Fenerbahçe'den güncel haberler

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında ENGİN02 tarafından paylaşıldı.

1. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Sezon bitti, futbolcular tatile gitti, ama Sarı-Lacivertliler’in aklında o gece bir türlü çıkmadı. Volkan Demirel de bunlardan biri... Mavi yolculuğa çıktı. Evlenecekti, ama erteledi. Hep o gece nedeniyle... Kendisi de itiraf ediyor zaten bu şoku: “Böyle bir üzüntü mü, bir daha asla yaşanmasın... Denizli’de oldu, Kadıköy’de oldu... Bundan sonra Fenerbahçe’den uzak kalsın, yeter artık”

2. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Almanya’da başarılı iki operasyon geçiren Fenerbahçe’nin kanat oyuncusu Özer Hurmacı, İstanbul’a dönerek tedavisini burada sürdürmeye başladı. Özer Hurmacı, “İlk sezonumda iki kupaya da çok yaklaştık, uzandık. Ancak sonunu getiremedik. Şimdi önümüzdeki yıla bakacağız. Bir an önce düzelip hem Fenerbahçe’ye hem Milli Takıma faydalı olmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

3. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Ligin son haftalarında arka adalesindeki yırtık nedeniyle takımdaki yerini alamayan Brezilyalı oyuncu, memleketinde dinlenip, yeni sezonui bekliyor. Tecrübeli oyuncu, “Sakatlığım nedeniyle milli takıma da seçilemedim, Fenerbahçe’ye de tan manasıyla faydalı olamadım. Son maçta şampiyonluğu kaçırdık. Trabzon karşılaşmasına giderken çok umutluydum, çok güveniyordum takıma. Hepimiz şampiyonluğa kenetlenmiştik çünkü. Ancak istediğimiz gibi olmadı, büyük hayal kırıklığı yaşadık. Şimdi sakatlığım yavaş yavaş düzeliyor. Yeni sezonda her şey çok daha farklı olacak” dedi.

4. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şüpheliler hakkında stada zarar vermek suçlarından işlem yapılacak. Şüpheliler bugün Kadıköy Adliyesi’ne sevk edilecek. Koltukların parçalanıp ateşe verildiği, tuvaletlerin kırıldığı olayların ardından mayıs ayında 12 kişi gözaltına alınmış 7 şüpheli tutuklanmıştı.

5. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Alman teknik adamın yönetime, “Şu anda Fenerbahçe’nin teknik direktörüyüm. Türkiye’ye geldiğimde 3 yıllık sözleşme imzaladım. Beni göndermek isterseniz, sözleşmeden doğan tüm haklarımı vermeniz gerekiyor” dediği öğrenildi. Sarı-Lacivertli Yönetim’in, sözleşmeyi feshedebilmesi için Alman teknik adama 3,5 milyon Euro ödemesi gerekiyor. Daum’un, önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek, yönetimle yüz yüze görüşeceği belirtildi.

6. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Fenerbahçe iki kupayı da finalde kaybetti, Galatasaray ise erken havlu attı. Daum gidiyor, Rijkaard kalıyor. Hangisi doğru?

Fenerbahçe’nin Daum ile yollarını ayırması doğru. Yanlış olan ise şu: Fenerbahçe Daum ile hiç başlamamalıydı. Galatasaray’a gelince... Doğru ile yanlış arasında bir durum bu. Geçen sezonun en iyi kadrosunu onlar kurmuştu. Fakat bakın sonuca; hiçbir şey yok. Barcelona’da İspanya Ligi’ni kazanmak, Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırmak ölçü değil! Çünkü Barça en kötü kadrosuyla İspanya’da 2. olur, Devler Ligi’nde yarı final oynar. Bakın Guardiola’ya... Altyapıdan geldi, 6 kupa kaldırdı. Rijkaard, teknik direktörlüğünü orada değil burada gösterecekti. Çünkü teknik direktör kendisini, muhteşem kulüp-harika takımda değil, biraz sıkıntılı ortamlarda belli eder. Rijkaard’da bunlar yok. Kenar yönetimi, oyuncularıyla diyaloğu da iyi değil. Galatasaray güvenmiş, emanet etmiş. Sen de karşılığını vereceksin. Tek avantajı, Türkiye Ligi’ni tanımış olması. Bu nedenle 1 yıl daha sabredilebilir. Sabretmezlerse de yadırganmaz.
    ‘Yola devam’ ama düğünde pürüz var!
    Rijkaard transferini ‘devrim’ sözüyle özetleyen Başkan, “Onunla devam edeceğiz” demişti. Fakat Polat ve yönetimin, Rijkaard’ın düğününe katılmamaları da kafalarda soru işaretleri yaratmıştı...

7. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Fenerbahçe’nin başarılı sağ beki Gökhan, “Şanssız bir sezon geçirdim. Büyük fedakarlıklar yaptım. Ama bunun sonunda faydasını göremedik, mutlu sona ulaşamadık. Lig bitiminde başarılı bir ameliyat geçirdim. Şimdi eşimle birlikte bir süre tatil yapacağım. Daha sonra tekrar çalışmalara başlayacağım. En büyük üzüntüm takımımı Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında yalnız bırakacak olmam” diyerek, “Bunca şanssızlık sonrası gönülsüz bir tatil yapacağım” diye konuştu.

8. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Fransız ekibi Lille’in, geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçlarında göze batan Hazard, futbol efsanesi Zinedine Zidane tarafından geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. Fransız kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki oyuncu, aynı zamanda Real Madrid, Arsenal ve Bayern Münih gibi devlerin de listesinde bulunuyor.

Futboluyla mest etmişti
    UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye karşı her iki maçta da forma giyen Hazard, müthiş sürati ve tekniğiyle Türk futbolseverlerin hayranlığını kazanmıştı. Christoph Daum da Belçikalı genç oyuncudan övgü dolu sözlerle bahsetmişti.

9. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Aziz Yıldırım’ın uzun yıllardır birlikte çalıştığı Mahmut Uslu’nun istifası camiada günün en önemli konularından bir tanesi oldu. Aslında bir süredir ortalıkta görünmeyen Uslu’nun görevi bırakması sürpriz sayılmazdı ama istifanın ardından ortaya değişik iddialar atıldı. Peki olay nasıl bu hale geldi?.. İşte gerçekler: “Biz herkese iyilik yapıyoruz ama bizi hiç kimse sevmiyor” diyen Başkan Yıldırım, bu durumda Mahmut Uslu’nun büyük payı olduğunu düşünüyordu. Maçlarda heyecandan kendini kaybedip, protokol tribününde sık sık ‘olay yaratan’ Uslu’yu uyaran Başkan Yıldırım, uyarılarından istediği neticeyi alamayınca tecrübeli yöneticiyi geri plana çekti ve ikili arasındaki ipler gerildi. Şampiyonluğun kaçtığı Trabzon maçından sonra en ciddi tartışma yaşandı. Uslu’yu çok ağır sözlerle hedef alan Fenerbahçe Başkanı, onu kafasından tamamen silerken, Uslu da o anda istifayı kararlaştırdı. Son gelişmeler ise işin resmiyete dökülmesinden başka bir şey değildi.

Ne dediler?

Geç alınmış çok doğru bir karar. Uslu’nun istifası hem Fener yönetimini hem Aziz Yıldırım’ı rahatlatacaktır. Uslu ile beraber Murat Özaydınlı’nın da Fenerbahçe’nin menfaatleri için istifa etmesi faydalı olur.

Mehmet Karasu (Eski yönetici)

Mahmut Uslu’nun yaptığı bu davranış bana göre onurlu bir davranıştır. Mahmut Uslu Fenerbahçeli duruşu sergilemiştir. Bunu yönetim kurulu böyle algılamalıdır. Mahmut Uslu’nun bu istifasını da anlamak önemlidir. İyi bir Fenerbahçeli olmak, koltuğa yapışmak anlamına gelmez. Mahmut Uslu’nun kararı olgun bir harekettir, kendisini kutluyorum...

Hakan Bilal Kutlualp (Eski yönetici)

10. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Sarı-Lacivertli ekibin prensipte anlaşmaya vardığı PSV’nin sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak camiayı heyecanlandırırken, hakkında arka arkaya yapılan açıklamalar umut veriyor. 23 yaşındaki Macar futbolcunun ‘mükemmel bir kumaş’ olduğunu söyleyen, uzun yıllar Hollanda ve Belçika’da teknik direktörlük yapan Fuat Çapa, ‘tam anlamıyla mükemmel bir solak’ yorumunda bulundu. PSV’nin 12 milyon Euro olarak belirlediği bonservis bedelinde indirime gittiği takdirde resmi sözleşmenin imzalanacağı Dzsudzsak’a övgüler yağdıran Çapa, şu yorumlarda bulundu: “Dzsudzsak gibi yetenekli ve kaliteli bir oyuncu Türk futboluna kazandırılırsa, bu sadece tebrik edilir. Hızlı, top tekniği çok yüksek ve duran toplara süper vuruyor. Kanat oyuncusu olmasına karşın, geçen sezon çok sayıda gol attı. Takımının en çok asist yapan ismi aynı zamanda... Çok iyi bir çıkış yakaladı. Ayrıca Fenerbahçe altyapısındaki oyunculara da her bakımdan örnek olacaktır.”

Aklı hep hücumda

Özellikle ofansif yönden çok güçlü bir oyuncu olduğuna vurgu yapan Çapa, “Her iki kanatta da oynayabiliyor, bu en büyük artılarından biri... Hücumda yeteneklerini çok iyi kullanıyor. Bu, savunma yapmaz, anlamına gelmesin. Saha içinde böyle bir görev verilirse, bunu da layıkıyla yerine getirir. Ama aklı hep hücumda bir futbolcu” görüşünü dile getirdi.

11. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Maç sonrası yaşanan taşkınlık sonucu tribünleri ateşe verdikleri ve olay çıkarttıkları iddiasıyla İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınarak Kadıköy Adliyesi’ne sevk edilen Emre K. (27), Erdem A. (31), Şahin K. (19), Efe A. (21), Ahmet E. A. (35) ve Burak M. (19), Cumhuriyet Savcısı Faruk Söker tarafından sorgulandı.

Savcı Söker, bu kişileri "yakarak, yakıcı veya patlayıcı madde kullanarak mala zarar vermek" suçundan tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti.

Kadıköy Nöbetçi 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Aynı soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

12. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    İtalya Serie A takımlarından Juventus, adı Fenerbahçe ile de anılan Sırp futbolcu Milos Krasic'in transferini bitirmek üzere.
    [SIZE=+0][/SIZE]İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport’ta yer alan haberde, Milos Krasic’in menajeri, Juventus ve CSKA Moskova Kulübü yetkililerinin dün bütün gün bu transfer konusunda çalıştıkları belirtildi. Dün yapılan görüşmeler neticesinde, 25 yaşındaki futbolcunun Juventus’un yapmış olduğu yıllık 2,5 milyon avrodan olmak üzere 4 senelik anlaşmayı kabul ettiği bildirildi.

Haberde, varılan anlaşmaya rağmen halen giderilememiş küçük detaylardan da söz ediliyor. Rus takımının Krasiç’in bonservis bedeli olarak 15 milyon avro talep ettiği, Juventus’un ise 13.5 milyon avro teklif ettiği kaydediliyor. Küçük detaylara rağmen ilerleyen saatlerde imzaların atılabileceği de haberde yer alıyor.

Gazete, dünkü görüşmeler sırasında Fenerbahçe’nin yeni bir teklif daha yaptığını, ancak Juventus’un buna teklifi yükselterek cevap verdiğini yazdı.

Anlaşma kesin olarak sağlanırsa Krasiç, Dünya Kupası’ndan önce kendini siyah-beyaz renklere bağlamış olacak.

13. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Madrid ekibinin başına geçen Portekizli teknik adamın, sağ beke de Interli Maicon'u istediği belirtilirken, Andre Santos'un transferi halinde Fenerbahçe'nin bu oyuncudan ciddi bir para kazanacağının altı çizildi...

Baliç'ten sonra F.Bahçe'den Real Madrid'e bir isim daha gidecek gibi!.. Aziz Yıldırım döneminin Fenerbahçe'ye en karlı transferi Baliç olmuştu. Boşnak oyuncu 21 milyon dolar gibi müthiş bir rakama Real Madrid'e transfer olduğunda Türkiye'de deyim yerindeyse yer yerinden oynamış, Aziz Yıldırım bu başarısından dolayı göklere çıkartılmıştı... Şimdi benzer bir durum yine gündemde... Fenerbahçe'nin sezon başında Brezilya'nın Corinthians ekibinden transfer ettiği Andre Santos'u Real Madrid'in başına geçen Mourinho'nun istediği İspanyol basını tarafından yazıldı. defensacentral.com, Mourinho'nun Brezilya Milli Takımı'nın savunma şablonunu Madrid ekibine uygulayacağını yazdı. Her ne kadar Dunga tarafından Brezilya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası kadrosuna çağrılmasa da, Andre Santos'un Avrupalı ekipler tarafından takip edildiği biliniyor...

KOLAROV YA DA SANTOS
    SAĞ beke Inter'den öğrencisi olan Maicon'u Real Madrid'e getirmeyi planlayan Mourinho'nun sol beke de Kolarov ya da Andre Santos'u istediği internet sitesi tarafından okuyucularına duyuruldu. Santos sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Sarı-Lacivertli yönetimin Brezilyalı sol bek için yaklaşık 12 milyon euro bonservis bedeli talep edeceği iddia ediliyor... Real Madrid Maicon ve Santos dışında Navas'ı da istiyor.

14. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    stadın zeminin zamanında bitecek olması iyi haber inşallah geçen seneki gibi kötü olmaz kış aylarında ingilterede ki sahalar çok güzel

15. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Fenerbahçe Yönetimi, milli oyuncunun takıma dönmesi için ligin devre arasında federasyona yaptığı itirazı geri almasını şart koştu. Semih bu konuda karar verecek

Sarı-lacivertli ekiple arasına kara kedi giren ve takımdan ayrılma noktasına gelen Semih Şentürk’e yönetimden ilginç bir teklif geldi.
    Tecrübeli oyuncuyu kadrosunda tutmak için çare arayan yönetimin, Semih’e ligin devre arasında federasyona yaptığı başvuruyu geri çekme koşulu getirdiği öğrenildi.
    Semih’in sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanarak tek taraflı olarak bu oyuncunun çalışma süresini uzatan Fenerbahçe Yönetimi’ne karşı milli oyuncu, federasyona başvurup duruma itiraz etmişti. Bu itirazını geri alması halinde Semih’in yeni sezon kadrosunda yer bulabileceğini bildiren sarı - lacivertliler, daha önce Sportif Direktör Aykut Kocaman ile el sıkışan Semih’e yine aynı ücreti vermeyi teklif etti.
    Semih’in düşünmek için süre istediği, yurt dışından gelen teklifleri de değerlendirerek bu hafta içinde yönetime kararını bildireceği ifade edildi.

16. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Fenerbahçe ile yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Christoph Daum, Sportif Direktör Aykut Kocaman’ı suçladı: “Yerimde gözü varmış.”
    Lig TV’nin haberine göre, Mallorca’da tatilini sürdüren Alman hoca, kendisini arayan yakın dostlarına şunları söyledi: “Aykut sportif direktör olarak kalsaydı, çok başarılı olabilirdi ama o hep teknik direktörlük koltuğunu hedeflemiş. Bunu zamanla anladım.”

Alman hoca bununla da kalmadı ve “Bir yere not edin; F.Bahçe’de benden sonra hangi teknik direktör göreve gelirse gelsin, Aykut Kocaman sportif direktör olarak görev yaptığı sürece benim yaşadıklarımın aynısını yaşar” ifadesini kullandı.

Daum, sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili olarak da, “F.Bahçeli yöneticilere Almanya’daki avukatlarımla görüşmeleri gerektiğini söyledim. Ayrıca avukatlarımı arayarak, sözleşmede yazılanlara uyulmasını ve gereğinin yapılmasıni istedim” diye konuştu.

17. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    daum ne demek istiyor saçma sapan konuşmuş yine aykut olduğu için kendisi neler yaşamış aykut ona ne yapmış acaba merak ettim ? tekrar Türkiye ye gelmesin :angry26:

18. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Sarı-lacivertli yönetim, Chelsea’nin genç oyuncusu Stoch’u ani bir operasyon ile renklerine bağladıktan sonra geçen sezon finalde kaçan çifte şampiyonluğun acısını unutturmak için çok önemli bir harekât başlattı.

Krasiç ve Ronaldinho için kesenin ağzını açan Fenerbahçe, bu iki yıldızı renklerine bağlayıp, şov yapmak için kasasından 30 milyon euro bonservis bedeli çıkarmaya hazırlanıyor. Amaç, yabancı oyuncu konusunda hedefi 12’den vurmak ve camiada oluşan küskünlüğü bu şekilde bitirmek.
    Sportif Direktör olan ve teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Aykut Kocaman ile Asbaşkan Cihan Kamer, Miroslav Stoch transferinden sonra sırasıyla Moskova ve Milano’nun yolunu tutup, CSKA Moskova ve Milan kulüpleri ile masaya oturacak.

19. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Miroslav Stoch’un transferini son anda Fenerbahçe’nin bitirmesi, Türkiye’de spor gündemine bomba gibi düştü... Slovak futbolcunun Sarı-Lacivertli kulübü tercih edip Galatasaray’ı geri çevirmesi büyük sansasyon yarattı. Bu arada, genç yıldızın Türkiye’ye gelişiyle ilgili önemli bir gerçeği de ilginç bir isim açıkladı. O da Beşiktaşlı Holosko. Slovakya Milli Takımı kampında Stoch ile birlikte olan Holosko, tecrübeli oyuncunun transferinin perde arkasını anlattı. Takım arkadaşının Türkiye’ye geleceğini uzun süredir bildiğini belirten Holosko, “Kendisiyle sürekli olarak bu konuşuyu görüşüyorduk. Türkiye’de bir takıma gelip top koşturacağı hemen hemen belliydi. Ancak hangi takımın formasını giyeceği kesinleşmemişti. Sonunda Fenerbahçe ile anlaştı” ifadesini kullandı.

‘ŞAMPİYONLAR LİGİ ETKİLEDİ’
    Holosko, Stoch’un Sarı-Lacivertliler’i tercih etmesinde kendisinin de önemli katkısı olduğunu söyledi. Genç yıldız, Stoch’un kendisiyle bu konuyu görüşerek, “Fenerbahçe ve Galatasaray beni istiyor. Hangisini tercih edeyim?” diye sorduğunu diye getirip “Ben de kendisine 2 kulübün de çok büyük camialar olduğunu söyledim. Ancak Fenerbahçe’ye gitmesinin kendisi için çok daha iyi olacağını belirttim. Ayrıca Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması da Stoch’un tercihinde önemli etken oldu” diye konuştu.

(Habertürk)

20. fenerlı022

fenerlı022 Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    5
    hayrlısı olsun..

Sayfayı Paylaş