Beşiktaş'tan güncel haberler

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında ENGİN02 tarafından paylaşıldı.

1. tolga31442

tolga31442 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0

CSKA Moskova deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefleyen teknik direktörümüz Denizli, Bobo-Nobre ikilisini forvette denedi. Rusya’ya gidecek takım kadrosunu 20 kişiyle sınırlayan Denizli, götürdüğü futbolculardan ikisini de tribüne yollayacak.

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, CSKA Moskova'dan galibiyetle dönecek bir kadroyu sahaya sürmeyi hedefliyor. Hazırlıkların İstanbul ayağını dün sabah yapılan antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlı ekibin, sürpriz bir şekilde çift forvet denediği öğrenildi. Mustafa Denizli'nin son idmanda Nobre ve Bobo'ya aynı anda görev verdiği vurgulandı.

Manchester United karşısında Bobo'yu ilk on sekize almayan Denizli'nin, Moskova'daki karşılaşmadaki forvet sayısının kararını yarın yaptıracağı son idmandan sonra vereceği bildirildi.

Bu arada CSKA Moskova'nın lig maçını izleyen Antrenör Tayfur Havutçu'dan son bilgileri alan Denizli'nin orta sahayı kalabalık tutacak taktik varyasyonları denediği öğrenildi. Siyah - beyazlı takımın dün sabah basına kapalı yapılan antrenmanında futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaparken Yusuf'un kademeli olarak idmanlara katıldığı vurgulandı.

Antrenmanı yarım sahada çift kale maçla bitiren Teknik Direktör Mustafa Denizli daha sonra kamp kadrosunu açıkladı. Erhan, Erkan, Batuhan, Rıdvan ve Necip Rusya'ya götürülmezken, siyah - beyazlı takımda 20 futbolcu Moskova'ya gidecek. Mustafa Denizli burada yaptıracağı iki idmanın ardından ilk on sekize almayacağı iki ismi netleştirecek.
    Kaynak: Milliyet

2. tolga31442

tolga31442 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0

Bir yandan CSKA Moskova maçına hazırlanan Beşiktaşımız, diğer yandan gruptaki diğer rakiplerini de yakından takip ediyor.

Bir yandan CSKA Moskova maçına hazırlanan Beşiktaşımız, diğer yandan gruptaki diğer rakiplerini de yakından takip ediyor.

Manchester United ve Wolfsburg'taki tüm gelişmeleri izleyen teknik direktör Mustafa Denizli ve kurmayları, Old Trafford'taki maçtan ev sahibi Manchester United'ın galibiyetle ayrılmasını istiyor. Böylece ilk maçını kazanan Wolfsburg da grupta puan kaybı yaşayacak ve Beşiktaşımız da CSKA'yı yenerse averajla ikinci sıraya yükselebilecek.
    Kaynak: Fanatik

3. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Basketbolda 25. Erkekler Teknosa Türkiye Kupası Elemeleri (A) Grubu'ndaki son maçında Antalya Kepez Belediyesi'ni yenen Beşiktaş Cola Turka'da, antrenör Burak Bıyıktay, ''En kuvvetli gruptan finallere çıktığımız için mutluyuz'' dedi.

Burak Bıyıktay, maçtan sonra yaptığı açıklamada, bugün değişik bir karşılaşma yaşandığını belirterek, ''En kuvvetli gruptan finallere çıktığımız için mutluyuz. Grubun zorlu olduğu oynanan maçlarda da gözüktü. Kaybedenin üzüleceği bir gündü. Attığımız son saniye basketiyle Antalya Kepez Belediyesi 1 sayıyla elendi. Onlar da üzülmüştür'' dedi.

Bıyıktay, Chatman'in son saniyede attığı 3 sayılık basket hakkında da, ''Biz, son molayı aldığımızda yapacağımız savunmayı anlattık. Galip gelmek bize yetiyordu. Ama oyuncularım herhalde bilmiyordu. Başka takımlar bizi ilgilendirmiyor'' diye konuştu.

Antalya Kepez Belediyesi Antrenörü Tab Baldwin ise maçtan sonra basın toplantısına katılmadı.

4. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Basketbolda 25. Erkekler Teknosa Türkiye Kupası elemeleri (A) Grubu'nun son maçında Beşiktaş Cola Turka, Antalya Kepez Belediyesi'ni 91-85 yendi.

Maça kötü başlayan Beşiktaş Cola Turka karşısında maça 9-0'lık bir seriyle giren Antalya Kepez Belediyesi, ilk periyotta farkı 15 sayıya (27-12) dek çıkardı. Ancak 2. periyotta toparlanan Beşiktaş Cola Turka'nın Chatman'in 3 sayılık basketiyle 40-38 öne geçtiği müsabaka, daha sonra başa baş mücadeleyle sürdü.

Karşılaşmanın son 1 dakikasına 86-83 önde giren Beşiktaş Cola Turka, son saniyede Chatman'in attığı 3 sayılık basketin ardından müsabakadan 91-85 galip ayrıldı.

Chatman'in 3 sayılık basketiyle, sayı averajıyla kupadan elenen Antalya Kepez Belediyesi oyuncuları, Chatman'a tepki gösterdiler.

Bu sonucun ardından 3 takımın da aynı puana ulaştığı (A) Grubu'nda 3'lü averajla Beşiktaş Cola Turka ve Efes Pilsen, 8'li finallere yükselme hakkını elde ettiler.

Grupta oluşan son puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G M A Y P

----------------------------------------------

1-Beşiktaş Cola Turka 3 2 1 274 223 5

2-Efes Pilsen 3 2 1 249 226 5

3-Antalya Kepez Bld. 3 2 1 257 261 5

4-Oyak Renault 3 0 3 176 256 3

Salon: Karşıyaka

Hakemler: Serkan Emlek xxx, Zafer Yılmaz xxx, Turgut Işık xxx

Beşiktaş Cola Turka: Muratcan xx 4, Newley xxx 22, Baxter xx, Chatman xxx 26, Cevher xxx 16, Flecer xxx 11, Engin xxx 8, Haluk xx 2, Adem xx 2

Antalya Kepez Belediyesi: Stanojeviç xxx 23, Cüneyt xx 11, Gordon xxx 29, Ersin xx 3, Buckman xx 7, Fatih xx 6, Barış x, Erdem xx 6, Bora x

1. Periyot: 15-27

Devre: 43-40 (Beşiktaş Cola Turka lehine)

3. Periyot: 62-60

5. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Galatasaraylı olan Bakan Yıldırım, Hasan Arat'a bu soruyu yöneltti.

Beşiktaş’ın önemli isimlerinden Nevzat Demir’in babası Yusuf Demir’in cenaze töreni, camianın önemli isimlerini buluşturdu.

Yaklaşık 4 ay kalan kongre süreci öncesi, törende ilginç diyaloglar yaşandı. GAZETE HABERTÜRK'ün haberine göre, bunlardan en şaşırtıcı olanı ise Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile eski başkan adayı Hasan Arat arasındaki konuşmaydı.

Hasan Arat, Ulaştırma Bakanı’na “Efendim. 2 yeni Şehir Hatları vapurunu hizmete soktunuz. Bunlardan birinin ismi Beşiktaş olamaz mı?” diye öneride bulundu. Bakan Yıldırım ise buna gülerek “Hasan Bey, zaten her yer Beşiktaş. Benim çocuklarımda Beşiktaşlı. Siz bana kongreden, Beşiktaş’ın durumundan haber verin. Ne olacak Beşiktaş’ın hali?” diye sordu. Bunun üzerine Arat, gelişmelerin üzüntü verici olduğunu söyleyerek “Hepimiz bu duruma çok üzülüyoruz.Maalesef Süleyman Seba’dan sonra böyle oldu. Önümüzde kongre var. Beşiktaş’a hayırlı olacağını düşünüyorum. Beşiktaşlılar’ın yanlışları gördüğüne inanıyorum. Beşiktaş camiası bu değildi, hepimizin elbirliği ile kulübü bu noktadan düzlüğe çıkarmamız gerek. Ama dediğiniz gibi durumiyi görünmüyor” yanıtını verdi.

"AMAN DİKKAT EDİN"

Bakan Binali Yıldırım, Hasan Arat’ın bu sözleri üzerine “Herkes böyle camialarda taşın altına elini sokmalı. Beşiktaş tüm Türkiye’nin kulübü. Aman dikkat edin. Kimseçilecekse o başkana destek olun” nasihatında bulundu.

6. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Kulübü eski yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra, kulübün yıllarca fahri avukatlığını yapan, Divan Kurulu üyelerinden Necati Toker, vefat etti.

Necati Toker'in cenazesinin, 14 Ekim Çarşamba günü Şişli Camii'nden öğle namazına müteakip kaldırılarak, Yalova Armutlu Mezarlığı'na defnedileceği bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten vefat nedeniyle yapılan açıklamada, ''Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz'' denildi.

7. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı, Efes Pilsen'in eski oyuncularından Ermal Kurtoğlu ile ilgileniyor.

Siyah-beyazlı ekibin antrenörü Burak Bıyıktay, Ermal ile ilgilendiklerini ifade ederek, ''Ancak şu anda netleşen bir şey yok. Sadece oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz'' dedi.

Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı, Efes Pilsen'in eski oyuncularından Ermal Kurtoğlu ile ilgileniyor.

Siyah-beyazlı ekibin antrenörü Burak Bıyıktay, Ermal ile ilgilendiklerini ifade ederek, ''Ancak şu anda netleşen bir şey yok. Sadece oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz'' dedi.

Bıyıktay, oyuncunun transferinin yarın ya da çarşamba günü netlik kazanabileceğini bildirdi.

8. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, siyah-beyazlı taraftarlara hak ettikleri mutluluğu yaşatacaklarını söyledi.

Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, Denizlispor maçında yaşanan olayların ve sıkıntının Kasımpaşa ile oynayacakları karşılaşmaya yansımayacağını ileri sürdü.

O dönemin artık geride kaldığını ifade eden deneyimli teknik adam, ''Taraftarımıza içerde ve dışarıda hak ettiği mutluluğu yaşatacağız'' dedi.

Denizli, ligin uzun bir maraton olduğunu kaydederek, ''Bu yarışta rakiplerimiz var. Bizim yaşadığımız puan kayıplarını her takım yaşayabilir. Bu köprünün altından daha çok sular geçer'' diye konuştu.

''KADRODA EKSİLME OLACAK''

Mustafa Denizli, devre arasında takıma takviye yapıp yapmayacakları sorusuna, ''Devre arası için araştırdığımız bir futbolcu yok. Transferi konuşmak için daha çok erken. Bu kadrodan eksilme olacağı kesin ama gelecek olacak mı, şu an için bilemeyiz. Futbolcu arayışında değiliz'' diye yanıt verdi.

Bu sezon en çok hangi maçta üzüldüğü sorusu üzerine de Denizli, ''En çok CSKA Moskova maçında üzüldüm'' dedi.

''TERİM'İ EN İYİ BEN ANLARIM''

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Ermenistan maçı sonrası görevi bırakacağının hatırlatılması üzerine de Denizli, şöyle konuştu:

''Fatih Terim'in ruh halini en iyi ben anlarım. Neden istifa ettiği, yanlış mı doğru mu konularında bir şey söyleyemem. Kendisi en iyi kararı alır. Ben Estonya'nın Bosna-Hersek'i yeneceğini düşünüyordum ama yanıldım. Böyle elenmek üzücü oldu.''

Denizli, milli takımın 2008 Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olduğunu belirterek, ''Başarılı turnuvaların ardından bu tür şeyler yaşanabilir. Bunu Avrupa'nın diğer ülkeleri de zaman zaman yaşıyorlar'' şeklinde konuştu.

BELÇİKA MAÇI

Mustafa Denizli, milli takımın Belçika ile oynadığı maçla ilgili olarak da, ''O maçta takımın başında kim olursa olsun, hangi futbolcu oynarsa oynasın bundan farklı olmazdı. O günkü psikoloji kolay bir psikoloji değildi. Ama bu durumu kimse dile getirmiyor'' diye konuştu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KONUSU

''Milli takımın başına yerli mi, yabancı mı teknik direktör gelmeli?'' sorusuna Denizli, ''1950'li yıllardan sonraki milli takım çizgisine baktığımızda hangi antrenörün döneminde neler yaşandığı net olarak görülmüştür. O tabloya baktığımızda yerli mi, yabancı mı teknik adamın nasıl bir başarı kazandırabileceğini görebiliriz'' cevabını verdi.

KENDİSİNE TEKLİF GELİRSE

Mustafa Denizli, milli takım için kendisine bir teklif gelmesi durumunda nasıl davranacağının sorulması üzerine, ''Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetimi işini çok iyi yapan profesyonel kişilerdir. Beşiktaş'ın başında 24 saatini geçiren birine böyle bir teklif yapılacağını düşünmüyorum. Bazen zamanım Beşiktaş'a yetmiyor bile'' diye konuştu. :rotfl:

9. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlılar kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmanın son bölümünde de Denizli, futbolcularına yarı sahada çift kale maç oynattı.

Çalışmaya milli takım kamplarında bulunan futbolcular, sağ ayak bileğinde ağrıları olan Serdar Özkan ile sakatlıkları süren ve tedavileri devam eden Holosko ile Delgado katılmadı.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürecek.

10. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

HürriyetSpor'un haberine göre; Denizli, ilk olarak milli takımın 2010 dünya kupası finallerine gidememesi ile ilgili görüşlerini dile getirdi. 1998 dünya kupası öncesi kendisinin de milli takım teknik direktörüyken böyle bir süreç yaşadığını ve o dönem gruplarda Hollanda'dan 5 puan alınmasına rağmen dünya kupasına gidelemediğini hatırlatan Mustafa Denizli; "Ben Estonya'nın Bosna Hersek'i yenebileceğini düşündüm ama yanıldım. Milli takımımımızn ne yapacağından çok rakibin ne yapacağı önem taşıyordu ama Estonya-Bosna hersek'e çelme takamadı. Bosna Hersek'ten bu grupta 5 puan almamıza rağmen Dünya Kupasına gidemememiz olayı daha da üzücü hale getiriyor. 1998 Dünya kupası öncesi ben de milli takımın başındayken Hollanda ile böyle bir şey yaşamıştık. O dönemde Hollanda'dan 5 puan almamıza rağmen gidememiştik. Belçika maçının kaybedilmesi de çok doğaldır. O şartlarda o piskolojide maç kazanmak imkansız bir hal alabilir. Bu durumu yüksek sesle dile getirmlek lazım ve futbolcuların üzreni çok gitmemek lazım"

Denizli ayrıca Belçika maçında Fatih Terim ve Türk taraftarlar arasında yaşanan sözlü sataşmaya da değinerek "Türk futboluna böyle başarılar kazandırmış bir isime yapılan bu durum son derece ayıptır" dedi.

11. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Kulübü'nün mobil iletişim hizmetini yapacak Kartalcell'in tanıtımı, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in de katılımıyla yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Beşiktaş Kulübü, sanal operatörlük hizmeti öncesinde Kartalcell ile siyah-beyazlı renklere gönül verenlere yönelik mobil iletişim hizmeti sunmaya başlayacak.

Swissotel'de gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany ve Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ile siyah-beyazlı kulübün yöneticileri ve futbolcular katılacak.

12. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Kulübü'nün eski başkan adaylarından Nevzat Demir, 2 gün önce ölen babasının ardından annesini Fatma Demir'i de kaybetti.

Demir'in, 2 gün arayla anne ve babası vefat ederken, siyah beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, ''Camiamızın değerli isimlerinden Nevzat Demir'in babasının kaybının hemen ardından, kıymetli annesi Fatma Demir'i de kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, Nevzat Demir'e, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Fatma Demir'in cenazesi bugün ikindi namazının ardından Yeniköy Çarşı Merkez Camii'nden kaldırılacak.

13. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların kondisyon ve pas çalışmalarının ardından yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları bildirildi.

Antrenmana, milli takım kamplarında bulunan futbolcular ile sakatlıkları süren ve tedavileri devam eden Holosko ile Delgado'nun katılmadığı belirtildi.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek.

14. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Kulübü'nde 2010 yılı Ocak ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi eski yöneticilerden Murat Aksu, 15 Ekim Perşembe günü İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek.

Murat Aksu'nun basınla ilişkilerini yürüten şirketten yapılan açıklamada, Aksu'nun, BJK Plaza'daki Divan Kurulu Salonu'nda düzenleyeceği basın toplantısında genel kurulla ilgili açıklamalarda bulunacağı bildirildi.

Murat Aksu'nun, toplantıda olağan genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.

15. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Futbol Takımı kaptanı İbrahim Üzülmez, siyah-beyazlı taraftarların son dönemdeki protestoları bir kenara bırakarak Kasımpaşa maçında takımın yanında yer alacaklarına inandığını söyledi.

İbrahim Üzülmez, ''Protestolar olmuştur. Herkesin düşüncesine saygı duyuyoruz. Ama artık herkesin takımın yanında yer alması lazım. Taraftarımızın bize vereceği destekle başarılı sonuçlar alarak yükselişe geçmek istiyoruz'' dedi.

İbrahim, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve milli futbolculara Belçika maçında gösterilen tepkilerle ilgili soru üzerine de, ''Türk futboluna değer katan kişilere hepimiz sahip çıkmalıyız. Tepkiler olacaktır, ama suçu bireysel olarak bazı kişilere yüklememek gerekir. Futbol bir takım oyunudur'' görüşünü dile getirdi.

İBRAHİM TORAMAN: ''BU DURUMU ATLATACAĞIZ''

İbrahim Toraman ise takımların nasıl iyi günleri oluyorsa zaman zaman sıkıntılı günler de geçirebileceğini söyledi.

Beşiktaş'ın sıkıntılı bir dönem geçirdiğini anlatan İbrahim Toraman, ''Bunu atlatacağımızı düşünüyorum. Önemli olan birlik ve beraberliğin sağlanması. Şampiyonluk yarışında yine iddialı duruma geleceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Taraftarların protestosuyla ilgili soruya İbrahim, ''Protestolar herkesi etkiler. Taraftarımızın sağduyulu davranacağını düşünüyorum. Beşiktaş taraftarı her zaman, iyi günde de kötü günde de takımının yanında olmasıyla bilinir. Taraftarımız her zamanki gibi bize yine destek verecektir. Biz de onlardan aldığımız güçle iyi sonuçlar alacağız'' şeklinde yanıt verdi.

İbrahim Toraman, sakatlığının tamamen düzeldiğini ve oynayabilecek duruma geldiğini kaydetti.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in istifasıyla ilgili olarak da İbrahim Toraman, ''Hak ettiğimi düşündüğüm, ama milli takıma çağrılmadığım dönemde görüşlerimi açıklamıştım. Şimdi görevi bıraktıktan sonra konuşmanın doğru olmayacağını düşünüyorum'' diyerek yorum yapmaktan kaçındı.

16. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğine giden Beşiktaş Kulübü'nün taraftarlarına yönelik mobil hizmetleri resmi olarak KARTALCELL markası ile hayata geçti.

''Konuşuyorsak aşkımızdan'' sloganıyla taraftarlara sunulacak olan KARTALCELL taraftar hattının tanıtımı Swissotel'de düzenlenen bir törenle yapıldı.

Tanıtım toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany, Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, Avea Segment Yönetim Direktörü Tunç Berkman, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolcular, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Burak Bıyıktay, diğer şubelerin kaptan ve yöneticileri katıldı.

KARTALCELL taraftar hattı bugünden itibaren taraftarların kullanımına sunulurken, siyah-beyazlı kulüp bu projede orta vadede 200 bin aboneye ulaşmayı hedefliyor.

-SOĞANCIOĞLU, TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ-

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, taraftarın KARTALCELL'e verecekleri destekle bu alanda da kendilerini göstereceklerini söyledi.

Kulüplerin, sportif başarılarının devamı için gelir getirici faaliyetleri artırmak ve yeni projeler oluşturmak durumunda olduğunu kaydeden Soğancıoğlu, bugüne kadar gerçekleşen diğer projeler gibi KARTALCELL projesinin de bunlardan biri olduğunu ifade etti.

Soğancıoğlu, GSM operatörü Avea ile işbirliğine giden Beşiktaş Kulübü'nün, KARTALCELL markasını yaratarak taraftarın hizmetine sunduğunu belirterek, ''KARTALCELL'li olan Beşiktaş taraftarı özel avantajlarla hem daha çok konuşacak, hem de Beşiktaş Kulübü'nün gelirlerine katkıda bulunacaklardır. Avea'nın oluşturduğu katma değerli servisler sayesinde özel içerikler ve güncel bilgiler Beşiktaş taraftarının hizmetine sunulacaktır'' diye konuştu.

-HEDEF 200 BİN ABONE-

KARTALCELL'İN bugün itibariyle geniş bir bayi ağı ile Avea bayileri, yetkili Türk Telekom bayileri ve yetkili Kartal Yuvası mağazalarında taraftarlara sunulmaya başlandığını kaydeden Soğancıoğlu, şöyle konuştu:

''KARTALCELL tarifelerinden yararlanmak isteyen taraftarlarımız, faturalı veya faturasız hat seçeneklerini tercih edebileceklerdir.

Bu projede öncelikli hedefimiz, orta vadede 200 bin abone sayısını geçmektir. Beşiktaş taraftarı Türkiye'nin güçlü taraftarıdır ve bu alanda da gücünü gösterecektir. Bu projeyle kulüpsever kimliğini yaşatmaya devam eden Beşiktaşlılarımız tek bir aşkla, Beşiktaş aşkıyla KARTALCELL'le konuşarak kulüplerine sevgilerini, yapacakları katkıyla bir kez daha göstereceklerdir. Önemli miktarda gelir getireceğine inandığımız bu projenin, Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyoruz.''

-AVEA GENEL MÜDÜRÜ AKDEMİR-

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ise Avea olarak, spora, özellikle de futbol alanında kulüplere destek vererek Türk futbolunun gelişmesine katkıda bulunduklarını ifade ederek, ''Bu paralelde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımı'nın 5 sezondur sponsoruyuz. Şimdi de güçlü altyapımız sayesinde hayata geçirdiğimiz mobil telekomünikasyon işbirliği modelimiz ile siyah-beyaz renklere gönül verenlere hizmet sunmaya başlıyoruz'' diye konuştu.

Bu model sayesinde Beşiktaş Kulübü'nün Avea'nın güçlü altyapısı üzerinden, taraftarlarına kendi markasıyla kaliteli mobil iletişim hizmeti sunacağını belirten Akdemir, tarifelerle ilgili bilgiler verdi.

-FENERBAHÇE 60, GALATASARAY 35 BİN ABONEDE-

Avea Segment Yönetim Direktörü Tunç Berkman ise konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Zamanlamanın doğru olup olmadığı sorusuna Berkman, ''Daha önce 3 kulüple bu anlaşmayı yapmıştık. Beşiktaş'ın bir avantajı var. Diğer kulüplerle belli bir öğrenme süreci yaşadık. Şu andaki tarife en rekabetçi tarife olacak. Çok hızlı bir şekilde Beşiktaş'ın diğer kulüplerin satış seviyesine gelecektir'' diye konuştu.

Berkman, KARTALCELL'in yaklaşık 1,5-2 yıl içinde 200 bin aboneye ulaşmasını beklediklerini, bundan da kulübün 1 veya 1,5 milyon dolar gelir elde edeceğini söyledi.

Diğer kulüplerin satış rakamlarının sorulması üzerine de Berkman, Fenerbahçe'nin 60 bin, Galatasaray Kulübü'nün ise 35 bin aboneyi aştığını, Trabzonspor'un ise 15 bin aboneye ulaştığını ifade etti.

-İLK KART BAŞKAN DEMİRÖREN'E-

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir tarafından KARTALCELL'in ilk sim kartı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e verildi ve ardından sözleşme imzalandı.

İmza töreni sırasında futbolcular, teknik heyet, yöneticiler, şubelerin kaptan ve yöneticileri de sahneye çıkarak masanın arkasında durdu.

-REKLAM FİLMİ GÖSTERİLDİ-

Sunuculuğunu dizi ve tiyatro oyuncusu İlker Ayrık'ın yaptığı toplantıda, KARTALCELL için hazırlanan mevcut futbolculardan İbrahim Üzülmez, Nihat Kahveci, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Filip Holosko'nun yanı sıra, Beşiktaş'ın efsane futbolcuları Metin Tekin, Sergen Yalçın, İlhan Mansız, Pascal Nouma ve Les Ferdinand'ın rol aldıkları reklam filminin tanıtımı da gerçekleştirildi. İlhan Mansız'ın Almanya'dan, Pascal Nouma'nın Fransa'dan gelerek rol aldıkları, Ferdinand'ın Londra'da çekiminin yapıldığı reklam filmi, bu geceden itibaren televizyonlarda ekrana gelecek.

Basın toplantısında, Birol Can tarafından söz ve müziği yapılan KARTALCELL marşı dinlenirken, KARTALCELL maskotu da konuklarla yakından ilgilendi.

17. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son dönemlerde siyah-beyazlı tribünlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak, ''Bu tribünler temizlenmeli'' dedi.

KARTALCELL'in Swissotel'deki tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan başkan Demirören, öncelikle bu projenin Beşiktaş'a hayırlı olmasını ve taraftarın bu projeye sahip çıkmasını istedi.

Daha sonra, son dönemde kendisine yapılan eleştirilere değinen Yıldırım Demirören, ''Son zamanlarda Beşiktaş'ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum'' diye konuştu.

18. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ev sahipleri "Evimizi kötü kullandı, borcunu ödemedi" diyerek dava açtı. Kulüp, kabarık faturaya itiraz etti.

Kartal’ın bu sezonki golsüz golcüsü Bobo ev konusunda dertlimi dertli. 2006’da Acarkent’te oturmaya başladığı villayı çatıdan ve borudan su aktığı gerekçesiyle tahliye eden Brezilyalı golcü için dava açıldı. Bobo, 4 bin 500 dolara kiraladığı villada su sızıntısından dolayı oturulamaz duruma geldiğini kanıtlamak için Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu.

Htspor'un haberine göre, 30 Nisan 2007’de yapılan tespit sonucu, borulardan ve çatlak duvarlardan su sızdığı, evin bu nedenle kullanılamaz duruma geldiği sonucuna varıldı. Ev sahipleri Serkan Duran ve Ömer Avşaroğlu’na yollanan ihtar mektubunun ardından, Bobo evi tahliye etti. Ev sahipleri ise yapılan tespiti yeterli bulmayarak yeniden tespit yapılmasını istedi.

İncelemelerin ardından, evde bulunan dolap, zemin parke ve demirbaş eşyaların kiracıya temiz olarak teslim edildiği ancak kiracının oturduğu süre boyunca evi kötü kullandığı için eşyaların tahrip olduğu sonucuna varıldı. 4 aylık (2007 Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz) kira bedeli olan 18 bin dolar borca ek olarak 25 bin liralık da tazminat davası açıldı. Bobo’nun kefili Beşiktaş Kulübü olduğu için 18 bin dolar ve 25 bin liralık tazminatın ödenmesi için kulübe yazı gönderildi. Ancak Beşiktaş Kulübü, Bobo’nun tahliye raporuna dayanarak emre itiraz etti. Dava, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek.

KÖPEĞİ DE BAŞA BELA OLMUŞTU

Bobo bu evden sonra taşındığı Acarkent’te ikinci ev için de ev sahibiyle icralık olmuştu. Brezilyalı golcünün köpeği 4 katlı villada bulunan birçok eşyaya zarar verdiği için ev sahibi Bobo’ya 35 bin liralık zararı karşılaması için dava açmış, bu rakam fazla bulununca 20 bin lirada anlaşma sağlanmıştı.

19. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi (B) grubunda 21 Ekim'de Vfl Wolfsburg takımıyla deplasmanda yapacağı maç için İstanbul'dan bilet almak isteyen taraftarlar, 15-16 Ekim tarihlerinde Akaretler'deki kulüp binasından bilet temin edebilecekler.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, İstanbul'daki taraftarların, biletlerini 15-16 Ekim'de saat 10.00-18.00 arasında Akaretler'deki kulüp binasından alabilecekleri kaydedildi.

Bilet almak isteyen taraftarların, yanlarında bir adet pasaport fotokopisi getirmeleri gerektiği, bilet fiyatlarının da 28 ve 63 avro olduğu ifade edildi.

20. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Beşiktaş Kulübü'nde 2010 yılı Ocak ayında yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi eski yöneticilerden Murat Aksu, yarın İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek.

Aksu, BJK Plaza'daki Divan Kurulu Salonu'nda düzenleyeceği basın toplantısında genel kurulla ilgili açıklamalarda bulunacak.

Murat Aksu'nun, toplantıda olağan genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.

Sayfayı Paylaş