2012-2013 Sezonu Galatasaray Kesinleşmemiş Transfer Haberleri

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

  1. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Galatasaray Hamit Altıntop atağında... Sarı-Kırmızılı kulüp, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Hamit Altıntop ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

    [​IMG]

    Hamit Altıntop Galatasaray oyuncusu mu oluyor?

    Hamit Altıntop savaşında Galatasaray'dan flaş atak... Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği milli futbolcu Hamit Altıntop ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

    Galatasaray Hamit'i transfer ediyor

    Sarı-Kırmızılı kulüp Hamit Altıntop'un transferi için kulübü Real Madrid ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

    Sarı kırmızılı kulübün KAP'a yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcu Hamit Altıntop'un transferi için kulübü Real Madrid FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir." denildi.

    FENERBAHÇE DE İSTİYORDU

    Sarı-kırmızılı takımın, görüşmelere başladığını açıkladığı Hamit Altıntop'u isteyen kulüplerden biri de Fenerbahçe'ydi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Hamit Altıntop transferinde ibrenin Fenerbahçe'den yana olduğu ifade ediliyordu. Hatta gazetelerde Hamit'in Fenerbahçe ile prensip anlaşmasını vardığı yazıldı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Hamit Altıntop'un transferini en çok isteyen isimdi.

    HAMİT ALTINTOP KİMDİR?

    Doğum Yeri: Gelsenkirchen, Almanya
    Doğum Tarihi: 8 Kasım 1982
    Oynadığı Takımlar:
    Wattenscheid 09, Schalke 04, Bayern Munich, Real Madrid
    Performans:
    Schalke 04 - 113 maç 8 gol
    Bayern Munih - 63 maç 7 gol
    Real Madrid - 5 maç 1 gol
    Türkiye A-Milli Takımı - 73 maç 7 gol
     
  2. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    hayırlı olsun
     
  3. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Galatasaray, Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

    [​IMG]

    Galatasaray transfer bombalarını art arda patlatıyor... Sarı-kırmızılılar, Hamit Altıntop'tan sonra Burak Yılmaz'ı da renklerine bağladı.
    Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti. Bunun üzerine devreye giren Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdi.

    Sarı-kırmızılılar bu parayı Türkiye Futbol federasyonu'na ödeyerek golcü futbolcunun bonservisini alacak. Transferin kısa süre içinde borsaya bildirilmesi ve Avusturya'da bulunan Burak'ın da 1-2 gün içinde Galatasaray'ın kampına katılması bekleniyor
     
  4. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Galatasaray, Brezilyalı golcüsü Pato'yu satıp, onun yerine Tevez'i almak isteyen İtalyan kulübüyle pazarlığa başladı.
    [​IMG]
    Şampiyonlar Ligi'nde başarı için adeta "rüya takım" kuran Galatasaray dünyanın konuşacağı bir transfer için tüm hızıyla çalışıyor.
    Sarı-kırmızılı ekibin peşinde olduğu bu yıldız, Milan'ın süper sambacısı Alexandre Pato... Galatasaray'ın en yetkili ağızlarından biri olan teknik direktör Fatih Terim müthiş transfer harekatıyla ilgili olarak çok önemli mesajlar verdi. Bu konuda açık ve net konuşan başarılı hoca, "Pato için fiyat sorduğumuz doğru. Transferi çok zor ama imkansız değil" ifadesini kullandı.
    Fatih Terim'in isteği her oyuncuyu almak isteyen başkan Ünal Aysal'ın, kurmaylarına Pato için de talimat verdiği ve pazarlık sürecinin başladığı bildirildi. Öte yandan bu transferde Terim de bizzat devrede. Tecrübeli çalıştırıcının, eski takımı Milan'dan yakın dostu Braida ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Milan kulübünün, iki yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Pato'yu elden çıkarmak istediği biliniyor. İtalyan ekibi, 23 yaşındaki Pato'yu satıp yerine Arjantinli Tevez'i almayı planlıyor.
     
  5. MEST
    Offline

    MEST
    Yetkili
    Moderator

    Kayıt:
    20 Şubat 2010
    Mesajlar:
    3.369
    Beğenilen Mesajlar:
    131
    Şehir:
    ist.
    Genç bir oyuncu Galatasaraya çok faydalı olabilir..
     
  6. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Ve Burak Yılmaz resmen Galatasaray'da... Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından Galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
    [​IMG]
    Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, Burak Yılmaz'ın yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı kırmızılı takımın kampına katılacağı belirtildi.

    Sarı kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu Trabzonspor forması altında attığı 33 golle en skorer oyuncu olarak bitiren Burak Yılmaz’ın kulübümüze transferi ile ilgili işlemler tamamlanmıştır. Milli oyuncu, yarınki sağlık kontrolünün ardından takımımızla ilk antrenmanına çıkacaktır. Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.

    TRABZONSPOR SÖZLEŞME FESHİNİ BORSAYA BİLDİRDİ
    Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini resmen açıkladı. Bordo mavili kulüp, Galatasaray ile anlaşan milli futbolcunun sözleşmesinin feshedildiğini borsaya bildirdi.
    Bordo mavili kulüp tarafından borsaya yapılan açıklamada, "Daha önce kamuoyuna açıklamış olduğumuz 09.07.2012 tarihli özel durum açıklamamızda, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlandığı bildirilmişti. Yapılan bu transfer görüşmeleri neticesinde kulübümüz ile F.C. Lokomotiv Moscow kulübü anlaşma aşamasına gelmiş olmasına rağmen, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübü ile anlaşamaması dolayısıyla bu transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanmıştır.
    Bunun ardından futbolcu Burak Yılmaz kulübümüz ile arasındaki 25.07.2011 tarihli sözleşmenin 6-D maddesini, Galatasaray Kulübü aracılığıyla kullanarak, serbest kalma yoluna gitmiştir. KDV hariç 5.000.000.-EUR peşin ödeme ve futbolcunun bir sonraki transferinden KDV hariç %25 pay verme şartlarının, Galatasaray Kulübü tarafından tamamlanması dolayısı ile futbolcu Burak Yılmaz ile kulübümüz arasındaki 25.07.2011 tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" denildi.
     
  7. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Sarı-kırmızılılar ile menajer Dantchev arasındaki fark 500 bin euro'ya düştü, imzalar an meselesi..
    [​IMG]
    Galatasaray ile Dimitar Berbatov arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürerken, Avrupa'dan beklediği teklifleri alamayan Bulgar golcünün, sarı-kırmızılı takıma artık daha sıcak bakmaya başladığı ifade edildi. 31 yaşındaki oyuncunun 3 milyon 750 bin euro'ya sarı-kırmızılı ekipte oynamaya ikna olduğu belirtilirken, taraflar arasındaki farkın 500 bin euro olduğu bildirildi. Galatasaray'ın oyuncunun menajeri Emil Dantchev'e 3 milyon 250 bin euro garanti ve 500 bin euro'yu geçmeyecek şekilde de maç başına para ödemeyi önerdiği kaydedildi.

    İNDİRİM YAPMAYA HAZIR
    Buna karşılık yıldız oyuncunun şampiyonluk bonusları istemesi ise sıkıntı olarak masada duruyor. Bu arada Manchester'ın da 6.5 milyon euro talep ettiği ancak indirim yapmaya hazır olduğu bildirildi. Öncelikle Berbatov'la anlaşmak isteyen Galatasaray'ın, Ferguson'un bu oyuncuyu kadroda düşünmemesini de göz önünde bulundurarak ilk etapta 4 milyon euro önerdiği ve yanıt beklediği kaydedildi. Galatasaray'ın bir hafta içinde transfere son şeklini vermesi bekleniyor.
     
  8. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    bence abramat hariç diğerleri gereksis transfer
     
  9. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]

    Fatih Terim'in gelecek sezon kadrosunda düşünmediği milli futbolcu Kazım'in, İngiliz kulüp West Ham United'a transferi an meselesi.

    Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in kadrosunda düşünmediği Kazım Kazım'ın İngiliz kulüp West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Kazım, West Ham United ile bir hazırlık maçına çıkarken takımın Almanya kampının kadrosuna da dahil edildi.

    Milli futbolcunun West Ham United ile bir süredir antrenmanlara çıktığı öğrenildi.

    West Ham United'ın yardımcı antrenörü Neill Mc Donald, Kazım'ın takım ile deneme antrenmanlarına çıktığını doğrulayarak 'Onu Almanya'da yapacağımız hazırlık kampında deneyeceğiz." diye konuştu.

    Kazım'ın İngiliz ekibin formasını Colchester ile oynanan hazırlık maçında giydiği ve teknik ekibin milli futbolcu için 'iyi' not verdiği de gelen bilgiler arasında.

    Geçtiğimiz sezon Olympiakos'ta kiralık olarak forma giyen Kazım'ın Galatasaray ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


    (milliyet.com.tr)
     
  10. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Melo’ya her konuda sahip çıkan Galatasaray’ın hocası, transferde yaşanan son gelişmelerden bir hayli rahatsızlık duydu. Brezilyalı oyuncudan dün de ses çıkmaması “Bu defter kapandı” yorumlarını beraberinde getirdi

    [​IMG]

    Galatasaray’da Felipe Melo konusu papatya falına dönerken, Teknik Direktör Fatih Terim’in de oyuncunun son tavırlarından çok rahatsız olduğu iddia edildi.

    Milliyet’e konuşan sarı-kırmızılı bir idareci, “Fatih hoca Melo için çok eleştiri topladı. Ancak ona güvendi ve bunun da karşılığını aldı. Riera kavgası da kendi içimizde çözülmüştü. Bedeli Melo için de ağır oldu ayrıca. Bu sezon Melo hocanın önceliğiydi. Her türlü fedekarlık yapıldı. Hoca da takımda kalmasını çok istiyordu. Ancak gelinen son noktada, Melo ve menajerlik şirketi işi hep yokuşa sürdü. Bu tavırlar hocayı da bezdirdi. O yüzden Terim’in de artık Brezilyalı oyuncuyla ilgili olumsuz düşünce içinde olduğunu dile getirildi.

    ‘İtalya’ya gidiyorum’
    Diğer taraftan Melo’dan dün de ses çıkmadı. 29 yaşındaki oyuncu kendisine verilen sürede sarı-kırmızılılara dönmeyince “Melo defteri kapandı” yorumları yapıldı. Melo ise twitter hesabından İtalya’ya döneceğini belirtti. Bu arada yönetici Abdurrahim Albayrak’ın Melo transferindeki farkı kendi cebinden karşılayacağı haberleri sarı-kırmızılı kulüp tarafından yalanlandı.
    Yönetim Melo transferinde bir sonuç çıkmaması üzerine araştırmalarına hız verirken, Teknik Direktör Fatih Terim’in de Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finali için orta alan Hamit ile Engin Baytar’ı denemeye aldığı, şimdilik sorunu takım içinden çözmeye çalışacağı bildirildi.
     
  11. draculu45
    Offline

    draculu45 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    24 Nisan 2007
    Mesajlar:
    925
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    TNT2DEPO
    bu melo can sıkıyor
     
  12. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    ikinci fatih terim dönemine inşallah gitmeyiz kulup bu kadar borca sokulmazki gereksiz trs fere ne gerek var
     
  13. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Felipe Melo'nun menajerinden açıklama: "Galatasaray ile yüzde yüz anlaştık. İş Galatasaray ile Juventus'un anlaşmasına kaldı"

    [​IMG]

    Galatasaray'ın uzun zamandır bonservisini almak için uğraş verdiği Felipe Melo’nun menajeri Jose Rodriguez Baster, sarı-kırmızılı ekiple yüzde yüz anlaştıklarını ve transferin iki kulübün anlaşmasına kaldığını söyledi.

    Juventus ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, Felipe Melo'nun bonservisi için İtalyan ekibi ile anlaşması durumunda, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattığı Brezilyalı yıldızı kadrosuna katacak.
     
  14. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Felipe Melo'nun transferiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı

    [​IMG]

    Sezon hazırlıkları kapsamında bugün İtalya'nın Lazio takımıyla hazırlık maçı yapacak Galatasaray İzmir'e geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak Lazio maçı için Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesini sarı-kırmızılı taraftarlar yalnız bırakmadı.

    Tezahüratlarıyla takımlarına destek olan seyirciler, takım otobüsünün ayrılmasının ardından yönetici Abdurrahim Albayrak'a yoğun ilgi gösterdi. Galatasaray'da en son oynanan Olimpija Ljubljana maçında Slovenya'ya götürülmeyen Elmander takımla birlikte İzmir'e geldi.

    "KARŞI TEKLİFİMİZİ YAPTIK"
    Takımla birlikte İzmir'e gelen Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, gazetecilere yaptığı açıklamada, İtalyan ekibi Lazio ile İzmirli sporseverlerin desteğiyle keyifli bir karşılaşma oynayıp, Süper Kupa maçına en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi. Dürüst, Melo transfere ilişkin bir soruya da, ''Melo ile ilgili karşı teklifimizi yaptık. Son gelişmelerden sonra artık kiralık düşünüyoruz. Bunu değerlendireceğiz'' yanıtını verdi.
     
  15. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan FANATiK'e çok özel açıklamalar: Melo'yu sildim.

    [​IMG]

    “Taraftarımızın müthiş isteği ile bu Melo’yu tekrar kazanmak için çalışmalar başlattık. Ancak Melo bizim bu iyi niyetimizi hak etmiyor”

    “Transferi sürecinde Galatasaray’ın alışmadığı yöntemler kullandı. Bundan sonra uzun vadeli bir projemiz bu futbolcuyla olamaz...”

    Son günlerde Galatasaray’a gelip gelmeyeceği gündemin birinci maddesini meşgul eden Melo bilmecesine de Başkan Ünal Aysal son noktayı koydu: “Ben onu kafamda bitirmiştim.” FANATİK’e konuşan Aysal, Melo ile yaşanan birçok tatsızlıktan sonra bu futbolcuyla tekrar anlaşmama kararı aldığını belirterek, “Taraftarımızın müthiş isteği ile bu Melo’yu tekrar kazanmak için çalışmalar başlattık. Ancak Melo bizim bu iyi niyetimizi hak etmiyor. Transferi sürecinde Galatasaray’ın alışmadığı yöntemler kullandı. Bundan sonra uzun vadeli bir projemiz bu futbolcuyla olamaz. Çok ufak bir ihtimal 1 yıl daha kiralık anlaşabiliriz. Ancak satın almamız ve uzun vadeli bir anlaşma yapma olasılığımız sıfır” ifadesini kullandı.

    ‘Fatih hocayla görüştük’

    Tatil ve özel işleri için uzun süredir yurt dışında bulunduğunu söyleyen Aysal, “Dün akşam (cuma) Florya’da hocamız Fatih Terim ile baş başa bir görüşme yaptık. Tüm konuları; Melo’yu, alternatiflerini, diğer işlerimizi detaylarıyla konuştuk. Bizim de kafamızda isimler var hocanın da. İhtiyaçlarımız çerçevesinde eksik kalan mevkiler için girişimlerde bulunacağız. Melo konusunda da görüşlerimizi paylaştık. Elimizde birçok alternatif var. Hocamızın istekleri öncelikli olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

    ‘Süper Kupa’da daha şanslıyız’

    12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalini de değerlendiren Aysal, “Mevsim başı bize tam bilgi vermez. Herkes tatilden geliyor, tüm ekip bir arada çalışma imkanı bulamadı. Bu durum bizim için de Fenerbahçe için de geçerli. Fenerbahçe’yi çok iyi izleyemedim. Kaldı ki beni sadece Galatasaray’ın nasıl oynadığı ilgilendirir. Ben kendi takımıma bakarım. Süper Kupa’nın bir şans maçı olacağını tahmin ediyorum. Ancak biz daha şanslıyız” yorumunda bulundu.

    Fener’e kırıldı Erzurum’a gitmiyor

    Ünal Aysal, ezeli rakipler arasında yaşanan beyanat krizi nedeniyle Süper Kupa finaline gitmeme kararı aldı. Aysal bu konuda çok titiz davrandıklarını belirterek, “O maçta kulübümüzü 2. Başkanımız Ali Dürüst’ün temsil etmesine karar verdik. Belki birkaç yöneticimiz de isterlerse maça gidebilirler, ancak ben olmayacağım. O açıklamalar bizi çok üzdü. Zaten ben deplasmanlara pek sıklıkla giden bir başkan değilim. Erzurum’da da olmayacağım” diye görüş bildirdi.
     
  16. bluestream
    Offline

    bluestream Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    11 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    162
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    izmir
    Melo'yu kiralamak en mantıklı çözüm. Bu adama güvenilip uzun süreli sözleşme imzalanmaz.
     
  17. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Galatasaray, Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'yu 1 yıllık kiralama konusunda İtalyan kulübü Juventus ile anlaşmaya vardı.
    [​IMG]
    Galatasaray, Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'yu 1 yıllık kiralama konusunda İtalyan kulübü Juventus ile anlaşmaya vardı.Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Melo'yu 1 yıl daha kiralayacak. Brezilyalı'nın kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelerek, Galatasaray kampına katılmak bekleniyor.Bu anlaşma, yarın resmi olarak açıklanacak.
     
  18. hadernak
    Offline

    hadernak Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    5 Ekim 2008
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    kast
    inşgelir takımın taraftara oynayacak futbolcu lazım
     
  19. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Real Madrid forması giyen Brezilyalı futbolcu Kaka'nın menajeri açıkladı: Galatasaray'la görüşüyoruz!
    [​IMG]
    Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka'nın menajerlerinin Galatasaray'la da temasta olduğu öğrenildi. Los Galacticos'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldz futbolcu için eski takımı AC Milan birinci alternatif olarak gözüküyor; ancak menajerleri Milan dışında pek çok opsiyon olduğunu söylüyorlar.
    Kaka'nın temsil hakları, Türkiye'de forma giyen pek çok Latin Amerikalı futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran ünlü menajer Juan Figer'in elinde ve Figer'in şirketinde Kaka'yla ilgili operasyonlara Cristian bakıyor.

    GALATASARAY GERÇEKTAN KAKA'YLA İLGİLENİYOR
    Cristian, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray gerçekten Kaka'yla ilgileniyor mu? İstanbul Kulübü'nden kiralık olarak transfer teklifi aldınız mı?" sorusuna "Evet, Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Şu an itibariyle daha fazla detay veremem; ama Galatasaray, Kaka'yı transfer etmek istiyor. Elbette ki Galatasaray'ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz" dedi.

    İSTANBUL'A GELECEK Mİ?
    Cristian, "Bu hafta içerisinde Galatasaray'la transfer görüşmesi için Türkiye'ye gelecek misiniz?" sorusuna "Bu konuda daha sonra konuşabiliriz, şu anda açıklama yapmam doğru olmaz" diyerek yanıtladı.

    REAL MADRİD'LE ANLAŞMAK KOLAY, KAKA'YLA ZOR
    Galatasaray'da yetkililerin Real Madrid'le Kaka'nın 1 yıllığına sarı kırmızılı kulübe kiralanması üzerinde fikir birliğine vardıkları öğrenildi. Buna göre Kaka'nın ücretinin yarısı Real Madrid, diğer kısmı ise Galatasaray tarafından ödenecek. Brezilyalı oyuncu Madrid'te biz sezon için 9 milyon euro kazanıyor.
    Kaka'nın Türkiye'de futbol oynamak konusunda bazı çekincileri olduğu öğrenildi. Menajer Cristian'ın İstanbul'a gelmesi durumunda, futbolcunun Türkiye'yle ilgili düşüncelerini değiştirecek bazı formüller üzerinde de konuşulacağı öğrenildi.

    MİLAN ÜCRETİ YÜKSEK BULMUŞTU
    AS Gazetesi'nde önceki gün yer alan haberde AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin Kaka için istenilen ve Kaka'nın aldığı ücretin, Milan'ın limitlerini çok zorladığını açıklamış, bunun üzerine ise Brezilyalı futbolcu eski takımına dönmek için alacağı ücrette indirim yapabileceğini söylemişti. Kaka'ya PSG de talip olmuştu.
     

Sayfayı Paylaş