Oyunlarda Hile ve Yamaların detayları

Konu, 'Oyun Türkçe Yama Arşivi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Ubisoft'un tamamen yeni nesil odaklı ilk oyunu olan ve beraberinde birçok tartışmayı da beraberinde getiren Assassin's Creed: Unity için Türkçe yama hazırlandı

    [​IMG] Oyun yapısı ve kalitesinden çok beraberinde getirdiği hatalarla daha çok anılan Assassin's Creed: Unity için Türkoyuncuların heyecanlanacağı bir gelişme yaşandı. Oyunun metinlerinin %100'ünü kapsana bir Türkçe yamayayınlandı.
    Özellikle istediği sistem gereksinimleri ve performan sorunlarıyla gündemden düşmeyen oyun, uzun bir süre eleştiri yağmuruna tutulmuştu.
    [​IMG]
    Türkçe yamaya dönecek olursak, yama Animus Projesi adlı grup tarafından hazırlandı. Oyunun yaklaşık200.000 kelimelik çevrisi 75 gün içinde 10 kişilik ekip tarafından hazırlandı. Yamayı tercih edecek olan oyuncular sadece metinlerin %100'üne değil, arayüz tarafında da Türkçe içeriklere rastlayacaklar.
    İlerleyen aylarda Dead Kings DLC'sine ve Assassin's Creed: Rogue için de yama yayınlamaya hazırlanan ekibin AC: Unity için hazırladığı yamaya

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ulaşabilirsiniz.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Oyun dünyasındaki detay ve ayrıntılar konu odağında işlevsel olarak veri aktarımı devam edecektir
     
  3. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Avcıların ve canavarların bitmek bilmeyen savaşı Evolve, isminin tam anlamıyla bir evrim geçirerek, ikinci gününde 3 GB boyutunda bir yama yayımlandı.

    [​IMG] Evolve'e daha ilk günden 3 GB gibi büyük bir yama geldi. Yamanın gelme amacı ise oyunun genel performansını arttırıp, Hunter ve Monster'ları daha dengeli yapmakmış.
    Özet olarak yama ile gelenler ise:


    • Denge değişiklikleri
    • Oyun ve seviye yükleme optimizasyonları
    • Açıkları kapatma
    • Yeni elit skin'ler
    • The Evolve Hunters Quest App'a bağlantı sağlanması

    Özellikle yükleme sıkıntılarının çözülmesi ve app'ın başlatılması çok güzel olmuş. The Evolve Hunters Quest App'ın en güzel yanı ise, iOS, Android ve Windows Phone'ye tamamen ücretsiz olması.
    Ayrıca Monster ve Hunter dengesinin kurulması çok büyük değişiklerden birisi. Özellikle Wraith üzerinde yapılan değişiklikler oyundaki dengenin bozukluğunu gösteriyordu.
    Kısacası Evolve, isminin tam anlamı olarak birinci günden "evim geçirmiş" durumda.
     
  4. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    World of Warcraft, yeni içeriklerin ekleneceği ve Khadgar ile Gul'dan'ın yandaşlarından birini yakalayacağımız büyük yama 6.1'i yayımlamaya hazırlanıyor.


    Click here to view the original image of 580x330px.
    [​IMG]Blizzard'ın açıklamasına göre, World of Warcraft'ın 6.1 yaması önümüzdeki hafta oyuncularla buluşacak.
    Yeni Heirloom eşya sistemi, renk-körü desteği, özçekim yapabilme özelliklerinin yanında oyun içi görüntüleri veya sadece yazmak istediklerinizi Tweet atabileceksiniz.
    Yamanın getireceği diğer özellikler ise garnizon sistemine eklemeler yapılması, Blood Elf ırkı için yeni karakter modelleri eklenmesi ve bir çok yeni görüntü ayarı seçenekleri (MSAA, SSAA gibi) olacak.
    Tabiki oyun içi hikayemiz de devam ediyor. Spoiler vermeden söyleyebiliriz ki Khadgar, yakalamaya çalıştığı Gul'dan'ı bulmak için orc'un en sadık minion'larından birisini arıyor.
    Büyük içerik yamamız Şubat'ın 24'ünde bizlerle olacak ve daha ayrıntılı bilgiyi

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    tıklayarak alabilirsiniz.
     
  5. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Destiny'e bugün gelen yama ile bir çok yenilik ve değişiklik geldi. En önemli değişikliklerin başında ise kesinlikle silah dengesinin ayarlanması geliyor.


    Click here to view the original image of 580x330px.
    [​IMG]Destiny oynarken bir anda oyundan atıldıysanız, sebebi yeni gelen 1.1.1 yaması oldu. Oyuna giriş yapabilmek için yeni yamayı indirmeniz gerekiyor.
    Yamada gelen bir çok değişikliği

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    öğrenebilirsiniz. En önemli değişiklikler ise silahların hasarındaki ayarlamalar, heroic strike matchmaking seçeneği, saygınlığınızı (reputation) takip etmek için yeni bir arayüz ve Crucible içerisindeki düşmanların ağır silah mermisi almaması oldu.

    Özellikle oyunda çok etkili olduğunu düşünmediğim silahlardan birisi olan pompalı tüfekler, yeni gelen ayarlama ile daha önemli bir hale geldi. Bazı silahların PVP'deki başlangıç mermilerinin fazla oluşu da dengeyi bozan başka bir faktördü. Bu değişiklikler oyunu kesinlikle daha eğlenceli kılacak.
     
  6. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    SimCity Buildit İpuçları ve Tavsiyeleri

    Son zamanlarda oldukça popüler olan,bizim de "Haftanın Mobil Oyunları" içeriğinde tanıtımını yaptığımız SimCity Buildit için ipuçlarını ve tavsiyemizi paylaştık

    [​IMG]
    Sizin için tanıtımını yaptığımız, oldukça eğlenceli bir oyun olan SimCity BuildIt (Build it) store'larda kısa sürede "öne çıkan oyunlar" arasında girdi.
    Kendi kentimizi, mobil cihazlarımızda kurmamızı ve yönetmemizi sağlayan bu strateji-simulasyon oyununda, daha hızlı ilerlemek ve akıllardaki soru işaretlerini gidermek üzere bir içerik hazırladık. Bu içerikte size oyunla alakalı ipuçlarından bahsedeceğiz.
    SimCity Buildit ipuçları!
    Oyunda fabrika binaları, elektrik hizmeti veren binalar, kanalizasyon çıkışları gibi bazı binalar çevre kirliliği yaratmakta. Bu kirliliği önlemek için ya daha gelişmiş tesisler satın alacağız ya da bu tarz binaları sim'lerin evlerinden uzakta tutacağız.

    Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 926x695px ve 543KB.
    [​IMG]

    Mevcutta var olan, kirlilik yaydığını düşündüğünüz binaların üstlerine parmağınızı basılı tutun. Binanın altında kahverengi ile belirtilen bir izdüşümü varsa ve binayı hareket ettirdiğinizde bu izdüşümü bina ile birlikte hareket ediyorsa; o bina kirlilik yaymaktadır. Bu tarz durumlarda kahverengi ile belirtilen alanların içine sim'lerimizin evlerini inşa etmememiz gerekiyor. Binaların kirlilik yayıp yaymadığını önceden anlamak için ise yapmanız gereken, satın alma menüsünde; bina fiyatının altında "kirli alan" ibaresinin bulunup bulunmadığına, ne kadar kirlilik yaydığını anlamak içinse karşısında yazan saysal verilere (Ör:12x12 karelik alan) dikkat etmek.
     
  7. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Oyunda inşaat malzemeleri dükkanı, hırdavat dükkanı, çiftçi pazarı, mobilya mağazası gibi binaları sim'lerimizin evlerinin yakınına konumlandırmanız, kısa mesafe giderek işlerini halleden sim'lerimizi mutlu ediyor. Aynı şekilde park ve yönetim binalarının, evlere çok uzakta olmamasışehirdekimutluluk oranını arttıracaktır. Parkları konumlandırırken hangi binaların daha mutlu olacağını görmeniz için binaların üzerinde çıkan mavi grafiğe dikkat edin. Bu sayede daha çok binanın parklardan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

    Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 926x695px ve 654KB.
    [​IMG]
    İtfaiye istasyonlarını inşa ederken dikkat etmeniz gerekli. Aksi takdirde yangını itfaiye istasyonları farketmiyor. Yanan binayı, sim'leriniz terkediyor ve şehirde nüfus azalması yaşanıyor. Bu durumu engellemek adına; itfaiye istasyonlarının üstlerine basılı tutun. Yanabilme ihtimali olan binalar yeşil ya da kırmızıyla belirtilmekte, beyaz olan binaları düşünmenize gerek yok. Amacımız bütün binaların yeşil renkte olmasını sağlamak. Buna göre itfaiye istasyonunuzu kurarsanız, hiç bir sorun yaşamassınız, çıkan yangınlar kısa sürede söndürülür. Binalarınızın çevreye verdiği etkiye dikkat ederek binalarınızı olduğu yerde döndürmeyi de ihmal etmeyin. Aynı bina 2-3 duruma göre 4 farklı şekilde konumlandırılabilmekte. Bazen binanın açısal değişimi diğer binalara olan etkisini değiştirebiliyor. (Ör:Yangına müdahale edilebilecek alanda bulunmayan bir binayı, itfaiye istasyonunuz sabitken, sadece döndürerek müdahale edilebilecek alana alabilirsiniz)
    SimCity BuildIt'te yol yapmak bedava. Bu yüzden tavsiyem ilk etapta mümkün olduğu kadar yol yapın ve binalarınızı yayın. Bu durum trafik sıkışıklığını önleyecek ve size para biriktirmeniz için zaman kazandıracaktır. Eğer binalarınızı çok yakın ve az yol kullanarak yan yana yaparsanız, trafikten yakınan sim'lerinizi susturmanın tek yolu sim parası yani simoleon karşılığında yol yapmak olucaktır.
    Tüm bunları yapmamızın sebebi yaşıyan sim'lerimizi mutlu etmek ve simlerin mutluluk yüzdeleri sonucunda en yüksek vergiyi alarak simoleon kazanmak.
     
  8. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Elinizde ürettiğiniz malzemeleri sizde kendi ticaret deponuzda satabilirsiniz. Bu işlem size zaman ve para kazandırabilir. Satış yaparken ticaret deponuza, sık rastlayabileceğiniz ****l, ahşap, plastik gibi malzemeleri çok pahalı bir fiyata koymamaya çalışın. Üretimi az zaman alan ve kolay bulunan ürünler genelde ucuza satılıyor bu durum boşuna ticaret deponuzu doldurmanıza neden olucaktır.

    Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 926x695px ve 485KB.
    [​IMG]
    Şehir deponuz yetersiz ve bulunan ürünleri kullanmanıza gerek yoksa, bunları da yine ticaret deponuza koyup ucuza satabilir, bu sayede şehir deponuzda yer açabilirsiniz. Ticaret deponuzdaki ürünlerin satışını arttırmak için zor bulunan bir ürünü üretip, ticaret deponuza koyun. Bu ürünün reklamını yapın. Bu sayede o ürünü almak için daha fazla kişi sizin ticaret deponuzu ziyaret edecek ve gelmişken deponuzdaki diğer ürünleri de alma ihtimali artacaktır. Kolay yoldan kazanç sağlamanın bir diğer yolu da ticaret merkezinde ucuza gördüğünüz ürünü satın alıp kendi ticaret deponuzda optimum fiyat düzeyinde satmanız.
     
  9. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Oyunda Facebook ile oturum açmanız bir başka tavsiyem. Arada arkadaşlarınızı ziyaret ederek onların; binalarını konumlandırmasından, şehirlerinden feyz alabilir ya da aradığınız ürünü onların deposunda bulabilirsiniz. Hiç olmadı "Ya Ahmetçiğim, şu senin şehir deposunda fazladan çivi varmış canım kardeşim. Onu sen kullanmıyormuşsun yahu, şunu gel ticaret depona 1 simoleon'a koy, ben alayım. Bak ilerde benim de sana yardımım dokunur." gibi bir konuşma sonrası aradığınız ürünü ucuza alabilirsiniz.

    Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 926x695px.
    [​IMG]
    Facebook ile oturum açmanızın bir diğer avantajı ise oyunu, başka mobil cihazlarda da kaldığınız yerden oynayabilmeniz. Misal; evdeykentabletinizle oynayıp, dışarıya çıkınca telefonunuzdan oyununuza devam edebilir, mobil cihazınızın başına bir şey gelmesi durumunda Facebook hesabınız ile oyunu yeni mobil cihazınızda kaldığınız yerden oynayabilirsiniz.
     
  10. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Rockstar Games’in sevilen oyunu GTA 5 Türkçe yama ile daha zevkli olacak! GTA 5 Türkçe Yama projesindeki son gelişmeler ve yama durumu




    [​IMG]PlayStation 3 ve Xbox 360 için 2013 yılında çıkışını gerçekleştiren GTA 5içinTechnogame ekibi oyunu Türkçeleştirmek için kolları sıvamış ve GTA 5 Türkçe Yama projesini hayata geçirmişti. PlayStation 3 üzerinden yürütülen yama projesi daha sonra GTA 5’in PC’ye geleceğinin açıklanmasından sonra sadece PC platformu odaklı olmak üzere güncellenmişt
    GTA 5’in dil dosyalarını %100 Türkçeleştiren Technogame ekibi, GTA 5’in PC’ye çıkmasından sonra tekrardan işe koyuldu. Ancak Rockstar Games’in, GTA 5’e mod geliştirilmemesi için oyunun tüm dosyalarını şifrelediği ortaya çıktı. Technogame ekibi bunun da üstesinden geldi ve Open IV'nin yeni sürümü ile ve kendi geliştirdikleriGXT2 programları ile GTA 5’in dil dosyalarını açmayı başardı.


    [​IMG]

    GTA 5 Türkçe Yama için Geri Sayım!

    GTA 5 PC Türkçe Yama projesini tekrardan güncelleyen ekip, Türkçe yama için ilerleme yüzdesini %75 olarak güncelledi. Tahminlerimize göre GTA 5 için Türkçe Yama1-2 ay içerisinde indirime sunulacak. Oyunun yaklaşık 31saat süren ana hikâyesi olduğunu göz önünde bulundurursak, Türkçe yama için bekleme süresinin normal olduğunu söyleyebiliriz.
    GTA 5 Türkçe Yama projesini

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    takip edebilirsiniz.
     
  11. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Animus Projesi ekibi Assassins Creed Rogue PC sürümü için Türkçe yama çalışmasını tamamladı. Assassins Creed Rogue'u Türkçe yama

    [​IMG] Assassin's Creedserisi için Türkçe veri tabanı oluşturan Animus Projesi ekibi geçtiğimiz aylarda Assassin's Creed Unity veDead Kings DLC'si için Türkçe yamayı yayınlamıştı. Ekip bugün üzerinde çalıştığı Assassin's Creed Rogue Türkçe Yama projesini tamamladığını duyurdu.
    PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkan daha sonra da PC'ye gelen Assassin's Creed Rogue için Türkçe yama, oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Oyun içerisindeki tüm metinleri %100 olarak Türkçeye çeviren bu yama sayesinde Assassin's Creed Rogue'u konusunu sindire sindire oynayabilirsiniz.
    Steam ve Uplay sürümleri ile uyumlu olan Türkçe yamayı

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    indirebilirsiniz.
    [​IMG]
     
  12. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    GTA 5 PC sürümü için Türkçe yama beklediğinizi biliyoruz. Bu yamayı bekleyenler için müjdeli haber yamayı geliştiren ekip tarafından açıklandı

    [​IMG]
    Eski nesil konsollarda çıkışını gerçekleştirdikten kısa bir süre sonraTechnoGame ekibi GTA 5 Türkçe Yama için kolları sıvamıştı. PlayStation3sürümü üzerinden yürütülen Türkçe yama projesinin, GTA 5’in PC sürümü çıktıktan sonra sadece PC odaklı olacağı duyurulmuştu.Ancak ekip RockstarGames’in dosya sistemini değiştirmesinden dolayı%100 çevrilmiş Türkçe yamayı PC’ye portlayamamıştı. Bu sıkıntıları kısa süre içerisinde aşan TechnoGame ekibi GTA 5’in Türkçe Yama projesinde sona geldiğini açıkladı.GTA 5 Türkçe Yama Çalışmasında Sona Gelindi!

    Türkçekarakterleri desteleyecek olan GTA5TürkçeYama, oyunun online bölümünde yer alan Heist görevini de kapsayacak. Ekip, çalışmalarının sonuna geldiğini TürkçeYama[FONT=PT Sans] ile oynanış videosunu ve görseller yayınlayarak duyurdu. Yamanın[/FONT]2-3 ay[COLOR=#242424][FONT=PT Sans] içerisinde yayınlanması bekleniyor.[/FONT][/COLOR][COLOR=#242424][FONT=PT Sans]Türkçe yama projesini [/FONT][/COLOR][URL="http://www.tayfunkumas.com/?p=222"][B]buradan[/B][/URL][COLOR=#242424][FONT=PT Sans] veya [/FONT][/COLOR][URL="http://technogame.net/gta-v-turkce-yama-calismasi/"][B]buradan[/B][/URL][COLOR=#242424][FONT=PT Sans] takip edebilirsiniz.[/FONT][/COLOR]
     
  13. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Fallout 4 Oyun Hileleri

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Bethesda Game Studios’un geliştiriciliğini yaptığı ve Bethesda Softworks’ün yayımcılığını üstlendiği açık dünya Aksiyon rol yapma oyunu olan Fallout 4 henüz 10 Kasım 2015 tarihli olarak start almışken hemen hilesi yapıldı. Oyun Hileleri Fallout 4 için 13 özellikli bir

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    çıkarttı. Ayrıca hilesinin Uçma Modu ile ilgili olarak da Oyun Videolarıaracılığı ile de bir video yayımlandı. Hilenin özelliklerini aşağıda sizlere liste halinde verdik. Hilenin çok işinize yarayacağı kesin.
    Hilenin Özellikleri :


    • Ölümsüzlük Hilesi
    • Sınırsız AP
    • Radyoaktivite koruması – Radyoaktivite size can kaybettirmez
    • Sınırsız Mühimmat – Sınırsız ateş edebilirsiniz.
    • Bitmeyen şarjör – Sınırsız ateş ederken şarjör bile değiştirmeyeceksiniz.
    • Sınırsız eşya taşıyabilme- İstediğiniz kadar eşya üzerinizde taşıyabileceksiniz.
    • Sınırsız ağırlık
    • Mega Exp – Her bir kill için size 1000 exp verilecek.
    • Easy Terminal- Kolay terminal
    • Unbreakable Pins – Pinler asla kırılmayacak
    • Uçma Modu – Kuş misali istediğiniz yere uçabileceksiniz.
    • Sınırsız Özellik Puanı
    • Sınırsız Çekirdek Enerjisi
    • Son olarak hileyi

      Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

      indirebilirsiniz.
     
  14. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Game of Thrones: The Game'in tüm bölümlerini artık Türkçe olarak oynayabilirsiniz. İşte detaylar ve Game of Thrones Türkçe yama indirme linki.


    [​IMG]Telltale Games'in HBO işbirliği ile hazırladığı Game of Thrones: The Game'in altıncı ve son bölümü olan The Ice Dragon (Buz Ejderhası) daTechnoGame tarafından Türkçeleştirildi. Böylelikle oyunun tüm bölümleriTürkçe oldu.
    Game of Thrones Türkçe yamaları; oyunun menü, senaryo, kitabeler başta olmak üzere oyundaki tüm text dosyalarını %100 olarak Türkçeleştiriyor
    Türkçe yamaları Episode 1'den 6'ya kadar sırayla kurmanızı tavsiye ederiz. Oyunda geçen tüm terimlerin kitaba ve diziye sadık kalınarak çevrildiğini belirtelim.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !



    Game of Thrones Türkçe yama kurulumun sonunda yer alan "Bilgisayarı Yeniden Başlat" seçeneğini seçip kurulumu sonlandırın. Aksi halde oyundan atma sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca sağlıklı bir oyun deneyimi için hangi bölümü oynayacaksanız, ilk o bölüme ait yamayı kurun. İyi eğlenceler.
    [​IMG]

     
  15. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Vector Thrust Yeni Yama

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Bağımsız oyun stüdyosu Time Symmetry’nin geliştirdiği Iceberg Interactive tarafından 3 Temmuz 2015 tarihinde oyunculara sunulan uçuş simülasyon ve aksiyon oyunu Vector Thrust için yayıma giren v1.1210 yama notlarının oyuna getirdiği yenilikleri ve düzeltmeleri Oyun Haberleri arasına katıldı. Bu çerçeveden incelediğimiz de oyunda aktif edilecek görev ve baskınlara özel yeni kostümler ekleneceğini, bunun yanında F/A-22S5, F-22B, F-22U, F-22UL, F-22X, FB-22-1 uçaklarına yeni silahlar eklendiğini, ayrıca Cavalier E, F-5AD, F-4(FV)H, F-4Z, Falcon SX-1 ve MiG-31’in oyuna eklendiğini görebiliyoruz. Son olarak

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    savaşlarına yeni zorluk seviyelerinin getirildiğini ve minimum tespit aralığının da aktif edildiği v1.1210 Yama Notları ‘nın arasında yerini aldı.
     
  16. ioriOvarp
    Offline

    ioriOvarp Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    Pazar
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    ???????? ????????????? ????????????????
    Message:
    ??????????????????????????????????????????????2024??
    ????????? ????????????????????????????
    ?? ???????? ?? ?? <a href=

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !




    ????? 300 ?????????????????????????????
    ???????????????????? ????????3??????
    ????????? ??????? ???????? ?????????100%
    ????????????????????????????????
    ??????????? 24. ?????
     
  17. ioriOvarp
    Offline

    ioriOvarp Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    Pazar
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    офигенные автоматы!!!!!! Для турции!!! ну или Для тех кто знает тайские язык, там охринительно везет народ!
    советую поиграть!!

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş