seviye nedir bizimkiler yaptımı problem yok helaldir mi milleti aydınlatmaktan dolayı mı seviyesiz oluyoruz yada susmadığımız için mi konu adamın babası olayo saptırmak için yargılama yerden yere vurmak seviye helal olsun durmak yok yola devam sona gelince insanlar korkarlar herşeyi kazandıklarını zannedenler ellerinde hiçbirşey kalmayınca çok şaşırırlarmış bu sözüm yanlış anlaşılmasın size değil çünkü sözü söyleyeni de fazla sevmem ama doğru bir söz Bu ülkede namuslular en az namusuzlar kadar cesur olmak zorunda bizim amaçımız da bu
arkadaşlar ates olmayan yerden duman tütmez bazı arkadaşlarımız şüphelerinde haklı bu süper ikilimizin elinde hiç türk bayrağı gördünüzmü türklüğünden utanan bu süper ikili oy uğruna cıkar uğruna yapmayacakları fesatlık yoktur ben onları yardana haval ediyorum ve ekliyorum ÜLKEMIZDE ISTE AKP GERÇEGI EY MILLETIM DINLEYIN BIZLERI UYUTUYORLAR HERGÜN SIZLERI BIZLERI AMERIKA ILE VERDILER ELELE IRAKTA IÇTILER MÜSLÜMAN KANI BUNLAR GARDAS ÇAKMA MÜSLÜMAN HERGÜN BASKA DERT BASKA MARAZ SULTAN AHMETTE KILARLAR NAMAZ MEKKE DIYE GIDERLER HACIYA ZULMEDERLER ANAYA BACIYA BUNLAR GARDAS ÇAKMA MÜSLÜMAN DELI DANA DOMUZ GRIBI VAKASI BUNLAR AMERIKA ILE TOPRAK TAKASI CORC BUSU AMCASI BELLEDI VATANDASIN ANASINI ELLEDI BUNLAR GARDAS ÇAKMA MÜSLÜMAN ANAYASA BABAYASA DEGIL TASA BUNLARIN KUYRUGU SIKISTI ESAS TASA DAGDAN INEN KATIL AYILARI MECLISTEKI KARSILADI DAYILARI GARDAS BUNLAR ÇAKMA MÜSLÜMAN ERGENEKON BALYOZ DIYE TUTTURDULAR TÜRKLÜGÜMÜZÜ BIZE UNUTTURDULAR EN SON ÇIKTI KENE VAKASI BUNLAR BIZLERE TUZAK FAKESI GARDAS BUNLAR ÇAKMA MÜSLÜMAN
Bu edepsizlik değildir; cehaletinizden ötürü anlamadınız sanırım. Türk Siyasi hayatında daha önce de bir Siyasi için 'Sünnetsiz' denmiştir diyenlere verdiği meşhur cevaptır bu. 50-60 senelik bir hadisedir belki daha fazla. Ayrıca yanılmıyorsam bol bol erotikten öte pek bir şey olmayan server aboneliği için attığınız mesajlardan bahsedip bu kadar din-iman muhabbeti ile nasıl oluyor diye sorduktan sonra bir daha bana cevap yazmadığınızı ben gayet iyi hatırlıyorum. Sebebi farklı gösteriyorsunuz ama aynı mesajımda dini konularda fetva makamı gibi davranan arkadaşlarımıza server verirken C linelarına adult kanal kısıtlaması ile verilmesini ve bu dini bütün kardeşlerimizin günah görüntüleri ile mağdur edilmemesini, sınanmaması gerektiğini belirtmiştim; bir öneri geliştirmiştim. Bir daha da hiç bir konuma cevap yazmadınız. Artık adult kanallara olan sevginizden midir yoksa başka şeyden mi bilemem. Yüzünüze de vurmak istemezdim ama yalan konuşunca dayanamadım; bana siz o mesajdan sonra karşıt cevap HİÇ yazmadınız. Cehaletiniz bir dereceye kadar kabul edilebilir ama ya yalan konuşmanız ne olacak?
Sözün güzelliğine bakın akp zihniyetini çok iyi ifade ediyor:Çalışmadan yorulmadan üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini son olarakta istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar bizim dertimiz bu mücadelemiz de bu akp ve diğerleri içinde aynı olaçak kalıcı olması gereken hürriyet istiklal ve istikbaldir