Beşiktaş'tan güncel haberler

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında ENGİN02 tarafından paylaşıldı.

1. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, Gaziantepspor karşılaşmasında riske etmediği Matteo Ferrari'nin, Galatasaray derbisinde kesin olarak forma giyeceği bildirildi.
    [SIZE=+0][/SIZE]Ferrari’nin de takıma dönmesiyle birlikte, İbrahim Toraman’ın savunmanın sağına geçeceği belirtildi. Bu arada Ekrem Dağ’ın da, tıpkı 3-0 kazanılan Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi orta sahanın solunda görev yapacağı ifade edildi. Bu arada derbi öncesinde cezalı futbolcunun bulunmaması, teknik heyeti rahatlatıyor.

2. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    İlk devredeki performansıyla takdir toplayan İsmail Köybaşı, ligin ikinci yarısında düşüşe geçti.
    [SIZE=+0][/SIZE]Sezon başında önemli bir maliyet ve büyük umutlarla transfer edilen İsmail Köybaşı, ligin ilk yarısında da parlak bir performans sergilemişti. Ancak üst üste gelen sakatlıklar sonrasında, 19 yaşındaki genç futbolcu da düşüşe geçti. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, önceki günkü Gaziantepspor sınavında ilk 11’de şans tanıdığı genç yıldız yine bekleneni veremedi. İsmail’in bu düşüşüne çare aranırken, bu futbolcunun Galatasaray derbisinde dinlendirilmesi bekleniyor.

3. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Kara Kartallar için büyük önem taşıyan Gaziantepspor deplasmanından puansız dönünce teknik heyet, oyunculara cezayı kesti...
    [SIZE=+0][/SIZE]Derbi öncesinde oyuncularının iyi dinlenmesini isteyen Mustafa Denizli maç öncesinde, “Pazar ve pazartesi izin var” demesine rağmen, mağlubiyet planları değiştirdi. Siyah-Beyazlılar’ın tatili 1 güne düşerken, derbi hazırlıklarının bugün başlayacağı kaydedildi. Beşiktaş, Ümraniye’de bugün gerçekleştireceği tek antrenmanla hazırlıklara başlayacak.

4. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Akpınar'ın annesi Nurhayat Akpınar'ın yaşamını yitirdiği bildirildi.
    Merhumenin cenazesi bugün Şişli Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda defnedilecek.

5. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Galatasaray maçlarında çok farklı bir görüntü çizen Mert Nobre, “Antep'te kaçırdığım goller için özür dilerim. Derbide oynarsam, kendimi affettireceğim” dedi.
    [SIZE=+0][/SIZE]Kritik Gaziantepspor karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olan Mert Nobre, birçok fırsat yakalamasına rağmen rakip fileleri havalandırmayı başaramamıştı. FANATİK aracılığıyla camiadan ve taraftarlardan özür dileyen Brezilya asıllı yıldız kendini savundu. Büyük stres altında olduğunu belirten Sambacı, “Takım mağlup durumdayken oyuna girdim. Bir de haftalardır yaşadığım gol sıkıntısı nedeniyle büyük bir strese girdim. Bir an önce gol atmak isterken, becerilerimi yitirdim. Kaçırdığım fırsatları kendime yakıştıramadım. Herkesten özür diliyorum ve anlayış bekliyorum” dedi.

‘Çok önemli bir sınav’
    Galatasaray derbisinin önemine de değinen Nobre, sözlerini şöyle noktaladı: Eğer üzerimde stres olmasaydı, en az iki gol atardım. Ancak önümüzde Galatasaray derbisi var. Bizim için çok önemli bir maç. Bu karşılaşmada oynarsam, atacağım gollerle kendimi affettiririm... Çünkü Galatasaray derbilerine çok daha iyi motive oluyorum ve gollerimi atıyorum.

6. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Havalimanında bir kişinin, “Bir b... yaramazsınız” sözleri, Nihat'ı çıldırttı. Taraftarın üzerine yürüyen Nihat'ı takım arkadaşları Toraman, Yusuf ve Necip zor sakinleştirdi.
    [SIZE=+0][/SIZE]Beşiktaş’ın 2-0’lık Gaziantep mağlubiyeti sonrasında takımda moraller bozuktu... Ancak havalimanında yaşanan tatsız bir olay, sinirleri iyice gerdi. Atatürk Havalimanı’nda takımın indiği sırada bir kişi, Beşiktaşlı futbolculara doğru yürüyüp, “Yazıklar olsun. Bir b... yaramazsınız” diye bağırdı. Bu sözleri duyan Nihat Kahveci adeta çılgına döndü. Transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayamayan ve moral bozukluğu yaşayan tecrübeli oyuncu, taraftarın üzerine yürüdü. “Ne diyorsun sen” diye bağıran Nihat, tepki gösteren taraftara doğru yürümeye başladı. Ama duruma el koyan Yusuf Şimşek, İbrahim Toraman ve Necip Uysal hemen Nihat’ı tuttular. Kendilerine hakaret edildiğini söyleyen deneyimli oyuncu, kendilerini görüntüleyen kameramana da çıkıştı.

7. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Gaziantepspor maçında Denizli'yle tartıştığı iddia edilen Holosko, söylentileri reddetti.
    [SIZE=+0][/SIZE]Gaziantepspor maçında oyundan çıktıktan sonra Denizli’yle hararetli bir konuşma içerisine giren Holosko’nun, hocasıyla tartıştığı iddia edilmişti. Ancak Slovak golcü duruma açıklık getirdi. Mustafa Denizli’yle tartışmadığını ve sadece bir pozisyonu anlatmaya çalıştığını dile getiren Holosko, “Maçın yüksek tansiyonu nedeniyle dışarıya öyle yansımış olabilir. Ancak kesinlikle bir tartışma yoktu. Sadece bir pozisyonda, yapmak istediklerimi hocama anlatmaya çalıştım. Kendisiyle herhangi bir sorunum yok. Böyle bir durumun olması mümkün değil” diye konuştu. Henüz gerçek kimliğine kavuşamadığını da dile getiren genç futbolcu, “Tüm hesaplarımız derbi üzerine. Galatasaray maçında yüzde 100 performansımızla oynamak zorundayız. Başka çaremiz yok” ifadesini kullandı.

8. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Zirvenin gerisindeki Beşiktaş için tek çıkış yolu var, o da derbiyi kazanmak... Mustafa Denizli'nin ilk yarıdaki 3-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrasındaki açıklamaları daha da önem kazanıyor şimdi: İnönü'deki maça şimdiden 3 puan yazıyorum...
    [SIZE=+0][/SIZE]Beşiktaş çifte şampiyonlukla kapattığı geçen senenin ardından bu sezona hiç de iyi başlamadı... Hemen hemen her maça, ‘Ya tamam, ya devam’ diyerek çıkan Siyah-Beyazlılar, yine çok kritik bir sınavla karşı karşıya. Ancak bu kez rakip oldukça zorlu. Mustafa Denizli ve öğrencileri, İnönü’de Galatasaray karşısında hem bir derbiye çıkacak, hem de şampiyonluk yarışında tutunmak için mücadele verecek. Siyah-Beyazlılar kaybetmesi halinde yarışta çok gerilere düşecek, beraberlik bile Beşiktaş’ın işine yaramayacak. İddialı açıklamalarıyla tanınan teknik direktör Mustafa Denizli için de bu maçın farklı bir önemi var. İlk yarıda Ali Sami Yen Stadı’ndaki karşılaşmayı 3-0 kaybeden Kara Kartallar’ın hocası, 90 dakikanın bitiminde şu açıklamayı yapmıştı: Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. İyi oynadık, ama kaybettik. İnönü’deki maçı kazanacağız, bundan hiç şüphem yok...

‘Kendinize gelin’
    Oyuncularını derbiye hazırlamak için motivasyon turlarına başlayan kurt hoca, dünkü yenilgi sonrasında esti, gürledi. “Böyle oynamaya hakkınız yok” diyen Denizli şöyle devam etti: Böyle kişiliksiz bir futbol görmedim. Çok geride kaldınız. Artık tüm kredinizi bitirdiniz. Oysa önümüzde daha çok maçlar var. Bundan sonra, olası her kayıp bizi şampiyonluk hedefinden saptırır... Bu arada İkinci Başkan Metin Keçeli de, teknik heyetin gereken önlemleri alması gerektiğinin altını çizdi.

9. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
    [SIZE=+0][/SIZE]Denizli, bir gazetecinin sorduğu "Siz geçtiğimiz aylarda 'bu sezon şampiyon, ligin bitimine 4 hafta kala belli olur' demiştiniz. Hala bu görüşte misiniz" sorusuna "Beşiktaş, bu ligin tayin edicisidir. Beşiktaş ne isterse o olacak" yanıtını verdi.
    Tecrübeli teknik adam, son günlerde sağlık durumu ile ilgili yapılan haberler üzerine, şunları söyledi: "Sağlığımla ilgili yapılan haberler başka haberlere benzemez. Bu konuda abartılı haber yapılması ve yanlış bilgiler verilmesi çok yanlış bir tutumdur. Çünkü bu konu sadece beni değil, çevremi ve ailemi de yakından ilgilendiriyor. Evet bir operasyon geçirdim. Ama bu operasyonun kalbimle ilgili olduğu yönünde haberler yapılıyor. Ben böbrek bölgesinden ameliyat oldum. Sağlığımla ilgili yapılan haberlerin yüzde yüz doğru olması gerekir. Şu anda bir problem var ama Ben takımın lideriyim ve liderlerin fedakarlık yapması gerekir. Yaptığımız fedakarlık çok büyük olmasa da, hayati risk içermese de bu fedakarlığı yapıyorum. Doktorlarımla sürekli temas halindeyim. Ameliyat sonrası süreci bu şekilde geçireceğim."
    Denizli, takımın genel durumu ile ilgili bir soru üzerine de şu yanıtı verdi: "Genel tabloya bakıldığı zaman, ertelenen Büyükşehir Belediyespor maçımızı oynarsak, ki ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum, Galatasaray maçını da kazanırsak, durumumuz sezonun ilk yarısının bitiminden daha iyi olacaktır."

10. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 21 Şubat Pazar günü oynanacak derbi maçın biletleri yarın satışa çıkarılacak.

BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak dev maçta ev sahibi Beşiktaşlı taraftarlara ayrılan biletler yarın saat 10.00’dan itibaren tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

internet adresinden satışa sunulacak. Ayrıca, maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak.

Derbi maç için belirlenen bilet fiyatları şöyle:
    VIP Üst B-E: 550 TL
    VIP Üst A-F: 450 TL
    VIP Alt A-F: 250 TL
    VIP Alt B-E: 320 TL
    VIP Alt C-D: 400 TL
    Numaralı Orta: 250 TL
    Numaralı Kenar: 225 TL
    Kapalı Üst: 250 TL
    Kapalı Alt: 200 TL
    Yeni Açık: 75 TL
    Eski Açık: 75 TL
    Rakip Takım (Eski Açık): 75 TL

Öte yandan BJK İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi, İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı.

İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıda, derbi maç için alınacak güvenlik önlemleri görüşüldü. Toplantıya, Beşiktaş Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Orhan Saka, Galatasaray Kulübü adına müsabaka ve dış ilişkiler müdürü Yeşim Toroslu ve güvenlik müdürü Remzi Tan ile diğer ilgili makamların temsilcileri katıldı,

Vali Yardımcısı Bakoğlu, toplantının başında yaptığı açıklamada, her iki takıma da başarılar dilerken, derbinin centilmence geçmesi ve hak edenin kazanması dileğinde bulundu.

derbi maçta 870 özel güvenlik personeli, 1900 emniyet personeli olmak üzere toplam 2770 emniyet mensubunun görev yapacağını açıkladı. Derbi maçla ilgili gerekli emniyet önlemlerinin saat 15.00'den itibaren en üst seviyede alınacağı, stat giriş kapılarının saat 16.00'dan itibaren açılacağı bildirildi. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derece alkollü olup, kendisini idare edemeyen şahıslar stada alınmayacak. Stat içindeki büfelerde içme suları pet şişede değil, plastik bardaklarda ve ağzı açılmak suretiyle satılacak. Maç bitiminde misafir Galatasaray taraftarlarının tribünde çok fazla beklememeleri amacıyla ev sahibi Beşiktaş taraftarları makul bir süre sonunda tribünlerden çıkarılacak.

Bakoğlu ayrıca, Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe ve Galatasaray'a da Lille ve Atletico Madrid maçları öncesi başarılar diledi.

Öte yandan, Turkcell Süper Lig'de 22. haftada yapılacak Kasımpaşa-Gaziantepspor ve Fenerbahçe-Bursaspor maçlarıyla, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Fransa'nın Lille, Galatasaray ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında 25 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak 2. tur rövanş maçlarında alınacak güvenlik önlemleri de toplantıda görüşüldü.

Kaynak: fanatik.com.tr

11. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Beşiktaş'ın 8 milyon Euro'luk yıldızının saha içi performansı tartışıladursun, Brezilyalı'nın eski kulübü Santos'tan şok bir iddia geldi: Tabata bizim oyuncumuzdur, çünkü Gaziantep'e satışından kasamıza giren bir para yok.

Siyah-Beyazlı ekibe geldiği günden buyana oynadığı futbolla bir türlü beklentileri karşılayamayan ve ödenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle hakkındaki tartışmalar bitmek bilmeyen Rodrigo Tabata, Beşiktaş’ın başını daha çok ağrıtacak gibi duruyor. Brezilya’da yayın yapan O’Globo gazetesi, dün 29 yaşındaki oyuncuyla ilgili ses getirecek bir iddia ortaya attı. Haberde, Sambacı yıldızın Gaziantepspor’a gelmeden önceki takımı Santos’un yeni Başkanı Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, Tabata’nın transferi konusunda eski başkan Marcelo Texeira’yı suçlayarak, yolsuzluk yapıldığını öne sürdü. Ribero, kulübün geçmişe dönük tüm hesaplarını incelediklerini, Brezilyalı futbolcunun Gaziantepspor’a satışına dair herhangi bir belgenin bulunmadığını ve kulübün kasasına böyle bir para girişinin olmadığını açıkladı. Antep’in oyuncuyu resmen renklerine bağlamak için ödemesi gereken 1,5 milyon Dolar’ın nerede olduğunun bilinmediği kaydedildi.

Kime, ne zaman sattınız?
    Bunun için Gaziantepspor’u mahkemeye veren Santos’un, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kırmızı-Siyahlı ekibe iki faks çekerek, paranın ne zaman ve kime ödendiğine dair resmi belge talebinde bulunduğu ifade edildi.

A Tribuna adlı gazeteye konuşan Santos Asbaşkanı Norberto Moreira da Silva da, Tabata’nın kendi oyuncuları olduğunu öne sürerek, “Tabata hâlâ Santos’un oyuncusudur. Eğer bunun aksini iddia eden varsa, FIFA nezdinde ispatlamak zorunda. Çünkü Santos’un bir ücret almış olması gerekiyor” ifadesini kullandı. Başkan Riberio şimdi Türkiye’den fakslarına gelecek cevapları beklediklerini ve bunun ışığında kamuoyunu aydınlatacaklarını belirtti. Gaziantep’i dava eden Brezilya kulübünün hukuki zeminde haklarını sonuna kadar arayacağı öğrenilirken, olayla herhangi bir dahli olmayan Beşiktaş’ın ne gibi bir tavır alacağı ise merakla bekleniyor.

Kaan Bora

12. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Galatasaray maçıyla dönüş yapacak olan İtalyan savunmacı, 'Ne Jo Alves, ne Ronaldo... Kim oynarsa oynasın bir sıkıntımız olmaz' iddiasında bulundu.

Sakatlıktan çıkan Matteo Ferrari, önümüzdeki pazar günü oynanacak Galatasaray derbisiyle sahalara dönüş yapacak. İtalyan oyuncu, “Gaziantepspor maçında da oynamak istediğimi söyledim, ancak derbinin önemini belirtip bunu geri çevirdiler. Galatasaray maçında sahada olacağım... Herkes bana ‘Jo oynuyor, savunmada sıkıntı olur mu’ diye soruyor. Jo Alves ya da Ronaldo, yani kim oynarsa oynasın bizim açımızdan sıkıntı olmaz. Her rakibe karşı saygılıyız. Ancak kazanıp şampiyonluk yolundaki iddiamızı son maça kadar sürdürmek ve kupayı kaldırmak istiyoruz. Tek düşüncemiz bu. Başaracak gücümüz de var, inancımız da” yorumunda bulundu.

Özel maske ile oynayacak
    Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncu, ilk yarının son haftasında 3-2 yenildikleri Bursaspor maçında takım arkadaşı Michael Fink ile çarpışmış ve göz kemiği tabanında kırık oluşmuştu. Matteo Ferrari, bir süre özel maske ile oynayacak.

13. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Denizli'nin operasyon geçirmesine karşın takımı yalnız bırakmadığını belirten Kaptan İbrahim Üzülmez, 'Biz ise kılımız dönse sakatım diye sorun yaratıyoruz' dedi.

Siyah-Beyazlı ekibin kaptanı İbrahim Üzülmez, son dönemde alınan kötü sonuçlarda futbolcular olarak kendilerini büyük rolü olduğunu söyledi. Mustafa Denizli’ye yapılan eleştirilere bir anlamda katılmadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, “Mustafa hoca operasyon geçirdi. Dinlenmesi gerekirken büyük fedakarlık yapıp takımın başında yer aldı. Biz ise kılımız dönse ‘sakatım’ diye problem yapıyoruz. Bu açıdan baktığımızda bizlere, hepimize yazıklar olsun. Hocamız kadar özverili olamadık. Gaziantep’te bu durumu düşünüp varımızı yoğumu ortaya koyup kazanmamız gerekiyordu. Ama ne oldu, biz de tam olarak anlamadık” dedi.

‘Kimsenin yüzüne bakamayız’
    İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçıyla ilgili olarak da, “Gerçek anlamda bir final maçına çıkacağız. Rakibimizin de kazanmak zorunda olduğu bir maç. Ancak biz kaybedersek, şampiyonluk yarışında büyük yara alarız ve açıkçası ondan sonra da kimsenin yüzüne bakamayız. Bu nedenle taraftarımıza şimdiden sesleniyorum; skor en olursa olsun bizlere son dakikaya kadar destek olsunlar, bu maça kazanacağız” iddiasında bulundu.

Orhan Yıldırım

14. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen çift kale maçta önce Tomas Sivok, Mert Nobre'ye dirsek attı.

İkili arasındaki gerginlik kısa sürdü. Top çalışmasında ise bu kez Necip, Serdar Özkan’a sert girince tartışma çıktı. Bunun üzerine teknik ekip, genç Necip’i çift kale maçlarda daha dikkatli olması konusunda uyardı. Denizli, Galatasaray maçında oynatacağı Ferrari ile bir süre görüştü. İtalyan, arkadaşları soyunma odasına gittikten sonra özel olarak ekstra bir çalışmaya tabi tutuldu.

15. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Yeniden seçilen Başkan Yıldırım Demirören'in yönetimine girmeyip, yerine CEO'su Alaaddin Aykaç'ı veren Azeri işadamı Mansimov, Galatasaray derbisi için kesenin ağzını açtı.

Siyah-Beyazlı yönetim, galibiyet için 25’er bin TL dağıtmayı düşünürken, Mansimov’un da bu ilave olarak 25 bin Dolar vereceği belirtildi.

16. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Matteo Ferrari'nin sahalara dönüşüyle birlikte Beşiktaş derbiye farklı bir kadroyla çıkacak.

Savunmanın ortasını Tomas Sivok-Ferrari ikilisine teslim edecek olan Mustafa Denizli, İbrahim Toraman’ı sag beke kaydıracak. Bu durumda da, son Gaziantepspor maçında beklenenden uzak bir görüntü çizen Ekrem Dağ’a, büyük bir sürpriz olmazsa kulübe yolu gözükecek.

17. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Sakatlığı sonrasında antrenmanlara katılmayan ve izinsiz olarak Antalya kampında yer almayan Batuhan, teknik heyet ve yönetimin isteğiyle A2 takıma gönderilmişti. Dün ilk kez A2 takımla sahaya çıkan Batuhan, Beşiktaş’ın Boluspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol birden attı. Siyah-Beyazlılar’ın diğer sayısı, Ömer Faruk’tan geldi.

18. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda Siyah-Beyazlılar’ın ısınma hareketlerinin ardından pas ve şut çalışması yaptığı kaydedildi. Günün tek çalışması, yapılan çift kale maçla sona erdi ve Kara Kartallar kampa girdi. Beşiktaş’ta derbi öncesinde sakat ve cezalı bulunmuyor.

19. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Kartal'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'nun ocak ayında Başkan Yıldırım Demirören'le görüşüp, “Sizden başkasıyla konuşmam. Bugüne kadar verilen sözler tutulmadı. Eğer böyle devam edecekse FIFA'ya gidebilirim” dediği öğrenildi.
    [SIZE=+0][/SIZE]İkinci Del Bosque vakasını yaşamak istemeyen Başkan’ın da bu krizi Emin Önal’a devrettiği bildirildi. Devreye giren Önal’ın, Delgado’yla görüştükten sonra işi tatlıya bağladığı ve krize son noktayı koyduğu ortaya çıktı.

20. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    [SIZE=+0][/SIZE]Takımın çok iyi durumda olduğunu ve Galatasaray’ı devireceklerini belirten Sambacı, “İdmanlarda çok iyi çalıştık ve rakibi ezberledik. Ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Orta sahadan 3 tane gol pası gelsin, en az ikisini atarım. Takım oyunu çok önemli. Doğrusu derbide golleri kim atar bilmiyorum, ama kazanan taraf biz olacağız” diye konuştu. Tabata’nın takımı taşıyacağını belirten Bobo, “Onun bu derbide patlama yapacağına inanıyorum. Tıpkı Gençlerbirliği maçında olduğu gibi sahneye çıkacak ve karşılaşmanın kaderini değiştirecek” yorumunu yaptı.

Sayfayı Paylaş