(1) Tonebrust: Hicbiri (2) DISEqC Kipi: Version 1.1 (3) DISEqC Parametresi. none (4) DISEqC Tekrarlari:hiçbiri (5) Kesinlesmemis Anahtar -uydu 1-2-3-4-5-6-7-8 (6) Siralama Tekrari -boş (7) Komut Takasi -boş (8) Hizli DiseqC -boş ben bu şekilde kullanıyorum sorunzus calışıyor.
eski sistemde 0/12 volt switch kullanıyorduk. dreamboxa geçince disecq konusunda biraz sıkıntı yaşadım. vermiş olduğunuz bilgiler sayesinde hallolucak sanırım. teşekkürler
Arkadaşlar Merkezi sistemden Turksat ve Hotbird Uydularını alıyorum ayrıca ayrı bir çanakla Eutulsat (7) uydusunu alıyorum malesef tüm uğraşlarıma rağmen 3 uyduyu aynı anda izleyemiyorum.Disecg problemi var ama her alternatifi denememe rağmen 3 uyduyu aynı anda izleyemiyorum. yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden tşk ederim. Yardım lütfen
Arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var. Apartmanda merkezi sistem, dolayısıyla bir multiswitch var. Çatıdaki üç uydu (42, 13 ve 7) bu multiswitch aracılığıyla dairelere yayın veriyor. dördüncü bir uydu (astra) için lnb veya çanak takmak istiyorum ancak multiswitch'in buna uygun olmadığı söyleniyor. EMP-162DT Option DiseqC Switch diye birşey duydum. Bunu kullanarak dördüncü çanağı bağlayabilir miyim? Nasıl?
:shake_it::shake_it::shake_it: arkadaşlar bunu uygulayıp kullanabilen varmı....benim baff marka 8/1 dayzek ve 7 uydum var ,,,,,,dreambox 500s cihazıma tüm sitelerde söylenilen,resimli anlatılan bütün formülleri denedim izmir'den Dreambox'un yetkili bayiini getirttim yinede ilk 4 uydudan sonrasını tanıttıramadım.yapan varsa ona helal olsun diyeceğim.....:shake_it::shake_it::shake_it:
Öncelikle dreambox için yetkili bayi izmir de yok tamamen sallamış bunu diyen Sorununuza gelince başka dieseq üle denermisiniz? Birde dieseqin üzerinde yazanları buraya yazarmısınız?
sayın Ertan AKTEPE ,izmir'li ve bu işlerin içinde olduğunuz için bilirsiniz ..adam bana Urla'ya oğlu ile birlikte geldi ve öyle dedi.gerçi ben daha önce araştırmıştım.bilgileri ekte sunuyorum tanıyor olabilirsiniz.... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! buda kullanmaya çalıştığım dayzeğin özellikleri... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ilginize ve vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkürler.....
Verdiğiniz resimde dieseq versiyonu yazısı çok küçük acaba bakarmısınız dieseq versiyonu ne? Yukarıdaki anlatım ted marka dieseq ile yapılmıştır ve çalışmıştır.
Sayın AKTEPE 8/1 baff daizekin ön görüntüsünü ekliyorum....saygılarımla...... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Bilgileri Frequency range = 950..2150 Mhz Thrugh loss = 2..3 dB Switching isolation = > 26 dB Supply = 10 20 VDC / 30 mA
maalesef şimdlik 4/1 olarak kullanıyorum 5 nci uyduyu hala tanıttıramadım...Baff şirketini aradım oradanda acaip bir cevap aldım bunu sizinle paylaşayım...[[dreambox cihazlarda hangi ayarların kullanılacağını biz bilemeyiz ...cihazı satın aldığınız yerle görüşün ]]dediler...nasıl bir cevap !!!!yeni bir ürün üretiyorlar ama hangi cihaza uyumlu veya değildir bilemiyorlar......