NextStar YE-6000FTA Yazılımı 09.11.2007 Kod: TPS AU OK MULTiViSiON AU OK ABSAT AU OK SRG OK RAİ OK MEDİATECH OK BİSS OK HUSTLER OK D+ OK PREMİER OK SLOTV2
burası bunun yerimi acaba....lütfen kurallara uygun konu ve mesajlar yazınız...ayrıca 2-3 yere yazınca daha hızlımı cevap verilri sanıyosunuz:devilrv:
Cevap Vermen Yeterlİydİ ArkadaŞim Herkes Uyuyormu Acaba Ozaman Herkesİ Uyarman Gerekİr Bİlmem Anlatabİldİmmİ
benm görevim zaten bu burda düzeni nizamı sağlamak:tup:...siz bir yerde soru sormuşsunuz diğer tarafa geçmiş yine sormuşsunuz aynı soruyu ve hiç alakası olmayan bir konuyla...herkes böyle yaparsa burada düzeni sağlamak zor olur...zaten herkeside uyarıyorum:tup:
ArkadaŞim Sana Hak Verİyorum Çok Soruma Cevap Alamadim Onun İÇİn Yaptim ŞÖyle DÜŞÜnÜyorum Falanca Konuda Bİlgİmİz Yok Ama En Kisa Zamanda Bİlgİye UlaŞtigimiz Zaman Formda Bulabİlİrsİnİz Dİye Bİr Cevep Verebİlİrdİnİz AmaÇ Bİlgİyse Eger YanliŞsam Kusura Bakmayin
Haklı olabilirsiniz elimden geldiğince tü üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyorum ben ve arkadaşlarım ama her an forum başındada bulunamıyoruz...sizin dediğiniz mantıklı bir yol en azından kendim uygulayacağım:tup: