dreambox 800sehd aldim ne yapmaliyim bilmiyorum.kanal listesi var yayin yok.online yardim lazim.birisi yardim etsin lutfen
isine yarayabılır arkadsım olmazasa setıng cihazına yukliyebilirsin Servet Nickli Üyeden Alıntı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Dreambox 800 3 Çanak Coklu lnb 8 li Dayzek Ayari Resimli anlatim cogu forumda gordumki yanliş anlatilmiş ve bazi hatalar bulunmakta burda bizim anlaticagimiz olay 3 canakta 6 Lnb ve 8li Dayzek ayarini anlatmaya calişacagim umarim işinize yarar kanal hatasi almamaniz için atlanta yada multibox Dayzek kullanmanizi oneririm Menu kurulum Click here to view the original image of 720x405px. Uydu Yapilandirma gir Click here to view the original image of 720x405px. Tuner ayarlari giriyoz Click here to view the original image of 720x405px. Gelişmiş seçç Click here to view the original image of 720x405px. Onemli bolumlere geldik burda cok onemli bir konu şu hizli Dayzek ve tuneburs yok diyorus ama şunu unutmayin Dayzek tipi 1.1 olucak bu cok cok onemli diyer resimlerde aynıdir 1 Turksat Click here to view the original image of 720x405px. Yukarida yazdigim gibi ayni işlem 2 Hotbird Click here to view the original image of 720x405px. 3 W3 Ama bende w3 ile sirus ayni lnb yani lnb 3 den gelir o yuzden sirus ve w3 ayari ayni olmalidir Click here to view the original image of 720x405px. 4 astra sirus yukrdada yazdigim gibi w3 ile ayar ayni lnb tipi 3 Click here to view the original image of 720x405px. 4 Astra 1h/kr Click here to view the original image of 720x405px. 5 eurobird Click here to view the original image of 720x405px. 6 w2a burda cok cokonemli konu şu ornek olarak yazi vereyim bu şekılde olmiyacak ZATEN KİRMİZİ YAZİYLA ANLATMAK İSTEDİM Yapilandirma $ekli ==gt;gt; advanced Uydu == TÜRKSAT 2A/3A 42° Voltaj Modu === Poloarizasyon Ton Modu ===== bant LNB ===== LNB 1 DiSEqC $ekli === 1.1 Toneburst ===== Hicbiri Bagliolan DiSEqC Emri AA Burda onemli alan aa demiyecez yok diyecez Hizli DiSEqC === Hayir Sirayi Tekrarla ==Hayir Komut Dûzenlemek committed,uncommittes,toneburst Bagimsiz DiSEqC emri == Input 1 DiSEqC Tekrarlayici === Hicbiri LOF ================= Beynelminel LNB Ayrilmis Voltaj ====== Hayir Asil olmasi gereken ayar Yapilandirma Şekli == advanced Uydu ================== TÜRKSAT 2A/3A 42° Voltaj Modu =========== Poloarizasyon Ton Modu ============== bant LNB ================== LNB 1 DiSEqC $ekli ========== 1.1 Toneburst ============= Hicbiri Bagliolan DiSEqC Emri = yok Hizli DiSEqC ========== Hayir Sirayi Tekrarla ======= Hayir Komut Dûzenlemek ====== committed,uncommittes,toneburst Bagimsiz DiSEqC emri == Input 1 DiSEqC Tekrarlayici ===Hicbiri LOF ============Beynelminel LNB Ayrilmis Voltaj ==Hayir Unutmayin ki benim yaptigim işlem sadece yardimci olmak zaten gereken butun bilgileri yazdim alinti yapacak arkadaslar alinti diye belirtirseniz sevinirim NOT ONEMLİ BU AYARİ YAPTIKTAN SONRA ORNEYİN BENDEKİNİ SOYLUYORUM ASTRA 1KR MANUEL ARAMA YAPTİGİMDA 186 KANAL CİKTİ AMA BURDA DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ŞU AYNI TARAMIYI TEKRAR YAPMAK YANİ 2 DEFA ARAMA YAPAM GEREKIYOR KOLAY GELSİN
buda hazır kanal lısresı yükleme pogramı Dreambox800hd Ve Se Serisine Dreamboxedıtle Settıng Yuklenmesı Resımlı Anlatımı . [HR][/HR]Dreambox800hd ve se serısine dreamboxedıtle kanal setting atmak resimli anlatim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! not. 7 nolu resım yoktur Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bu porgramı altaki link ten yukleme yapabılırsın Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !