yıl 2008 proğram verileli nerede ise 3 yıl olmuş hiç kimse yeni teknolojiyi araştırıp paylaşmamış.bu sistem artık demode oldu...bari ben yeni sistemi paylaşayım dedim ..lakin 2008 itibarlı ayni konunun devamıymış gibi değilde forumca bir formul bulunup güncellenilmeli diye düşünüyorum..kolay gelsin...iyi ve kusursuz kullanımlar.... Cccam Otamatik Restart Scripti Dreamboxa CCcam kendiliğinden durma problemi yasayanlar icin hazırlanmış bir Script. Bu Script CCcamin calışıp calışmadığını Test ediyor, calışmıyorsa CCcami Restart ediyor. Scriptde Test etme dakikasi 7 dk.ya ayarlı. Degiştirmek isteyen init Dosyasını açıp şu Satırda degistirebilir: [ -e /var/bin/mcr.sh ] && /var/bin/mcr.sh M 07 "/var/script/emustarter.sh restart" & "M 07" olan yer Dakika ayarı. Istediginiz zamani ayarlıyabilirsiniz. Örneğin M 20 ayarlarsanız 20 Dakikada bir kontrol eder. Scriptde suan CCcam-2.0.9 ayarlı. Bu şekil kullanirsaniz /var/bin/ icindeki CCcamin ismi CCcam-2.0.9 olması lazim. Eğer sizin CCam'ınız başka versiyonsa mesala 2.1.4 ise emustarter.sh dosyasındaki ismini degiştirebilirsiniz. Bazi Editörlerin açtığı Dosyalar Dos Formatina cevriliyor, editlerseniz Dikkat edin (unix) Formati bozulmasın veya Ultraedit proğramını kullanarak gerekli değişikleri yapın... Installation TR: Herhangi bir FTP Proğramıyla fileleri Dreamboxda aşşagidaki gibi dizinlerin içine kopyalayın. /var/bin/mcr.sh /var/etc/init /var/script/emustarter.sh Dosyalarin hepsinin özellikleri 755 olması lazım. Dreamboxu kapatın ve yeniden calıştırdığınız zaman Script otamatikman faliyete gececektir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !