenirim millet buradan 15 tane konu açıp server aldığı için başka yerlede işlerin nasıl yürüdünü bilmiyorlar millet ne taklalar atıyor server almak için bu 15 konuyuda artırmak lazım Action böyle server versin yönetim 15 konu kararı alsın millette işene geldiği gibi laf söylesin ben herzaman diyordum gene tekrarlicam sitenin kıymetini bilmiyonuz arkadaşlar

20. sinasi1968

sinasi1968 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    arkadaşlara teşekkür ederim.Çok özverili bir şekilde hizmet verdiniz.her şey için teşekkürler bu sitede olmaktan çok memnunum.Her çuvalda bir iki çürük çıkar ama önemli olan çuvalı kurtarmaktır.kolay gelsin.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş