Add viacces 2.6 mgcamd 1.35 ile cccam serverlere client olarak bağlanabilme desteği eklenmiş bunun için C linelarını kopyalayıp cccamd.list dosyası oluşturup içine yapıştırılacak sonrada cccamd.list dosyasını /var/*** s klasörü altına göndericen hata olursa telnetle bağlanıp dos2unix /var/*** s/cccamd.list yazarsın daha sonra yine /var/*** s klasörü altındaki mg_cfg yi açıp G: { 33 } şeklinde değiştirirsen hem newcamd serverlere hem cccam serverlere bağlanır yani sadece mgcamd çalıştırarak cccam serverlerinede bağlanıp yayın izleyebilirsin, ayriyetten ccam çalıştırmana gerek kalmaz saygılar Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Ben denedim, süper çalışıyor , hem newcamd hem ccam server a bağlana biliyorum. Ayrıca ABSAT, JSC paketleri emu dan çözülüyor :apploud:
cccamd ile açılan serverler yukarıda kiler uygulanırsa mgcamd 1.35 ile açılıyor.bende açıldı.ayrıca 11727 frekanstakiler açılıyor s1,s2,s3 v.s. ve aynı frekanstaki diğer kanallar dorceltv, satisfaction, absat, art, jsc sport ları açar k e y dosyasına v.s. gerek duymadan G satırını 41 yaparsanız her üç satırda çalışır. C,D ve N satırları.(var/***s + mgcamd_cg daki G41) yaparsanız) saygılar
Şimdi bunu PLI'ye nasıl atıyoruz TMP'ye attım kurulmadı manual elle klasörlerine yerleştirdim yine yemedi diyeceğim kimse pli kullanmadığından yardım eden olmayacak post kasan bir arkadaşımız adeta sırf sinir bozmak için ben şu satırı hiç yazmamışım gibi "teşekkür ederim güzel paylaşım" diye geveleyecek ve sinirlere gark olacağım değil mi? :sadd::sadd:
Bende pli kullanıyorum aşağıdaki yöntemi denedim çalıştı dosyayı indirdim sıkıştırılmış dosyayı açtım mgcamd dosyasını var/bin altına gönderdim 1.31 versiyonundaki mgcamd dosyasını replace etmiş oldum restart ettim sorunsuz çalıştı mgcamd 1.31 versiyonu yuklu degilse once onu yuklemelisiniz ismi 1.31 olarak kaldı ama 1.35 işlevini yapıyor. son olarak 1.35 versiyonunu plinin orjinal sitesinden indirmiştim
Hangi kanalları açıyorsun, ben de Baby TV, Akta gibi Viaccessler açmıyor açmaması normal mi via 2.5 ve 2.6 sistemler bunlarda neden açmadığını anlayamadım.
pli'ye hacksat ekleyebilen var mı? pli resmi sitesinde eklemenin yasak olduğunu yazıp konuyu kapatmışlar mgcamd kurulumunu'da 1.31 dosyalarını değiştirirerek yapmış vatandaşlar....