Huawei Maimang 5 Duyuruldu!

Konu, 'Diğer Markalar' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Huawei Maimang 5 Duyuruldu!
    Çin'de yaptığı üretimler ile dünya genelinde popüler bir duruma gelmeyi başaran Huawei yeni bir telefon modelinin daha tanıtımını gerçekleştirdi.
    [​IMG]
    Çin’den tüm dünyaya telefon ihracatı yapmayı başaran ve dünya genelinde en iyi üçüncü yönetici olarak tanımlanan Huawei yeni modeliyle daha piyasaya girmeye hazırlanıyor. Marka tarafından yapılan açıklamalarda yeni telefon modelinin tanıtımı yapılırken yeni modelin isminin Huawei Maimang 5 oldu.

    Huawei G9 Gelebilir!

    Huawei Maimang 5’ten bir önceki model Huawei Maimang 4, özellikle Avrupa pazarında Huawei G8 olarak adlandırılmıştı. Bu bakımdan benzer bir adlandırmanın yine Huawei Maimang 5 için yapılması bekleniyor. Bu doğrultuda marka tarafından tanıtımı yapılan modelin Huawei G9 olma ihtimali de oldukça yüksek.

    Huawei Maimang 5 Özellikleri!

    Yapılan tanıtımda telefon modeli ile ilgili tüm detaylar paylaşırken tanıtımda yer alan bilgilere göre telefondaki özellikler şöyle; 5.5 inç büyüklüğünde ekran, Full HD çözünürlük ve 2.5D kavisli IPS, Qualcomm Snapdragon 625 işlemci.

    Cihaz için yapılan tanıtımlarda cihazın iki farklı modelinin piyasaya sunulacağı belirtilirken bir modelde 3 GB ram 32GB depolama alanı diğer bir modelde ise 4 GB ram 64 GB dahili depolama alanı olacak. Ayrıca microSD desteği de mevcut.

    Telefonun arka kamerası 16 megapiksel çözünürlüğüne desteklerken 4K video çekimi gibi pek çok üstün özelliklere sahip ön tarafta ise 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Android 6.0 Marshmallow sürümüyle gelecek cihaz oldukça iyi bir performans sunacak kapasitede.
     

Sayfayı Paylaş