Eski yerini kaLbimde arama gözümden akan seLe karıştın.. BenimLe uğraşmaktan vazgeçin artık. Hiçbiriniz umrmda değiLsiniz ! GüzeL günLer hiç bitmese ayrıLıkLar oLmasa. İki kulaklı senkronun bozuksa eğer; Beni anlayamazsın odunda desem ? Dünüm Bugünüm Ve Yarınım Olucak Benim Yanımda Olanlar Gayet Açık .D
ona buna göre değiL kendi kaƒama göre biriyim bo$ LafLarLa basİt insanLarLa poLemige girmem Değerin kadar zamanımı aL ! TakıL baNa EvDeN aTıL
" ПєяDєи вιᄂєᄃєкѕιи αşк ìᄂє кανяυᄂмαуı чαимαуα ᄃєѕαяєтιи мι ναя ѕєиìи? " hëp äÿnälärä ßäkıÿörüm.. ämä hëp sänä ßënżër sähtë ÿüżlërdën nëfrët ëdïÿörüm ! вιяqüη αηℓαуα¢αкѕıη ηє∂єη ѕєѕѕιz¢є qιттιqιмι ѕєη∂єη ναzqєçмєк υqяυηα ηαѕıℓ вιя ѕανα$ νєя∂ιqιмι *** *áýŕılığıń káçıńılmáź bíŕ śőń őldúğú ílíşkídé áýŕılık váktí géldíğíńdé śévéńléŕíń ıśŕáŕlá bíŕbíŕíńé śöýlémék íśtédíkléŕí fákát śöýléýémédíkléŕí "gítmé kál" díýéméméśí gíbíýím* ∂σѕт мαтéмαтιк gιвι σℓмαℓı. .. ѕéνιη¢ι çαяρмαℓı... üzüηтüуü ßöℓмéℓι.. . уαяıηı тσρℓαмαℓı... кαℓßιηιη ∂éяιηℓιкℓéяιη∂é ιнтιуα¢ı нéѕαρℓαмαℓı... νé нéя zαмαη ßüтüη ραяçαℓαя∂αη ∂αнα ßüуüк σℓмαℓı... ~ßєуиîмdє iиtihar çiçekLєri açмış hєr gözуαşıмdα ßirαz dαhα ßüуüyor çıqLıkLαrıм Sonunu gєtirємєdiiм ђîkαуєLєrîм Var вєnîм 1 2 3 †ıp !! GöŁGeŁeяiηiz aяasıηda кeηdi ßeηŁiğiηiz uηutuŁmuş öyŁe sisŁeя çöкmüş ki.... sıкıŁdım ßeη qüηeŞimi ßatıяıyoяum.... :/ [FONT="]Ruhum bir[/FONT][FONT="] [ paLyaço ]..[/FONT] [FONT="]Sahnedeyim yine bu gece..[/FONT] [FONT="]İçim kan ağLasa da ..[/FONT] [FONT="]Yüzümde sahTe güLücükLerLe..[/FONT]°¤ [FONT="]Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi...[/FONT] [FONT="] 0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi...[/FONT] [FONT="] Heyecan gibi.. aşk gibi. [/FONT] Ey,iKi AdımLık Yér Küré ! Sénin ßütün "aRka" ßahçéLérini . .. Gördüm ßén .. . gezinen bir göLgedir hayat gariban bir aktör sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur ve sonra duyulmaz oLur sesi bir masaLdır gürüLtücü bir saLağın anLattığı ki yoktur hiç bir anLamı... Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmenLe hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır. ☺☺☺☺☺☺☺ içimé kørdu çök†tü Lané†in { çøkmu naLé†im néyim ßén ¿} ★★★ içimé qömdüqüm ßu défni kimsé çözéméz kaLbim †ék ßa$ınada a†ar dés†ék üni†é is†éméz . . qördükLéerimi açıkLaman gérékméz ! ¹ kéféné ² ßa$ sıqdır ßénimLé øLan hér daim saqdır ★★ Tanrı'm yaqmur yaqdır yéryüzünde pisLik çøk ! yaLanLarında yanLı$ yøk†a døqrular döküLürkén diLimdén ßéndén kö†üsü yøk içimdé sakLı kaLßé sapLı øk