yakılan elektirik dışında halktan tam 8 ayrı kalemde para alınıyor.23 liralık elektirik yakan bi abone, kabul edilemez bedeller yüzünden 42 lira para ödüyor hepsinden beteri, alınan ek bedellerden birde KDV alınması. ek yükün oranı ise yüzde 81.3,ü buluyor. elektirik bedeli.......................23.12 kaynak kullanım bedeli...........4,4tl sayaç okuma bedeli...............0,15tl sistemi kullanım bedeli..........1,04tl dagıtım bedeli.......................4,72tl enerji fonu............................0,24tl TRT payı................................0,47tl elk. tüketim vergisi................1,18tl toplam ek yük........................12,38tl KDV.......................................6,40tl toplam tutarı..........................41,90tl
Alıştık artık Biz Dert Çekmeye Arkadaş vatandaşını soymak için bu kadar elengirli işlere başka memleketler kalkışıyomudur acaba..!!!!!!
Çok Şükür Zamda Olsa Boğazımızdan Haram Lokma Geçirmeyiz Ama Beş Parmak Beşi Bir Olmadığından Bazıları'da Kaçak Kulanıyor; Bunun Sebebide Zamlar Olsa Gerek. Sonumuz Hayır Olsun.
yok kardeşim verginin vergisi yok başka ülkelerde ama türkiyede olur hemde bal gibi olur insanlar sustukça hakkını aramadıgı sürece daha ne verginin vergisini ödicek heleki yeni yıldan sonra yani 2012 ne zamlar gelecek vergiler yükselecek ama bizler toplum olarak alıştırıldık basiretimizi bagladılar düşünemez olduk olur
K/K= Doğunun kullandığı kaçak elektriği ödeme parası... İşte kaçak elektrik yüzdeleri...Zaten doğuda ödeyen yüzde 30-40 lık kesimde memur, polis,asker vsss gibi ödeyen kesimlerdir... Şırnak--->%70.9 Mardin-->%72.7 Batman-->%66.5 Hakkari-->%64.4 D.Bakır-->%65.4 Ağrı ---->%56.5 Urfa---->%59 Muş ---->%53 Van----->%57.2 Bitlis---->%44.7 Iğdır---->%37 Bingöl--->%25
İspatı burda. KAYIP KAÇAK BEDELİ. !!! Neyin kaybı? Neyin kaçak kullanımı? Biz elektrik faturamızı her ay düzenli ödediğimiz halde bizden neden K.K. BEDELİ adı altında para alınıyor?
-------------------------------------------------------------------------------- SİZ hiç evinize gelen elektrik faturasını incelediniz mi? Bir örnek ile başlayalım : Tüketim tutarı: 36 TL. Hemen altındaki hane : K. K. Bedeli : 6 TL. Nedir faturada açıkça yazamadıkları ve yüreklerinin yetmediği bu K.K.Bedeli? Söyleyelim: KAÇAK KULLANIM BEDELİ!!! Bunun ne anlama geldiğini Ankara’daki BEDAŞ isimli özelleştirilmiş şirket işi açık hakikatiyle açıkladı ve verdikleri cevap biraz daha farklıydı…. KAYIP KAÇAK BEDELİ. !!! Neyin kaybı? Neyin kaçak kullanımı? Biz elektrik faturamızı her ay düzenli ödediğimiz halde bizden neden K.K. BEDELİ adı altında para alınıyor? -------------- Elektrik faturamızı incelemeye devam edelim…... TRT PAYI !!! Faturadaki bu bedel 75 kuruş civarlarında….. Bu kuruşları 40 Milyon abone ile çarparsanız ve ortaya çıkan korkunç rakamları görürsünüz ! İyi de TRT için niye bizden haraç alınıyor? Görevi sanki iktidarın, bazı inanışların/grupların, ..... reklamcısı olan bir yayın kurumu için benden neden para alınıyor? Haklarımız haram zıkkım olsun inşallah….. Bakalım bedelini bu dünyada ve ahrette nasıl ödeyecekler. Faturayı incelemeye devam edelim! Dağıtım Bedeli : 8 TL. (Neyin dağıtım parası ?) AYRICA: Per Sat. Hiz. Bed. : 88 Kuruş İlet. Sis. Kul. Bed. : 1 Lira 75 Kuruş PSH Say. Oku. Bed. : 25 Kuruş Enerji Fonu-Elek.Tük.Ver : 2 Lira 50 Kuruş 36 TL tutarındaki elektrik faturasına SORMA VER paraları ilave edilince 55 TL’ye çıkıyor. Bunlara bir de 10 TL KDV eklenince rakam 65 TL’ye çıkıyor. 36 TL’lik elektrik kullan 65 TL öde. İŞTE SİZLERE DEVLET ELİYLE SOYGUN GERÇEĞİ... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
hükümetimiz uyuyormu dicem yapan hükümet kimi kime şikayet edelim ödedigimiz faturalar haram zıkım olsun.işallah