Herşeyde olduğu gibi bu iştede düzelme olmaz.Dünyada böyle bir ülke yoktur insanlarını kaz yerine koyan.
bizim ülkede insanlar biraz daha bilinçli olsaydı ve bunun sonucunda da tüketiciler adamakıllı örgütlenebilseydi bu telekom böyle ufak tefek şeylerle bizi uğraştırıp palazlanamazdı, suçun büyüğü bizlerde..
ben kendi bölgemdeki telekom müdürlüğüne gittim konuyu açtım şikayetimi ilettim maalsef arkadaşlar soyulmaya devam
arkadaşlar bu 3g denilen olayların hepsi fasa fiso bunlar müşteri kapmak için yapılan promasyonlarşimdi piyasadan kullanıcı toplamak için yapılan çalışmalar eger bazı indirimlerden faydalanmak istiyorsanız tam zamanı yakın zamanda hemen fiyatları yükseltecekleronun için ilk kullanıcılara cazip gelecek neden derseniz eskiden adsl yokken 56k modem ile bağlanırken telefonlar meşgul oluyordu ozaman turkcel de aynı sistemi gprs diye çıkarmıştı ve bedava olarak hizmete sundu fakat kısa zamanda öyle bir zam yaptılarki kaçacak delik aradık ttnet sayesinde adsl ile tanışarak superonlineden kurtuldum ama bu seferde ttnet tekeline düştük sözleşme yapıldığından dolayı hiç bir indirimden yararlanamadık bedava modemler dağıtıldı biz alamadık vs vs ya bişeyi ilk alıcan yada enson işin işine sözleşme giriyorsa muhakkak altında bişi vardır dikkat
evet o karar artık iptal oldu cünkü şirketleri ayıdılar artık böle bişi olmayacagı için moderatörler konuyu kitlese ii olcak millet boşu boşuna umutlanmasın.