digiturk abonesiyim digiturk un kendi verdigi reciverde görüntü diger octagon hd reciverim e göre baya kötü cccam uzeri digiturk hd yayinlari dahil geliyor bu demek oluyorki yeni kartlar baska cihazlarda da calisiyor ben de nasil uye kartimi hd reciverimde kullanabilirim.
benim kartım vardı eskiden bazen alıp peder beye gidip orda takıp izliyordum ama tabi sistem değiştiyse kartların teknolojisi değiştiyse onu bilemem.
Digiturk hd kanalları irdeto kartlar ile çalışmaktadır ve bu kartlar sadece kendi cihazında çalışır.Tabi şuanlık böyle ilerde nasıl olur bilmem.
cccam server uzeri octagon 918 hd ile digiturk hd kanallari izleyebiliyorum dizimax moviemax dahil peki onlar nasil calisdirdi paylasiyor
Onu paylaşım yapanlara sormak lazım ama tavsiyem digiturk eğer veriyorsa modül alıp yada çıkmasını bekleyip yasal abone olmanız:thumb_up:
zaten ben yasal digiturk üyesiyim ama verdikleri reciver in görüntüsü iyi degil octagon reciverim var ondaki görüntü hdmi ile bagli oldugu icin cok guzel acaba mevcut üyeligimi modllü üyelige cevirebilirmiyim yani modllü üyelik uygulamasi varmi digiturk ün