Çözüm bulunmuş ama sanırım paylaşılmıyor. Bizzat gördüm birileri halletmiş belli ki.. Tesadüfen Z TV'yi taratırken aynı frekansta kanal açınca gördüm.
space arkadaş d-smart ta kart paylaşımı olabilir ama senin dediğin gibi olmaz o. nasıl diğer kartlar paylaşılabiliyorsa d-smartta paylaşılabilir.ama burada kimse sana açıktan anlatamaz. sen en iyisimi servır sahibi insanlarla temas kurmaya bak. tabii bu şekilde değil.kolay gelsin herkese
evet arkadaşlar dikkat edin biraz burada kart paylaşımından bahsedilmiyor ve bahsedilmeside kesinlikle yasak'!
Hocam kilitlesek nasıl olur. Malum olay çözülmüş bir şekilde. Çözenlerinse paylaşmaya niyeti yok. Paylaşmak isteyen olursa konu açıp paylaşır zaten bu başlığa yamamaz. Zaten cccam başlığı da tehlikeli. Giden gelen oraya saracak.
Dreamboxla calisiyor kendim gördüm ama nasil oldugunu söylenmedi malesef yakinda cikar kokusu.Kesin olan birsey var blokere ihtiyac yok.
Arkadaşlar eger dreamboxta d-smart seyretmek istiyorsanız en yakın d-smart satıcısına gidin ordan modül ve kart alın 400 liraya seyredin.
Öncelikle tebrik ederim, müthiş çözüm... :hahaha: 500s'de modül yuvası olmamasını ve 400 liranın fahiş fiyat olmasını ve giriş + spor paketi olmasını saymazsak. Gerçi vardır herşeyin çözümü örneğin: Yapanlar yapıyor bir şekilde bir şeyler. Fotoğraf düşmüş nete ama işine yaramış mı yapanın bilemiyorum.
Hiç deneme bence.. bende başka bi uyduya takılır die biliodum ama takmadım aldğım haberlere göre kartın yandığını duyunca