merhaba başaka bir makinayla denedim herşey normal yazılımdan kaynaklanan bir problem şimdi ne yapmalıyım yardım edermisiniz ltf
dostum yazılımımı başka makineyle denedin herşey normal diyorsun tam anlamadım nasıl oldu anlatırmısın?
hayır yazılımı başka makinayla denedim demedim sorunu ne olduğunu bilmediğimden başka bir makinayla denediğimde sinyal seviyesi ve kalitesi normal demek istedim kullandığım acıko 322x burdan yüklediğim yazılımdan sonra sinyal ve kalite seviyelerinde kendiliğinden düşme ve çıkma olmaya başladı ben şimdi ne yapmalıyımki demek istedim
yanluş anlamayın ltf daha öncede bir çok kez yazılım yükledim buradan herhangibi bir problemle karşılaşmadım yazılım veren arkadaşların emeğine saygısızlık gibi anlamayın emeği geçen herkese teşşkürler
dostum sorunu tam bilsek tabiki yardımcı olmaya çalışırız eger gerçekten yazılımdaysa başka bir yazılım koyacagım şimdi onu dene bakalım.
sorun ben uzun süredir metadream yazılım kullandım sonra dream soft yükledim buradan 2 saat sonra sinyal seviyesinde ve kalitesinde oynamalar olmaya başladı ben önceleri LNB veya başka bir neden sandım taki başka bir makinayla denediğimde sorunun yazılımdan kaynaklandığını anladım bunun üzerine metadream editlenmemeiş yazılımını yükledim oda olmadı sonra1.30 dream soft orjinal yazılımını yükledim oda olmadı ardandan kurtarma diye dream soft yazılımını yükledim oda olmadı şimdi ben diyorumki yardım edebilrseniz problemi anlatabildiysem şayet yardım etmeniz mümkünmü tşkrler
bizim tavsiye edebileceğimiz tüm işlemleri gerçekleştirmişsiniz arkadaşım...kurtarma yazılımı ve orjinal yazılımda fayda etmediyse kesinlikle yazılımla alakalı bir sorun kalmamıştır...cihazınızı servise göstermekten başak çare yok demektir..tunerle ilgili bir problemde oluşmuş olabilir...elektrik yükselip alçalmasından dahi besleme ve bu tip sorunları yaratabiliyor:tup:
slm murat nereye yazacağımı bilmediğimden buraya yazım devam edim dedim **** yüklediğimde kilitlendi makina problem var yazılımda sanırım kolay gelsin